Bebekle Kpss 2020 ye çalışan anneler

Birr_dost

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
6
9
29
Çocuğu olup aranızda Kpss çalışan var mi acaba. 5 aylık bebeğim var. Ayni zamanda çok hevesli ve gayretliyim. 2018de 77 puan aldim. Tabiki yeterli değil. Evet insan isteyince yapamayacagi hic bişey yok ve mutlaka yapan da vardır eminim. Fikir olarak ben yaptım şöyle çalıştım da oldu diyenler var mi aramizda. Ve bende çalışıyorim diyenlerinde cevaplarını alabilirim birbirimize destek oluruz:)

Ben degil ama ablam calismisti 86 almisti bikac yil önce. Geceleri yegenim uyurken calisiyodu bide cok deneme cozuyodu. Bana da bol denemeyi tavsiye ediyo hep.

Hadi ya sevindim yapan var demekki. Kendime güvenemiyorum nedense. Matematiği flan nasıldı ablanizin
Matematigi iyi sayilir bi sinavda 86 birinde de 77 almisti yapabilirsiniz tabiki. Baska bi atanmis tanidigim var ustelik bosanmis annesi bakiyodu cocuguna. O da 86 aldi simdi memur. Gece 11le 2 arasi calisabiliyorum cocuktan dolayi diyodu.
İnsallah siz de yaparsınız :KK68:

Matematigi iyi sayilir bi sinavda 86 birinde de 77 almisti yapabilirsiniz tabiki. Baska bi atanmis tanidigim var ustelik bosanmis annesi bakiyodu cocuguna. O da 86 aldi simdi memur. Gece 11le 2 arasi calisabiliyorum cocuktan dolayi diyodu.
İnsallah siz de yaparsınız :KK68:
Anladım çok teşekkür ederim. Yapan vardır mutlaka ya işte insan bilmek istiyor:))

Çocuğu olup aranızda Kpss çalışan var mi acaba. 5 aylık bebeğim var. Ayni zamanda çok hevesli ve gayretliyim. 2018de 77 puan aldim. Tabiki yeterli değil. Evet insan isteyince yapamayacagi hic bişey yok ve mutlaka yapan da vardır eminim. Fikir olarak ben yaptım şöyle çalıştım da oldu diyenler var mi aramizda. Ve bende çalışıyorim diyenlerinde cevaplarını alabilirim birbirimize destek oluruz:)
7 aylık bir bizim var .bende lisans maliye mezunuyum ve kpss B'den hazırlanıyorum. Çok zor oluyor gerçekten hem ev hem bebek hem ders derken kendine bakacak hali kalmıyor insanın. Umarım emek veren herkese rabbim yardım eder.

7 aylık bir bizim var .bende lisans maliye mezunuyum ve kpss B'den hazırlanıyorum. Çok zor oluyor gerçekten hem ev hem bebek hem ders derken kendine bakacak hali kalmıyor insanın. Umarım emek veren herkese rabbim yardım eder.
Bebekten ziyade ev işi zor geliyor bana. Evi birgün düzenleme alıp başını gidiyor.

Benimde bebegim 22 aylik gercekten cok zor suan egtum bilimlerin bitirdim 1aylik bir suredede gk gy bitirmye calisacacagim sonrada alana calisacacgim gunduzleri cok birsey yapamiyorum ama geceleri calismak daha iyi genelde soru cozumu yapmamyi tavsiye esiyorlar deneme agirlikli cok az kaldi insallah basariki oluruz

Benimde 2,5 yaşında kızım var. Lisans 2020'ye hazırlanıyorum. Zor ama ALLAH(c.c) yardımcımız olsun inşaALLAH (c.c)...

bende kpss b hazırlanmayı düşünüyorum. bebeğim 2. 5 aylik .. açıkçası nasıl bir düzen kursam diye düşünüyorum...
siz nasıl çalışıyorsunuz ???
yapabilir miyim onu da bilmiyorumm.. 2020 kpss çalışmadan girmek istemiyorum..

Hadi şimdi çalışırsınız da biraz büyüyüp 1 yaşına gelince çok zor anca çocuğu uyuttugunz vakit çalışabilirsiniz . Gündüz ev işi yemek temizlik deseniz geceleri çalışabilirsiniz. .ben çalışayım diyorum unideki bilgilerimi unutmayayim taze tutayım diye defter kitap alıyorum yirtmaya calisiyo elimden aliuo kalem varsa önündeki kağıdı değil benim kagitlaelrimi karaliyo 🙄😄

Hadi şimdi çalışırsınız da biraz büyüyüp 1 yaşına gelince çok zor anca çocuğu uyuttugunz vakit çalışabilirsiniz . Gündüz ev işi yemek temizlik deseniz geceleri çalışabilirsiniz. .ben çalışayım diyorum unideki bilgilerimi unutmayayim taze tutayım diye defter kitap alıyorum yirtmaya calisiyo elimden aliuo kalem varsa önündeki kağıdı değil benim kagitlaelrimi karaliyo 🙄😄
evet doğru diyorsunuz. sonrası daha zor çalışmak için..
zaten yas da ilerliyor artık..

X