Bebekler Nerede Yatiyor?

ficipi

...............
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
5.424
10
bayanlar bebeğiniz ik doğduğunda nerede yatıyordu?hazırladığınız odada mı?
ben şimdiden düşünmeye başladım..kendı yatak odamda beşik gıbı bır sey falan koymak için yer yok.zaten ılk doğduğu andan ıtıbaren yanlızyatmasından yanayım fakat ılk aylar için bıraz endişeliyim.ya ağlarda sesini duymazsam ve daha bır cok olabılecek ıhtımal gelıyor aklıma.telsız alır koyarım dıyorum fakat ona da pek guvenemıyorum sanırım nasıl yapmayalım sızce?

a.s.benim kızm yatakodamızda beşikte yatıyo.ayrı yatması için çok erken arkadasım.öksürüyo kusuyo kendi kendini kurtaramaz.biz 7aylık olduk hala arara bogazına tükrük kaçıyo :kızgın:tıkanıveriyo.allah korusun duymazssın ayrı odada.sona pişman olursun.yapma gözünü sevim.ates çıkabiliyo haberin olmaz.kendini bilsin ayır odasını.bana soarrasan canım.iidüşün.yanında olsun.:sm_cool::teytey::teytey:

Benim Oğlum Doğduğundan Bu Yana şuan 25ay 10 Günlük Hala Bizim Odamizda Beişğinde Yatar.geceleri Uyandiği Için Orda Yatiyor.hem Oda Ayirmadam Daha çok Küçük Senin Bebeğininde.ben Karşyşym Yeni Doğan Bebeğin Ayri Oda Olmasina.ben Yapmadim .sizde Yapmayin.

bende yapamadı walla 2 bucuk yasında ayırdım ancak.hem arkadasların dedıgı gıbı kusar ne bıleyım uzerıne ceker battanıyesını duymazsın uyku halı bu sonucta

X