Bebekle uçak yolculuğu nasıl yapılır? Öneriler...

uykubebesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
297
104
26
Merhaba arkadaslar bebekle uçak yolculuğu için ne önerirsiniz neler yapmam gerekir biraz stresliyim acıkcası aglar durmaz diye😪 birde tek basımayım acaba bebek arabası falan yanımda götürebilir miyim yardımcı oluyolar mı uçakta

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebek arabasını uçak kapısında teslim ediyorsunuz. Bebek zaten kucakta oluyor kalkışta ve inişte emzirirsiniz yanınıza emzirme önlüğünüzü falan muhakkak alın. Bende çok korkmuştum emerken uyumuştu indikten sonra ancak uyanmıştı. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Bebek arabasını uçak kapısında teslim ediyorsunuz. Bebek zaten kucakta oluyor kalkışta ve inişte emzirirsiniz yanınıza emzirme önlüğünüzü falan muhakkak alın. Bende çok korkmuştum emerken uyumuştu indikten sonra ancak uyanmıştı. Şimdiden hayırlı yolculuklar.
İnşallah benim kızımda uyur 🙂 tesekkür ederim

Bebek arabasini uçak girişinde teslim aliyolar. Bebekli oldugunjz için sizi ilk önce uçağa alıyorlar. Bebeğinize göre durum değişir. Benim kızım uyumuştu. Bı sonraki binisimde , doktor ve eşine denk gelmiştim. Hakketten çok kaliteli insanlardı. Kızım yanımdaki hanımin eşine bakıp gülüyordu. Yanımdaki hanimefendi de nolur stres yapma rahat ol hepimiz çocuk büyüttük sen ver onu bana diyip alıp kendisi oyalamisti. Çok tatlı bı kadındı. Unutamam. Çok da güzeldi. Bak anılarım depreşti. Zaten bebeğin aglamsina kim ne diyebilir. Çocuk değil netice de bebek. Kızıl ses de yukseltemezsiniz. En kotu bisilerle oylayacaksiniz. Etrafında anlayışlı olması lazım , siz stres yapmayin

Merhaba arkadaslar bebekle ucak yolculugu için ne önerirsiniz neler yapmam gerekir biraz stresliyim acıkcası aglar durmaz diye😪 birde tek basımayım acaba bebek arabası falan yanımda götürebilir miyim yardımcı oluyolar mı ucakta
Basınç yüzünden kulakları tıkamasın diye kalkmaya başlarken emzirdin, emzirmiyorsaniz mama ya da emzik verin ve inişe geçerkende aynı şekilde yapın zaten genelde emerken uyurlar benim oğlum uyumuştu sonra uyandı biraz hoplayıp zıplarım sonra kulakları tıkamasın diye yine emzirdim falan öyle zaman geçti hiç ağlamadı. Bebek arabasını da binerken veriyorsunuz indiğimiz yerde hemen teslim ediyorlar gözün korkmasın inan rahat geçecek

Oglum 6 aylik olduktan sonra her ay ucakla seyahatimiz oluyor. Yenidogan doneminde sekilli kartlarla ucak, helikopter vb gosteriyordum. Esyalari, odasi ve kiyafetleri astronomik figurlerden olusuyor, en sevdigi oyuncaklari ucaklari.

Bir de İs Bankasi’nin Hareketli Kitaplar serisindeki “Hareketli Ucak” kitabini her gun okudum. İlk cumlesini duyar duymaz guluyordu. Su ana kadar onlarca deneyim yasadi ve bir kez olsun sorun cikarmadi.

Buyudukce Melissa & Doug’un tak cikar stickerlarini ucagin penceresine, servis masasina vb yapistirarak surec geciyor.
Bunun haricinde tum gorevliler ve neredeyse tum yolcular yardimci oluyor. Bir ara hosteslerin kucagindan istemek zorunda kaliyordum.

İyi yolculuklar. 🌸

Bebek arabasini uçak girişinde teslim aliyolar. Bebekli oldugunjz için sizi ilk önce uçağa alıyorlar. Bebeğinize göre durum değişir. Benim kızım uyumuştu. Bı sonraki binisimde , doktor ve eşine denk gelmiştim. Hakketten çok kaliteli insanlardı. Kızım yanımdaki hanımin eşine bakıp gülüyordu. Yanımdaki hanimefendi de nolur stres yapma rahat ol hepimiz çocuk büyüttük sen ver onu bana diyip alıp kendisi oyalamisti. Çok tatlı bı kadındı. Unutamam. Çok da güzeldi. Bak anılarım depreşti. Zaten bebeğin aglamsina kim ne diyebilir. Çocuk değil netice de bebek. Kızıl ses de yukseltemezsiniz. En kotu bisilerle oylayacaksiniz. Etrafında anlayışlı olması lazım , siz stres yapmayin
Ay nasıl içimi rahatlattınız inşallah benimkide böyle tatlı anılarla gecer gider🥰

Oglum 6 aylik olduktan sonra her ay ucakla seyahatimiz oluyor. Yenidogan doneminde sekilli kartlarla ucak, helikopter vb gosteriyordum. Esyalari, odasi ve kiyafetleri astronomik figurlerden olusuyor, en sevdigi oyuncaklari ucaklari.

