- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #561
Onları kutsal yapan içinde taşıdıkları. Sizin bebek arabasına tekme atarlar mesajına tepki vermemeniz asıl ilginç olan.Şimdide annemiz size sarıyor çok heycanlı. Kutsal bebek arabaları
Daha okuduğunu anlamadan yorum yaptığını kendin bile kabul ediyorsun : hangi kısımda kabul etmişim valla şaşırıyorum.E sen gelip mesajıma cevap verdin. Sonra ben de sana cevap verdim haliyle. Tutup konuyu uzatan sensin. Bi de tutup bana yazma diyosun. Sen kusura bakma ama çok tuhafsın. Daha okuduğunu anlamadan yorum yaptığını kendin bile kabul ediyorsun. Güldürdün gece gece iyi uykular
Konuya muhalefet olabilecek bir olaydan bahsettiğim için asla yürüyen merdiven kullanamam yalnız asansöre binerim gibi bir çıkarım yapmışsın ki bana gelip yürüyen merdivene binsen prenses ayakların yorulur diyorsun. E anlamış mısın sen şimdi benim yorumumu?? Prenses sendromunda değilim, bebek arabasıyla ayaklarımın ezilmesine %100 karşıyım. Bir önceki mesajımda asansör önceliğinin bebekli insanlara ait olduğu açıkça belirttin. Gözün dönmeden düzgünce okusaydın görürdün. Gözünden kaçırdıysan bu senin hatan, benim değil.Daha okuduğunu anlamadan yorum yaptığını kendin bile kabul ediyorsun : hangi kısımda kabul etmişim valla şaşırıyorum.
Size yazdım çünkü prenses sendromundaydınız belki anlarsınız empati yaparsınız diye düşündüm ama görüyorum ki umutsuz vakasınız
Tüm konuyu baştan sona okudum yorumda yaptım. Kimse bebek arabası var diye kimseyi bilerek ezip itip kakamaz. Keşke biraz okuyabilme yeteneğinede sahip olsaydınız. Eziyoruz geçiyoruz milleti açılın ulen bebek arabalıyım ben diyen insanlar çok masum evet. Zira bebek arabasını kimse tekmelemez ama annesini bir güzel yamultabilir. Siz bunu anlamak istemiyorsunuz sadece sorununuz bu. Kimse laf anlatamaz size. Siz hariç herkes medeniyetten uzak ve bencil evetOnları kutsal yapan içinde taşıdıkları. Sizin bebek arabasına tekme atarlar mesajına tepki vermemeniz asıl ilginç olan.
Heycanlı biri değilim ama isterdim. Böyle bencil ve medeniyetten uzak insanları görünce tüm heyecanım ölüyor.
Şaka mısınız? Ordan super man a fln mi benziyor anneler ? 10 Aylik çocuk 10 kilo. Arabada olsun 10 kilo 20. Cocuk aanit durursa tabi... canta vs saymiyorum. Asansör neden yapıldı? Yaşlı hasta ve çocuklu aileler ONCELIKLI onlar yoksa diğerleri. Ve su bakış acısına sahip ınsanlar bir gün başınıza gelince anlayacaksınız...Bebek arabasını kapatsanız kucağınızda taşısanız yavrunuzu?
Böyle tartışmalar her zaman olacak insan olan her yer sorundur.
Çözümü siz üretin kafanız rahat olur.
Yorumunuzu bırakıp gidiyorum :Konuya muhalefet olabilecek bir olaydan bahsettiğim için asla yürüyen merdiven kullanamam yalnız asansöre binerim gibi bir çıkarım yapmışsın ki bana gelip yürüyen merdivene binsen prenses ayakların yorulur diyorsun. E anlamış mısın sen şimdi benim yorumumu?? Prenses sendromunda değilim, bebek arabasıyla ayaklarımın ezilmesine %100 karşıyım. Bir önceki mesajımda asansör önceliğinin bebekli insanlara ait olduğu açıkça belirttin. Gözün dönmeden düzgünce okusaydın görürdün. Gözünden kaçırdıysan bu senin hatan, benim değil.
Ayrıca beni bebeğe saldırmakla itham ettin. Hayır bebeğe saldırmadım annesinin kolunu çizmiştim dedim. Şimdi burada da okuduğunu anladığını iddia edebilecek misin çok merak ediyorum.
Son cümlen için de diyebileceğim tek şey bilmukabele.
