Bebekle uçak yolculuğu nasıl yapılır? Öneriler...

Kaç aylık bebeğiniz?
Ben uyku saatini uçağa göre ayarlanmıştım.
Uçak kalkarken emzirmistim,uyumustu☺️

Uyaninca zaten uykusunu almış, keyifli oluyor☺️
Çok rahat geçmişti bizim de.ben de tek başımaydim.
İnş kolay geçer sizinki de🥰
6bucuk aylık bende uyku saatine göre ayarladım inşallah bi aksilik olmaz😁

Hiç telaş etmeyin, uçak kapısına kadar bebek arabasıyla gidebilirsiniz. Bebekle yolculuk çocukla yolculuktan daha kolay çünkü kucağınızda olmak yetiyor ona. Kalkış ve iniş esnasında mutlaka emzirin ya da mama içirin. Uçağa bindiğinizde size yastık ve bebek enmiyet kemeri verecekler zaten.
Tesekkür ederimm🥰

Bebek arabanı götürüyorsun kabin boy ise uçak içine değilse bagaj olarak verebiliyorsun onun dışında kalkış anın da bebeğini emziriyor olmalısın basınç etkilemesin diye zaten basınç dolayısıyla ağlıyorlarmış.diğer zamanda ise ilgisini en çok çeken şeyleri yanına almalısın.inişe geçerken yine emzirmeyi unutma güzel bir yolculuk dilerim.🌸💙💙
Cokk tesekkur ederim🥰

Ben de çok seyahat eden biriyim bi gün su başlığı açmak banada nasip olur inşallah görünce bi heveslendim🤗 şimdiden hayalini kuruyorum doğduktan sonra ilk seyahatim için ne kadar beklemeliyim sizin yorumlarınızı okudum kalkış ve inişte emirin demissiniz 🤗🤗 Allah banada o günleri saglikla huzurla yaşatsın:KK66:
İnşallah arkadasım rabbim o günleri saglıkla göstersin🥰

Merhaba arkadaslar bebekle ucak yolculugu için ne önerirsiniz neler yapmam gerekir biraz stresliyim acıkcası aglar durmaz diye😪 birde tek basımayım acaba bebek arabası falan yanımda götürebilir miyim yardımcı oluyolar mı ucakta
Bebek arabasına gorevliler yardim ediyor. Uçak kapisinda sizden aliyorlar . Ucaktan inincegetiriyorlar hemen. Emzik oneri4im. Ben bindigimde tum bebekler agladı bir tek kizim aglamadı. Emzirdim ve emzik verdim. Diger bebeklere bence kulak basincı oldu. Besleyebilirsiniz yani. Ağzı hareket etsin

Bebek arabasına gorevliler yardim ediyor. Uçak kapisinda sizden aliyorlar . Ucaktan inincegetiriyorlar hemen. Emzik oneri4im. Ben bindigimde tum bebekler agladı bir tek kizim aglamadı. Emzirdim ve emzik verdim. Diger bebeklere bence kulak basincı oldu. Besleyebilirsiniz yani. Ağzı hareket etsin
Emzik emmiyo malesef parmak emiyo😁 ama emziricem tabi benim kızımında cok dikkati dagılıyo emerken inşallah dagılmaz ne kadar süre emzirmek gerek oeki kalkıs boyunca mı

Emzik emmiyo malesef parmak emiyo😁 ama emziricem tabi benim kızımında cok dikkati dagılıyo emerken inşallah dagılmaz ne kadar süre emzirmek gerek oeki kalkıs boyunca mı
Ben inis ve kalkista verdim ama arada da emzik emdi. Siz inis kalkista emzirin . Arada da huysuzlanirsa emzirin yine..kac aylik havuc falan da yemeye calişirsa verin uygunda ayi

Bir de checkin yaparken bebeğinizi emzirdiğinizi yani bayan yanı istediğinizi belirtin. Ben takılmam böyle şeylere ama yanımdaki amca baya rahatsız olmuştu emzirmemden. Siz ne kadar rahatsanız bebeğiniz de okadar stressiz olur , rahat olun yani.

Bir de checkin yaparken bebeğinizi emzirdiğinizi yani bayan yanı istediğinizi belirtin. Ben takılmam böyle şeylere ama yanımdaki amca baya rahatsız olmuştu emzirmemden. Siz ne kadar rahatsanız bebeğiniz de okadar stressiz olur , rahat olun yani.
Tesekkür ederim 🙂🥰

