- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
Ne esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuma oturup hamile kalmak mı? O da nesiNe esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??
Canim gttik doktra hc bir sorun yok diyo gomderiyo. Kuma oturun diyorlar hep cok faydasi varmisKuma oturup hamile kalmak mı? O da nesi
Doktora gittiniz mi? Herhangi bir sebep olup olmadığı arastırıldı mı?
Aşılamada şans tüp bebeğe göre düşük. Ama tabi ki yaş, hormon, vs bir çok etkene göre kişiden kişiye değişir. Sana en iyi cevabı konusunda uzman hekimler verebilir bence.
Farklı hekimlere de göründünüz mü?Canim gttik doktra hc bir sorun yok diyo gomderiyo. Kuma oturun diyorlar hep cok faydasi varmis
Farkli hkimlere gorundum 22 yasndaym esimde 24 9 aylik evliyim. Bir suru hormon testi yaptilar yani. Esimede yapildi hersey olmadi gerekenin ustinde cok iyi cikiyo oyle deniliyo. 2 sene dolana kadar olmazsa asilama tedavisi uglulancak diyoFarklı hekimlere de göründünüz mü?
Hangi testleri yaptılar? Bir de kac yaşınızdasınız?
Bizde ayni durumdayız cnim sorun yok ikimzdede 1kez kimyasal gebelk 1kerede dusuk yaptım ama malesf ne kdr oldu deniysnz kumu hiç duymadımNe esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??
Sicak kumu isistip dayanabildgim kadar oturuyorum genelde yarim saatsonra zaten iliskiye girip ayaga kalkmiysun rahimlerden ustmussen oluyomus ama usutne yoksa yokBizde ayni durumdayız cnim sorun yok ikimzdede 1kez kimyasal gebelk 1kerede dusuk yaptım ama malesf ne kdr oldu deniysnz kumu hiç duymadım
Kimyasal gebelik ne oluyo ne kadarlik evlsiniz benim dusuk feln hc olmadi yani hc hamile kalamdmSicak kumu isistip dayanabildgim kadar oturuyorum genelde yarim saatsonra zaten iliskiye girip ayaga kalkmiysun rahimlerden ustmussen oluyomus ama usutne yoksa yok
Hic bir sorun yoktu 10 Ay sonra kaldim ogluma stres dende olmuyor Bazen kuzwnim 7 yil olmadi hic bir Sorun yoktu esindede kendisinde de 4 kez asilama denemesi sonrasinda ikizlere gebe kaldi insallah Allah sizede nasib I ederNe esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??
Insallah ya insallah cok aminHic bir sorun yoktu 10 Ay sonra kaldim ogluma stres dende olmuyor Bazen kuzwnim 7 yil olmadi hic bir Sorun yoktu esindede kendisinde de 4 kez asilama denemesi sonrasinda ikizlere gebe kaldi insallah Allah sizede nasib I eder
Canim esimde de bende de bi prob.olmamasina ragmen 8 ay olmadi.
Yani 3 ay olmayinca dr a gittim sende birsey yok dediler,esin de gorunsun dediler ,esim de dr a gorundu,
Sonrasinda annem ve cevremdekiler cok istedigin icin kafana takiosun ondan olmuyor dediler,
Kafandan sil at bi muddet dediler yapamadim :)
Sonra basardim ama ,hatta diodum ki kendi kendime
1 ay dusunmesem o ay olacak
Ve dusunmemeyi basardim 1 ay ve o ayin sonunda oldu.
Allah nasip etsin sana da
Tum isteyenlere de..
sevgiler
maydonoz süt küğrünü deneyınSicak kumu isistip dayanabildgim kadar oturuyorum genelde yarim saatsonra zaten iliskiye girip ayaga kalkmiysun rahimlerden ustmussen oluyomus ama usutne yoksa yok
Ne icin canimmaydonoz süt küğrünü deneyın
Farkli hkimlere gorundum 22 yasndaym esimde 24 9 aylik evliyim. Bir suru hormon testi yaptilar yani. Esimede yapildi hersey olmadi gerekenin ustinde cok iyi cikiyo oyle deniliyo. 2 sene dolana kadar olmazsa asilama tedavisi uglulancak diyo