Peki bebeğe saldırdığımı nerden çıkardın çok merak ediyorum doğrusu lütfen cevap ver bunaYorumunuzu bırakıp gidiyorum :
Yedirmiyom ben hakkımı.. bi keresinde bebek arabasıyla ayağımı ezen ananın düşer gibi yapıp kolunu çizmiştim.. gerçi bunu yaptığımda 15 yaşındaydım ama yine olsa yine yaparım herhalde. hakkımı yediremem ayağım kıymetli benim. Elin bebesinin arabasından da kıymetli
bu mesajınızdan ne kadar nazik ve anlayışlı olduğunuz çıkıyor. Konu bebek arabaları değil o bebek arabası ayağınızı kıramıyacağına göre vinç gibi de ezemez. Tahmin ediyorum ki ayakkabı sandalet gibi ayağınızı koruyacak birşey de giyiyorsunuzdur, ayağım kıymetli demişsiniz ordan tahmin ettim. Tırnaklamak gibi vahşi bir tepki sanırım fazla fevri oluyor.
Artık bebek arabalarına öncelik verilmesi ile ilgili bile kavga oluyorsa yazık. İtalya da direk buyur ediyorlar kazayla ayaklarına gelse bile gayet anlayışla karşılıyorlar.
Sakin olun biraz haklı çıkmak için herşey mübah değildir. Siz çok haklısınız. Madem sadece kol çiziyorsunuz ok sizi haklı yapıyor.
Çocuk doğurdunuz diye bütün dünya el pençe durmayacak karşınızda.Merhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorunum oğlumla alışveriş merkezini dolaşmak ve asansör sorunu. Oğlum 10 aylık haliyle bebek arabası kullanıyoruz henüz yürümüyor. Havalar çok sıcak dışarıda çarşı falan dolaşamıyoruz alışveriş merkezlerine gidiyoruz alışveriş için. Her alışveriş merkezine gittiğimizde mecburen asansör kullanıyoruz. Eşim yürüyen merdivenlerde tutamıyor ve zaten tehlikeli. Kucağımıza alsak sonra tekrar arabaya oturtup kemerini bağlamak işkence ve her katta kucağa al arabaya koy olmuyor.
Ancak ne zaman asansöre binecek olsak bizim için eziyete strese dönüşüyor. O asansör çok yavaş kata geliyor beklemesi ayrı dert, geliyor bu sefer biz binesiye ne kadar genç çocuk, genç çift varsa asansöre doluyor biz binene kadar bizi de geçip asansörü dolduruyorlar. Hem de çoğu zaman bizi ezercesine. Biz ve bizim gibi bir çok bebek arabalı çift zar zor biniyoruz hatta dışarıda kalıyoruz. Asansör geliyor bazen dolu yer yok ve çoğu kişi asansöre binmeye ihtiyacı olmayan kişiler.
Dün yine alışveriş merkezine gittik. Tabii ki yine baya süre fuzuli asansöre binenler yüzünden asansör bekledik bindik iki tane genç kız, iki tane çift, iki üç tane çocukları 10 yaşlarında aile, biz bindik bir de bebek arabasıyla köşeye gitmeye çalışıyoruz başkaları da binebilsin diye of puf diyenler sanki gereksiz yere binen bizmişiz muamelesi görüyoruz. Sonra asansör katta durdu iki tane bebek arabalı çift binmek istedi biri zar zor sığabildi kapı zor kapandı diğeri de dışarda kaldı ama biz dakikalardır bekliyoruz dediler hatta. Bende patladım dedim ki asansör aslında bebekli, yaşlı, tekerlikli sandalyesi olanlar için insanlar yürüyen merdivene bile binmek istemiyor işgal ediyorlar dedim.
Çift olanlardan kız işte bu asansör halka yapılmış herkes binebilir hesap soramazsınız dedi sorarım dedim sizin yüzünüzden o insan dışarı da kaldı sizin merdiven kullanma şansınız var üstelik hiçbir enerji de harcamazsınız ama onların yok dedim gayette merdivene binebilir ee inelim hep siz binin dedi inin gerçekten dedim. Yok öyle birşey benimde hakkım belki ben hastayım dedi hasta insan böyle bağırmaz dedim. Yaşımı da küçük gösteriyorum yaşın kaç ki saygılı ol dedi senden büyüğüm ben 36 yaşındayım dedim hee kafan küçük kalmış diyor sen kimsin ki asıl senin bedenin de hastalık yok beyninde var dedim. Yanındaki büyük ihtimal erkek arkadaşı savunmadı bile sustu. Biliyor haklı olduğumu. Siz de gelmeyin o zaman çocukla diyor size mi soracaktım dedim mantığınız bu işte.
