- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
-
- Konu Sahibi dejavu_one
- #1.021
İnsanların fikri değişebilir, bu çok normal. Deneyimleri, yaşanmışlıkları önceki mesajındaki fikirlerini değiştirmiştir. İnsanız, hepimiz bazı konularda birkaç sene öncekiyle aynı düşünmüyor olabiliriz.
Ama burada insanları üst perdeden eleştiren, "sizi de göreceğiz" diye parmak sallayan birinin önce kendine bakması gerekir bu konuda. Konu sahibinde benim rahatsız olduğum şey üslubu.
Hangi şehirlerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben oğlumla bir yere gittiğimde hiç bir sorun yaşamıyorum.Sağ olsunlar insanlarımız duyarlı bu tip konularda.Hiç kimseden rica etmeme gerek kalmadan kalkıp yer veriyorlar,bebek arabamı bir yerden bir yere kaldırmam taşımam vs. gerekiyorsa hemen birileri yardımcı oluyor.Asansörlerde de bir sorun yaşamadım şimdilik.İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum.
Evet doğru. Siz de öyle olmuştunuz değil mi?
Öncesi
Sonrası
Öncesi
Sonrası
Evet doğru. Siz de öyle olmuştunuz değil mi?
Öncesi
Sonrası
Öncesi
Sonrası
nereden buldunuz bu mesajlarını?
Konunun açıldığı gün MUNE hanım buldu. Eki Görüntüle 2288192
Mune konu sahibinin eski bir başlıktaki mesajını paylaşmıştı, oradaki diğer mesajlarına da baktım :)nereden buldunuz bu mesajlarını?
Niye o cocukta sizin toplumunuzun bir uyesi degilmi sadece anne babasimi sorumlu olmali yani dunyaya gelen her canlidan hepimiz az veya cok sorumluyuz once bunu bir anlayin.
Çok iyi bir çalışma olmuşEvet doğru. Siz de öyle olmuştunuz değil mi?
Öncesi
Sonrası
Öncesi
Sonrası
Sen çılgınsın yemin ederimEvet doğru. Siz de öyle olmuştunuz değil mi?
Öncesi
Sonrası
Öncesi
Sonrası
En saygısız anımızda bile tüm avrupadan o saydığınız amerikadan cartından curtundan saygın ve asildir milletim. Beğenmiyorsanız bu milleti beğendiğiniz bir ülkeye yerleşiverin. Saygıı görürsünüz belki ozaman.
Yok amerikada ingilterede toplum kuralıymışta bilmemne. Adamlar bizim gayet olağan yaptığımız görgü kurallarını reklamla kamu spotuyla kendi halkına izletiyor iyi olalım hoşgörülünolalım diye. Az araştırın izleyin izlettirin gidin yaşayın görün. Başka milletleri küçümsemiyorum asla ama burda burası türkiye bizde toplum kuralı vs yok demeyin kendi milletini bukadar aşşağılayan küçük gören başka bir millet yoktur.
Baştan sona hakaret.
Çocuk yapan çiftlere bakıp sevişme fantezisi kuran insanlarla neyin tartışamsını yapacağım ben Allah aşkına? Şu hamile kadın dar giymesin diyeb sapıklardan ne farkı var şy cümlelerin? Elin çocuğuna hakaret etmeye yada be hakkınız var? Beş yaşında arabaya biniyor diye kımız zararlıaı fln demeye de haddiniz yok.
Terbiyenizi takının önce.
Arabalardan rahatsızsınız diye kimse kendini eve kapayamacağına göre tahammül seviyenizi yükseltmeniz sizin için iyi olacak.
Nasıl bir toplum olduk ya. Çocuktan rahatsız bir millet.