- Konu Sahibi tugceozdemir24
Daha çok küçük sallanarak uyur henüz.benimki 12 aylık olana kadar sallanarak uyumak istedi.zaten beşigi sallanan beşik.şimdi sallanma istemiyor ama hala emziksiz ve baddaniyesiz uyumaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
Kızım 11 aylık29 aylık ayakta sallanmasa da beşikte sallanmadan uyumuyor takipteyim.
buyuduler canim 2yas 3 aylik oldular:)Azerin canim buyudu mu ucuzler ne kadarlik oldular
T tugceozdemir24 benimkiler de 4uz faydasi olur mu bilmem ama bende4 5 aylik olana kadar kendileri mama yiyip uyuyrlardi sonra uyumadilar mecbur sallayarak uyutmaya basladik ama 1 yasindan sonra kv gidimce 4unu sallayarak kendim uyutmaktan canim cikmisti sabah 6 gibi kalktiklari icin bi 9 uykusu vardi bi 2 uykusu sabah uykusunu kaldirip 12 gibi uyutmaya basladim haliyle cok uykulari gelmis oluyordu yataga yatırınca kendiliginden uyuyakliyorlardi sizin bebek cok küçük biraz daha buyumesini bekleyin nacizane tavsiyem cunku kimi bebegin huyu da oyle oluyor sallamaya gerek kalmiyor kimi kucuklukten sallanma ihtiyaci hissediyor siz gozlemleyin uykusu gelince yatirmayi deneyin saat atlraligini uzun tutup uyuma suresisini de uzatabilirsiniz boylece
Masallah canim bizimkilerle yasitlar bizimkilerde 2 yas 2 aylik :))buyuduler canim 2yas 3 aylik oldular:)
canim senin 4uzlerin mi vardi?nickini mi degistin?Masallah canim bizimkilerle yasitlar bizimkilerde 2 yas 2 aylik :))
Evet canim dur ozelden yazayim konuyu saptirmayalim konu sahibi ozurlerimi diliyorumcanim senin 4uzlerin mi vardi?nickini mi degistin?
Canım merhaba Sen çocukları o şekilde alıştırdığın için sallamaya O çocuk o alışkanlığı aradığı için sallamadan uyumaz Ben iki çocuğumu da hiçbir zaman sallama dım sallamak isteyen insanlara da salla atmadım o yüzden sallanmayı bilmez yatağını koyduğunda ona artık orada uyulması gerektiğini bir şekilde belli edecek hareketlerde bulun yatağına koy ve uzaklaş çocuğun ilk ağlamasın da hemen kucaklama bırak ağlasın Ağlama derken morarıp ugunmasın da bekleme tabi Ama eğer çok duygusal bir çocuksa bir süre onu bek ama böyle hüzünlü gözlerle alacak mısın gibi değil iradeli dur karşısında Ama senin de sabırlı olman lazım bir 3 4 gün çabalarsan sonrasında alışır eminim Bir de yatağa yatırmadan önce çocuğu biraz yor hareket ettirir Hoplat Zıplat oyna yorulmayan çocuk kendiliğinden uyumakta zorlanirArkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
Ay olarak daha kucuk.6. Aydan itibaren daha da oturmus olacsk hersey.birde atak haftalarini takip edip bunlarin gecici oldugunu bilmeniz de sizi rahatlatacaktirArkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden
Ben 2 yaşından beri ayrı yatiriyorum gece kendi odasında biraz kendine guvenmesini saglarsan yavaş yavaş ceker meme yi kesmeyi düşünüyorsan sabir tasi varmış aktarda ben almıştım sonunda kestik hem tuvalet hem meme hem yatak hepsi bi arada yeni bi düzen soktuk simdi ayakta salaanmayı birakti çünkü öğlen uykusunu kestim sabah 9 da kalkıyor yada 10 aksam 10 da pıt yatakta yorulmasini iste bi kaç gün düzenin bozulur ama alışır erken yatıp erken kalkması bence öğlen uykusuna bin basar erkek adam oldu yaa benim oğlum insllah sende bulurusn yolunu her ebebk farkliArkadaşlar 2 bucuk aylık bebeğim var ve sallamadan uyumuyor yada memede uyuyor kendi kendine uyuduğunu hiç görmedim şu beşiğe koyulunca kendı kendine uyuyan bebeklere imrenmemek elde degil kendi kendine nasil uyutmaya başlayabilirim ay olarak küçük mu biraz daha mi büyümeli yoksa tavsiyeleriniz var mı teşekkürler şimdiden