kesinlikle haklısın. kontrollü olmalı hatta senin yanında izlemeli. ben mesela orda olan olayları anlatıyorum. ve bazen hiç tahmin etmeyeceğim şeyler söylüyor oğlum... kısacası izleyebilir ama sınırlı ve kontrollü...Ben 2 yaşına kadar açmadim. Sonra kontrollü olarak izledi hala izler .2,5 yaşında şu an. Tv ye bu kadar yüklenmeye gerek yok 1-2 çizgi film izleyebilir çocuk hiç biz zararı olmaz. Eğer çocuk ev içinde vaktini verimli kullanıyorsa, eğitici oyunlar oynuyorsa, kitap okunuyorsa çocuğa bol bol emin olun bu kadar yoğunluk içinde yarım saat 1saat tv çocuğu otizm yapmaz. Çocuğu sabahtan aksama kadar tv nin karşına oturtursaniz uyaran eksikliğine bağlı gerilikler olur. Dozunu iyi ayarlamak lazım. Kızım çizgi filmlerden de çok güzel şeyler öğrendi gayet güzel mantıklı konuşan bir çocuk kontrole gittiğimizde 2.5 yaşında olduğuna inanmadi doktor hersey ölçüsünde olmali
Aman o youtube un ilgilivideolarina dikkat edin bir kac video sonra cok alakasiz bir iki video cikabiliyor ve cocuk bilmeden nlara tikladiginda ilerisi daha fna olabiliyor. Arkadasim 3 yasindaki kizini tablette sevisme sahnesi izlerken buldu.bizimki youtube nin iyi kullanıcısıdır. hemen aşağıda ilgili videolar geldiği için ondan-ona ondan- ona tıklaya tıklaya yabancı dillerdeki çizgi filimlere geçiyor ve onları pür dikkat izliyor. bende Türkçe izle diye değiştiriyorum. hani dil karmaşası yaşamasın diye. bnm oğlan daha 2 yaşında. bilemedim şlimdi izlemesi mi yiyi izlememesi mi yani farklı dilde:)
Tövbe bismillah.Aman o youtube un ilgilivideolarina dikkat edin bir kac video sonra cok alakasiz bir iki video cikabiliyor ve cocuk bilmeden nlara tikladiginda ilerisi daha fna olabiliyor. Arkadasim 3 yasindaki kizini tablette sevisme sahnesi izlerken buldu.