- Konu Sahibi dejavu_one
Kusura bakmayın ama maalesef yine hak arayışı içine şiddet sokuyorsunuz, eğer hakkımı almak için vurmam gerekirse vururum, ezmem gerekirse ezerim sonucu çıkıyor yazdıklarınızdan.
@Milana22 bilinçli şekilde yapmayan anneleri tenzih ederim, onlar zaten özür dileyen insanlar ama burada tiye alınan bebek arabası terörü var gerçekten, özellikle pazarlarda denk gelmek mümkün, pazar arabasını gladyatör edasıyla kullanıp o arabanın tekerlekleriyle insanları ezen kadınlar kadar bebek arabasıyla ittirip kaktırıp tezgah önünde kendine yer açan anneler de var.
Herkes şiddet yerine hoşgörü ve anlayışı savunsa, müsaade eder misiniz, özür dilerim, rica ederim, teşekkür ederim cümleleri dilimize yerleşse belki de toplum kurallarını uygulama ve öğrenme de bir tık öteye gideceğiz.
Bir nostalji yaşamak ister misiniz?
Konu başlığına dikkaaaaatt
![]()
Bebek arabası ile ilerlerken önünüze atlayanı ezmek isteyen varmı ? Ben gibi :)
Ben de araya giriyorum ama :) Aynı yorumu yapmaya gelmiştim ama alıntıladığınız üye benden önce davranmış ki doğru söylüyor benim de çok başıma geldi. Hayır yürüyorum önümdeki yavaşladı ya da durdu bunu fark etmeyen anne baba her seferinde sürdüğü bebek arabasıyla ayağımı ezdi yani benim suçum...www.kadinlarkulubu.com
Büyük lokma ye, büyük söz söyleme dedikleri bu olsa gerek.
Konu sahibinin o konudaki yorumu ve bugün açtığı derdi, insanın bazı şeyleri yaşayarak öğrendiğini gösteriyor bence.
Hatta bugün burada aksi yönde yorum yapan hamile arkadaşlarımızın seneye yapacağı yorumları da merak etmiyor değilim.
Bencil varlıklarız,o sıkıntı başımıza gelene kadar bizim için basit,hatta lüzumsuz.
Başımıza gelince de 'vay efendim neden kimse anlamıyor'?
E ben zamanında ne anladım,başka bir insanın derdiyle ne kadar dertlendim ki insanlar beni şimdi anlasın,benim derdimi kafaya taksın!
Ben her iki tarafa da hak veriyorum,şu an bebek arabalı anne olduğum için o tarafı daha iyi anlıyorum sadece.
Yine de üslup gerçekten çok önemli.
Ve bu işin tek çıkış yolu da sağlıklı iletişim ve hoşgörü,acizane fikrim.
Yer vermek zorunda deyip bir rica etmeye erinmek, yahut yer vermek zorunda değilim deyip zor durumdaki bir insanı görmezden gelmek bizi bir yere getirmez.
Umarım yakın zamanda hoşgörü erdemini kelimelerden ziyade sinemize yerleştirir, hayatımızda içtenlikle uygularız.