Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar cok cok cokkk tesekkür ederim hepinizden cok güzel dönüşler aldım kendime bi güvenim geldi inşallah bende sorunsuz güzelce atlatırım ucusum zaten kısa sayılır bebegimde 6bucuk aylık umarım her sey gönlünüzce olur
Benimkiler çoğunlukla uyuyor inerken kalkıyorlar kendinizi kasmayın rahat geçer umarım sizinki de kucağınıza ekstra bebek Kemeri veriyorlar emzirebilirsiniz daha rahat uyur
Merhaba arkadaslar bebekle uçak yolculuğu için ne önerirsiniz neler yapmam gerekir biraz stresliyim acıkcası aglar durmaz diye birde tek basımayım acaba bebek arabası falan yanımda götürebilir miyim yardımcı oluyolar mı uçakta
6 aylık bebeğimle 8 saatlik uçak yolculuğu yaptık yanımda eşimde vardı beni yalnız olsam tek zorlayan yüküm olurdu. Bebek bakım çantası ve arabası , araba kabin boy ise onu içeri götürüp valizleri koydugunuz başınızın üstündeki dolaba koyabilirsiniz yani sizin koymanız gerekiyor ama yalnız olduğunuz için yardım ederler diye düşünüyorum. 8 saatlik uçuşumuzda da kızım uyudu uyandı oynadık yemek vs hiç zor geçmedi sadece tabi kucağımda uyudugu için belim ağrıdı biraz o kadar. Kalkıp inerkende mutlaka emzirin ya da mama verin kulaklar tıkanmasın
11 aylıkken Maldivlere sorunsuz gidip geldik çok şükür. Dönüşte ateşi de vardı ama sorun olmadı. Hostesler soğuk ıslak havlular verdi sürekli.
Bizim yolculuğumuz gidiş dönüş geceydi. Uykuyla geçti daha çok. Mümkünse herkese gece tavsiye ediyorum. Bebeğiniz 10 kg dan azsa checkin sırasında puset istediğinizi söyleyebilirsiniz.