• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekle yolculuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
merhaba güzel anneler
bebekle yolculuk yapan annelerden tavsiye almak istiyorum
haftaya bir aksilik çıkmazsa inşallah oğlumla beraber annemlerin yanına gideceğim
eşim götürecek bizi
otobüsle yolculuk etmek istiyorum
en güvenlisi olduğunu düşünüyorum belki ailemi ziyaret için bin kere gitmiş gelmişimdir ve hiç bir problemle karşılaşmadım şükür ki..:nazar:
şimdi hanımlar
bebeğinizle yaklaşık 9 saatlik bir yolculuğa çıkacaksınız gündüz yolculuğunu mu tercih ediyorsunuz gece yolculuğunu mu?
cevaplar için şimdiden teşekkürler...

bebeğiyle yolculuğa çıkan bi tek anne bile yok mu yahu??

Cnm anladım kadarıyla sen doğum yapmışsın.. Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama ben yazın giderken gündüz gitmeyi düşünüyorum... Yazın 5. ayını doldurmuş olacak kızım.. 16 saat yol gideceğiz ne olur ne olmaz.. Belki çok ağlar, o yüzden gece kimseden laf işitmek istemem...

hay allah :)
yazmayı unutmuşum oğlum 4. ayına girdi
evet oğlumla beraber gideceğim
sağol nohcoy ben de gündüz yolculuk yapma taraftarıyım ama yine de sormakta fayda var dedim kendi kendime
çünkü ben de yolculuklar sırasında özellikle gece yolculuklarında bebeği ağlayıp da çok zorluk çeken anneler gördüm.
teşekkürler kızlar
bu arada zemus teşekkürler cevapladığın için ama hamile olduğumu öğrendiğimde hemen ailemin yanına uçmuştum :)
bebeğim daha içimdeyken, 7 haftalıkken yapmıştım ilk yolculuğumu o yüzden hamileyken doktorun ters bi durum yok diyorsa istersen japonya'ya git
çünkü ben 11 saatlik yolculuklar yaptım. hem bir sefer de değil gittim geldim gittim geldim ailemin yanına...

hay allah :)
yazmayı unutmuşum oğlum 4. ayına girdi
evet oğlumla beraber gideceğim
sağol nohcoy ben de gündüz yolculuk yapma taraftarıyım ama yine de sormakta fayda var dedim kendi kendime
çünkü ben de yolculuklar sırasında özellikle gece yolculuklarında bebeği ağlayıp da çok zorluk çeken anneler gördüm.
teşekkürler kızlar
bu arada zemus teşekkürler cevapladığın için ama hamile olduğumu öğrendiğimde hemen ailemin yanına uçmuştum :)
bebeğim daha içimdeyken, 7 haftalıkken yapmıştım ilk yolculuğumu o yüzden hamileyken doktorun ters bi durum yok diyorsa istersen japonya'ya git
çünkü ben 11 saatlik yolculuklar yaptım. hem bir sefer de değil gittim geldim gittim geldim ailemin yanına...

pardon canım ben yanlış anlamışım-tatlicadiarzu-...bebekle gideceksen en güzeli gündüz
gitmektir..bende ilk oğlumla yolculuğa çıkarken 3 aylıktı ..mama veriyorsan kolay zaten.. eğer emziriyorsan emzirirken üzerine bebeğin battaniyesini kapayıp emzirirsiz ..inşallah ağlamaz ve rahatça yolculuk yaparsın. ister gece, ister gündün uuzun yolculukta bebek ağladımı herkes rahatsız oluyo canım.bazı insanlar çok anlayışsız oluyo..sana hayırlı yolculuklar dilerim canım...a.s.

teşekkürler zemuscum
bakalım bizim de ilk yolculuğumuz nasıl olacak
valla huysuzluğu da var oğlumun
napalım artık
gündüz hem insanlar kendilerini gece kadar uykuya vermiyorlar
eğer şikayet olursa da özür dileriz :)
emzirme konusunda da sıkıntı yaşamam umarım. dediğin gibi battaniye ya da tülbent gibi bir şeyler götürmem lazım yanımda..

bebekler genelde yokda uyurlar ama uyanıkken sıkılmaması için gündüz daha iyi olur

Bebek ağladığında ilgi ve oyunla susabilir.
Emzirme için de şık bir şal al derim... hem güzel durur-hem de durumu kurtarır.

bakman gerekli olan bir konu wc de bebek alt açma bölümü var mı? Araçların içindeki koku uzun süre gitmiyor ve bebek sesinden çok insanları bu rahatsız ediyor. (Uçaklarda bu yüzden az kavga etmedim)
Tavsiyem ya bebek değiştirme tablası bulunan bir araçla gitmen, ya da bol molalı bir araçla.

bir de mümkünse 2 kişilik yer al ve bebeği araç koltuğunda götür. En güvenlisi bu.

Bir de pompayla süt sağıp depolayabilirsin.

burda bebeğin ağlamasından rahatsız olup şikayet edenleri okudumya bütün gün sinir olurum artık.... hiçmi akılları yok onların anneler psikopatya çocuklarını ağlatıyolar

valla bebekle birlikte 9 saat yolculuk yapmak buyuk cesaret ben kendi adima turkiye ye 3 saat suren yolculuga nasil dayanicam diyorum.ister gece ister gunduz sonucta o 9 saatlik yolu gideceksiniz canim allah kolaylik versin ..

Back