Öyle indik kata gelince bu sefer iki kapalı kız da indi bizimle siz tartışamazsınız hakkınız yok herkes biner demeye bu sefer iyice patladım kul hakkından korkmayıp başınızı kapatıp herşeyi yapabileceğinizi mi sanıyorsunuz bizim hakkımızı gasp ediyorsunuz iki dk merdivene yürümemek için dedim yaşlı teyze vardı ağzına sağlık iyi dedin bizde söylüyoruz böyle yapıyorlar dedi. Haksız mıyım. Ben bebeğim olana kadar bir kere bile asansör kullanmadım aklıma bile gelmedi zaten beklemesi binmesi inmesi ayrı dert yürüyen merdivende de duruyorsun gidiyor yani nesi zor. Bu kadar mı bencil kendini düşünen empati kuramayan rahatına düşkün insanlar olduk. Gençliğin umrunda değil üstelik bir de kavga ediyor ama yarın birgün de onların bebeği olunca kendileri şikayet ederler. Bu sadece bizim için değil her yerde. Metrolarda asansör bekler tekerlekli sandalyede insanlar sağlamlar doluşur onlar dışarı da kalır. Tramvaylar var bizim burada bebekli kadınlar girmeye çalışır giremez hadi girdi tramvayın boş yerine bebek arabasını koymak ister ama rahat olduğu için insanlar işgal eder vs. Neden insanlar hayatı kolaylaştırmıyor yolda gezdirsek kaldırıma arabalar parkediyor yola çıkıyoruz kenardan da gitsek arabalar hemen korna çalıyor çocuğumu bırakacak kimse yok pazara gidiyoruz cık cık çocukla pazara mı gelinir, cafeye gidiyorum biraz ağlasa of puf sesleri biz hiçbir yere gidemeyecek miyiz?
Merhaba hanımlar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorunum oğlumla alışveriş merkezini dolaşmak ve asansör sorunu. Oğlum 10 aylık haliyle bebek arabası kullanıyoruz henüz yürümüyor. Havalar çok sıcak dışarıda çarşı falan dolaşamıyoruz alışveriş merkezlerine gidiyoruz alışveriş için. Her alışveriş merkezine gittiğimizde mecburen asansör kullanıyoruz. Eşim yürüyen merdivenlerde tutamıyor ve zaten tehlikeli. Kucağımıza alsak sonra tekrar arabaya oturtup kemerini bağlamak işkence ve her katta kucağa al arabaya koy olmuyor.
Ancak ne zaman asansöre binecek olsak bizim için eziyete strese dönüşüyor. O asansör çok yavaş kata geliyor beklemesi ayrı dert, geliyor bu sefer biz binesiye ne kadar genç çocuk, genç çift varsa asansöre doluyor biz binene kadar bizi de geçip asansörü dolduruyorlar. Hem de çoğu zaman bizi ezercesine. Biz ve bizim gibi bir çok bebek arabalı çift zar zor biniyoruz hatta dışarıda kalıyoruz. Asansör geliyor bazen dolu yer yok ve çoğu kişi asansöre binmeye ihtiyacı olmayan kişiler.
Dün yine alışveriş merkezine gittik. Tabii ki yine baya süre fuzuli asansöre binenler yüzünden asansör bekledik bindik iki tane genç kız, iki tane çift, iki üç tane çocukları 10 yaşlarında aile, biz bindik bir de bebek arabasıyla köşeye gitmeye çalışıyoruz başkaları da binebilsin diye of puf diyenler sanki gereksiz yere binen bizmişiz muamelesi görüyoruz. Sonra asansör katta durdu iki tane bebek arabalı çift binmek istedi biri zar zor sığabildi kapı zor kapandı diğeri de dışarda kaldı ama biz dakikalardır bekliyoruz dediler hatta. Bende patladım dedim ki asansör aslında bebekli, yaşlı, tekerlikli sandalyesi olanlar için insanlar yürüyen merdivene bile binmek istemiyor işgal ediyorlar dedim.
Çift olanlardan kız işte bu asansör halka yapılmış herkes binebilir hesap soramazsınız dedi sorarım dedim sizin yüzünüzden o insan dışarı da kaldı sizin merdiven kullanma şansınız var üstelik hiçbir enerji de harcamazsınız ama onların yok dedim gayette merdivene binebilir ee inelim hep siz binin dedi inin gerçekten dedim. Yok öyle birşey benimde hakkım belki ben hastayım dedi hasta insan böyle bağırmaz dedim. Yaşımı da küçük gösteriyorum yaşın kaç ki saygılı ol dedi senden büyüğüm ben 36 yaşındayım dedim hee kafan küçük kalmış diyor sen kimsin ki asıl senin bedenin de hastalık yok beyninde var dedim. Yanındaki büyük ihtimal erkek arkadaşı savunmadı bile sustu. Biliyor haklı olduğumu. Siz de gelmeyin o zaman çocukla diyor size mi soracaktım dedim mantığınız bu işte.