İnşallah benim kızımda uyur 🙂 tesekkür ederim
Açılım ben geldimm:)) her iki çocugumuda bebeklikleri sen itibaren sayısız uçak yolculugu yapmış bir anne olarak yazıyorum.ilk uçak yolculugumuzu 2 aylıkken yaptık.İkiside şuan cok seviyor.Biri 5 biri 2 yaşından.en son geçen hafta yaptık.
Şimdi size önerilerim.
bende hep.tek yapıyorum yolculuklari bunu zor hale getirmenin anlamı yok.ustelik tek bebek.bunda hicbirşey yok.inis ve kalkışlarda emzirmenin gerekiyor.Emzirme yoksa emzik yakın mutlaka.Basinc olursa bebek çok ağlayabilir.Buna mutlaka dikkat edin.Baston puset olursa yanınızda daha rahat olur.Şimdiden iyi yolculuklar

Merhaba arkadaslar bebekle ucak yolculugu için ne önerirsiniz neler yapmam gerekir biraz stresliyim acıkcası aglar durmaz diye😪 birde tek basımayım acaba bebek arabası falan yanımda götürebilir miyim yardımcı oluyolar mı ucakta
Koltuk seçiminde rahat etmeniz için bayan yanı rica edebilirsiniz,hatta mümkünse yan koltuk boş var mı diye sorun..yanınıza gereksiz şeyler almayın size yük olur,ihtiyaç duyarsanız yardım istemekten çekinmeyin

Merhaba,
bebegim 6.5 aylikken ilk ucusumuzu gerceklestirdik. Kalkis ve iniste emzigini verdim. Zaten kalkarken uyudu, inerken uyandi. Donuste ise ikimiz birden uyumusuz :))) inmeye yakin uyandim resmen.

Diger arkadaslarin verdigi oneriye katiliyorum. Emzireceginizi kadin yolcu yanı ya da yanı bos olan koltuk varsa onu vermelerini rica edebilirsiniz. Ucaga bindiginiz gibi ya da ilk hareket ettiginde hemen emzirmeye baslamayin. Kalkis pistine vardiktan sonra ucak iyice hizlaniyor ozaman emzirmeye baslayabilirsiniz. Yoksa ucak kalkana kadar doyabilir.

Valizleri teslim ederken bebek arabaniz icin size poset, etiket vs verecekler arabayi ucak kapisinda teslim edip, inerken ucak kapisinda teslim alıyorsunuz. (Eğer Almanya'ya ucmuyorsaniz.) Arabaniz kabin boy ise yaniniza alabiliyorsunuz.

Kabine mumkun oldugunca az sey alin derim.. Benim cok fazla esyam vardi. Yardim ediyolar ama ucaga ulasincaya kadar resmen eziyet cektim. Bebek arabam, kabin valizi, bebek cantasi, kendi cantam 🤯

Yaniniza birkaç oyuncak, kitap vs alabilirsiniz.
Stress yapmamaya calisin, bebek bu aglayabilir de, misil misil uyuyabilir de. :) Diger yolcularin anlayis gostermeleri gerekir.
Umarim sorunsuz guzel bir yolculuk gecirirsiniz.

Bebeğiniz kaç aylık? Açıkçası ilk 6 ay çok zor olmadı ama 22 aylık gittiğimizde epey zorlandım çünkü emmeyi bırakmıştı, kucağa sığmıyordu ve çok hareketliydi. Aynı yolculuk dönüşünde iki paket sticker aldım tam kalkmadan önce birini açtık yapıştırdı söktü heryere. İnerken de diğerini açtık oyalandı epey. Çok küçükse bol bol emzirme ya da biberon, büyükse sticker derim. Bir de uçak kalkarken biraz soğuk oluyor ince bir örtü alın yanınıza uyursa çarpmasın havalandırma

bugün ki uçak deneyimimden sonra kulaklarinizda bssinc hissettiginiz an emzirin derim inis kalkislar disinda.
bugun ki uçakta bir ara dehşet bir basınç oldu, sakız agiz acik birakmak su icmek vs bir ise yaramadi.
oyuzden baktiniz basinc yukseliyor tekrar emzirin inis kalkisi beklemeyin.

Thy ile rezervasyonda on koltuk (araligi genis) ve duvara monte edilen yatak talep edebiliyorsununuz.
Kimse yazmamis ama daha uzun yolculukta Minik bebekle cok rahat oluyor bir de size verilecek baglanti kemeri yerine kendi ana kucaginiz da daha rahat oluyor.

İyi günler telaslanmakta haklısınız.ben de ilk defa kızım 7 aylıkken uçağa binmiştik.cok rahat geçmişti.bebek arabamı da almıştım uçak kapısında hostesler alıyor.ben aktarma yapmıştm üstelik tektim.tek sorunum havaalanında geçerken kapılardan Bebek arabasını söküp geri takmamdı.orada da görevliler yardımcı olmuştu.bebekler uçakta sakince duruyor emin olun.ve ayrıca ağlasa da hiç stres yapmayın.aglayan bir bebeği herkes hoş görmeli.gormeyeni de siz bosverin takmayın.bebek bu tabi ki ağlayacak.

X