Bir de İs Bankasi’nin Hareketli Kitaplar serisindeki “Hareketli Ucak” kitabini her gun okudum. İlk cumlesini duyar duymaz guluyordu. Su ana kadar onlarca deneyim yasadi ve bir kez olsun sorun cikarmadi.

Buyudukce Melissa & Doug’un tak cikar stickerlarini ucagin penceresine, servis masasina vb yapistirarak surec geciyor.
Bunun haricinde tum gorevliler ve neredeyse tum yolcular yardimci oluyor. Bir ara hosteslerin kucagindan istemek zorunda kaliyordum.

İyi yolculuklar. 🌸
Ne kadar güzel🥰 teşekkür ederim benimkide böyle güzel gecer inşallah🙂

Basınç yüzünden kulakları tıkamasın diye kalkmaya başlarken emzirdin, emzirmiyorsaniz mama ya da emzik verin ve inişe geçerkende aynı şekilde yapın zaten genelde emerken uyurlar benim oğlum uyumuştu sonra uyandı biraz hoplayıp zıplarım sonra kulakları tıkamasın diye yine emzirdim falan öyle zaman geçti hiç ağlamadı. Bebek arabasını da binerken veriyorsunuz indiğimiz yerde hemen teslim ediyorlar gözün korkmasın inan rahat geçecek
Cok tesekkur ederim🥰

Kaç aylık bebeğiniz?
Ben uyku saatini uçağa göre ayarlanmıştım.
Uçak kalkarken emzirmistim,uyumustu☺️

Uyaninca zaten uykusunu almış, keyifli oluyor☺️
Çok rahat geçmişti bizim de.ben de tek başımaydim.
İnş kolay geçer sizinki de🥰

Merhaba arkadaslar bebekle ucak yolculugu için ne önerirsiniz neler yapmam gerekir biraz stresliyim acıkcası aglar durmaz diye😪 birde tek basımayım acaba bebek arabası falan yanımda götürebilir miyim yardımcı oluyolar mı ucakta
Hiç telaş etmeyin, uçak kapısına kadar bebek arabasıyla gidebilirsiniz. Bebekle yolculuk çocukla yolculuktan daha kolay çünkü kucağınızda olmak yetiyor ona. Kalkış ve iniş esnasında mutlaka emzirin ya da mama içirin. Uçağa bindiğinizde size yastık ve bebek enmiyet kemeri verecekler zaten.

Kabin bebek arabanız varsa rahatlıkla götürürsünüz ucağa kadar bebek arabasını oraya kadar

Bebegın kaç aylık? Ben yeni dogdugunda ve dort aylıkken yolculuk yaptım bırınde yanımda annem dıgerınde kocam vardı onlar olmasaydı emınım cok zorlanırdım ama bebegın daha buyukse bence yapabilirsın

Benimki 20 günlükkken basladı uçmaya. Bi kerede ağlamadı. Gözünü acamıyordu uykudan. 1 saatlik olanda oldu 4 saatlik olanda. Birsürü aburcubur almıştım canı sıkıldıkça yer diye hiç açtırmadı. Hiç bi sıkıntı çekmedim. Bebek arabasını alıyolar tabi. Ama gelipte kimse sana teksin dur yardım edeyim demiyor

Bebek arabanı götürüyorsun kabin boy ise uçak içine değilse bagaj olarak verebiliyorsun onun dışında kalkış anın da bebeğini emziriyor olmalısın basınç etkilemesin diye zaten basınç dolayısıyla ağlıyorlarmış.diğer zamanda ise ilgisini en çok çeken şeyleri yanına almalısın.inişe geçerken yine emzirmeyi unutma güzel bir yolculuk dilerim.🌸💙💙

Ben de çok seyahat eden biriyim bi gün su başlığı açmak banada nasip olur inşallah görünce bi heveslendim🤗 şimdiden hayalini kuruyorum doğduktan sonra ilk seyahatim için ne kadar beklemeliyim sizin yorumlarınızı okudum kalkış ve inişte emirin demissiniz 🤗🤗 Allah banada o günleri saglikla huzurla yaşatsın:KK66:

X