Öyle indik kata gelince bu sefer iki kapalı kız da indi bizimle siz tartışamazsınız hakkınız yok herkes biner demeye bu sefer iyice patladım kul hakkından korkmayıp başınızı kapatıp herşeyi yapabileceğinizi mi sanıyorsunuz bizim hakkımızı gasp ediyorsunuz iki dk merdivene yürümemek için dedim yaşlı teyze vardı ağzına sağlık iyi dedin bizde söylüyoruz böyle yapıyorlar dedi. Haksız mıyım. Ben bebeğim olana kadar bir kere bile asansör kullanmadım aklıma bile gelmedi zaten beklemesi binmesi inmesi ayrı dert yürüyen merdivende de duruyorsun gidiyor yani nesi zor. Bu kadar mı bencil kendini düşünen empati kuramayan rahatına düşkün insanlar olduk. Gençliğin umrunda değil üstelik bir de kavga ediyor ama yarın birgün de onların bebeği olunca kendileri şikayet ederler. Bu sadece bizim için değil her yerde. Metrolarda asansör bekler tekerlekli sandalyede insanlar sağlamlar doluşur onlar dışarı da kalır. Tramvaylar var bizim burada bebekli kadınlar girmeye çalışır giremez hadi girdi tramvayın boş yerine bebek arabasını koymak ister ama rahat olduğu için insanlar işgal eder vs. Neden insanlar hayatı kolaylaştırmıyor yolda gezdirsek kaldırıma arabalar parkediyor yola çıkıyoruz kenardan da gitsek arabalar hemen korna çalıyor çocuğumu bırakacak kimse yok pazara gidiyoruz cık cık çocukla pazara mı gelinir, cafeye gidiyorum biraz ağlasa of puf sesleri biz hiçbir yere gidemeyecek miyiz?
Siz tüm mesajları okuduğunuza emin misiniz? Mesajıma bakarsanız annesinin hatası varsa bebeğin suçu nedir diye soruyorum. Bebek arabası ile ayak ezelim kulübü başkanı değilim. Yamultma konusunda inanın sizden çok biliyorumdur çünkü eski milli boksörüm. Siz olayı evirip çevirip bebek arabalı anneler etrafa saldırıyor gibi göstermek istiyorsunuz. Allah aşkına bin kez dediğim gibi manyak değilse neden ayaklara saldırsın bir insan. Hadi diyelim manyak bebek arabasına vurulabilir doğru ifade mi? Ben buna tepki gösterdim.Tüm konuyu baştan sona okudum yorumda yaptım. Kimse bebek arabası var diye kimseyi bilerek ezip itip kakamaz. Keşke biraz okuyabilme yeteneğinede sahip olsaydınız. Eziyoruz geçiyoruz milleti açılın ulen bebek arabalıyım ben diyen insanlar çok masum evet. Zira bebek arabasını kimse tekmelemez ama annesini bir güzel yamultabilir. Siz bunu anlamak istemiyorsunuz sadece sorununuz bu. Kimse laf anlatamaz size. Siz hariç herkes medeniyetten uzak ve bencil evet
Hayatınızda hiç bebek arabası kullandınız mı? O öyle basit katlanan bir şey değil. Çocukta çanta değil kolunun altında hareket etmeden sıkı sıkıya tutasın. Yürüyen merdiven yürümeye aciz insanların, öncelik sırası çocuklu kadınlarda olan asansöre binmesini eleştirmesi çok manidar. Şaka gibisiniz...Çocuk doğurdunuz diye bütün dünya el pençe ldurmayacak karşınızda.
Çocuklunun önceliği yok herkes binebilir bunu çıkartık kafanızdan.
Yuh yani ne hakla insanlara hesap sordunuz.
Bebek arabasını katlamaktan acizseniz bi zahmet evde oturun
Siz tüm mesajları okuduğunuza emin misiniz? Mesajıma bakarsanız annesinin hatası varsa bebeğin suçu nedir diye soruyorum. Bebek arabası ile ayak ezelim kulübü başkanı değilim. Yamultma konusunda inanın sizden çok biliyorumdur çünkü eski milli boksörüm. Siz olayı evirip çevirip bebek arabalı anneler etrafa saldırıyor gibi göstermek istiyorsunuz. Allah aşkına bin kez dediğim gibi manyak değilse neden ayaklara saldırsın bir insan. Hadi diyelim manyak bebek arabasına vurulabilir doğru ifade mi? Ben buna tepki gösterdim.
Bebek arabalarına önceliği varken yardımcı olunmalı düşüncesindeyim. Aksine ikna olabileceğimi sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?