• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekkk

Cennet Annesi

PAPATYAA 🐣 MELİSA 🧚‍♀️🐣
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Ocak 2016
805
9.684
138
29
Ne esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??

Ne esinde ne kendsinde sorun olmayip hamile kalamayan var mi ? Asilama tedavisi olup olumlu sonuc almak % kac? Acaba? Birde kuma oturup hamile kalan varmi??
Kuma oturup hamile kalmak mı? O da nesi :KK35:

Doktora gittiniz mi? Herhangi bir sebep olup olmadığı arastırıldı mı?
Aşılamada şans tüp bebeğe göre düşük. Ama tabi ki yaş, hormon, vs bir çok etkene göre kişiden kişiye değişir. Sana en iyi cevabı konusunda uzman hekimler verebilir bence.

Kuma oturup hamile kalmak mı? O da nesi :KK35:

Doktora gittiniz mi? Herhangi bir sebep olup olmadığı arastırıldı mı?
Aşılamada şans tüp bebeğe göre düşük. Ama tabi ki yaş, hormon, vs bir çok etkene göre kişiden kişiye değişir. Sana en iyi cevabı konusunda uzman hekimler verebilir bence.
Canim gttik doktra hc bir sorun yok diyo gomderiyo. Kuma oturun diyorlar hep cok faydasi varmis

Farklı hekimlere de göründünüz mü?
Hangi testleri yaptılar? Bir de kac yaşınızdasınız?
Farkli hkimlere gorundum 22 yasndaym esimde 24 9 aylik evliyim. Bir suru hormon testi yaptilar yani. Esimede yapildi hersey olmadi gerekenin ustinde cok iyi cikiyo oyle deniliyo. 2 sene dolana kadar olmazsa asilama tedavisi uglulancak diyo

Bizde ayni durumdayız cnim sorun yok ikimzdede 1kez kimyasal gebelk 1kerede dusuk yaptım ama malesf ne kdr oldu deniysnz kumu hiç duymadım

Bizde ayni durumdayız cnim sorun yok ikimzdede 1kez kimyasal gebelk 1kerede dusuk yaptım ama malesf ne kdr oldu deniysnz kumu hiç duymadım
Sicak kumu isistip dayanabildgim kadar oturuyorum genelde yarim saatsonra zaten iliskiye girip ayaga kalkmiysun rahimlerden ustmussen oluyomus ama usutne yoksa yok

Sicak kumu isistip dayanabildgim kadar oturuyorum genelde yarim saatsonra zaten iliskiye girip ayaga kalkmiysun rahimlerden ustmussen oluyomus ama usutne yoksa yok
Kimyasal gebelik ne oluyo ne kadarlik evlsiniz benim dusuk feln hc olmadi yani hc hamile kalamdm

Hic bir sorun yoktu 10 Ay sonra kaldim ogluma stres dende olmuyor Bazen kuzwnim 7 yil olmadi hic bir Sorun yoktu esindede kendisinde de 4 kez asilama denemesi sonrasinda ikizlere gebe kaldi insallah Allah sizede nasib I eder

Hic bir sorun yoktu 10 Ay sonra kaldim ogluma stres dende olmuyor Bazen kuzwnim 7 yil olmadi hic bir Sorun yoktu esindede kendisinde de 4 kez asilama denemesi sonrasinda ikizlere gebe kaldi insallah Allah sizede nasib I eder
Insallah ya insallah cok amin

Canim esimde de bende de bi prob.olmamasina ragmen 8 ay olmadi.
Yani 3 ay olmayinca dr a gittim sende birsey yok dediler,esin de gorunsun dediler ,esim de dr a gorundu,
Sonrasinda annem ve cevremdekiler cok istedigin icin kafana takiosun ondan olmuyor dediler,
Kafandan sil at bi muddet dediler yapamadim :)
Sonra basardim ama ,hatta diodum ki kendi kendime
1 ay dusunmesem o ay olacak
Ve dusunmemeyi basardim 1 ay ve o ayin sonunda oldu.
Allah nasip etsin sana da:dua::KK200:
Tum isteyenlere de..
sevgiler

Canim esimde de bende de bi prob.olmamasina ragmen 8 ay olmadi.
Yani 3 ay olmayinca dr a gittim sende birsey yok dediler,esin de gorunsun dediler ,esim de dr a gorundu,
Sonrasinda annem ve cevremdekiler cok istedigin icin kafana takiosun ondan olmuyor dediler,
Kafandan sil at bi muddet dediler yapamadim :)
Sonra basardim ama ,hatta diodum ki kendi kendime
1 ay dusunmesem o ay olacak
Ve dusunmemeyi basardim 1 ay ve o ayin sonunda oldu.
Allah nasip etsin sana da:dua::KK200:
Tum isteyenlere de..
sevgiler

Ah canim cok tesekkurler bizde atiyoruz ama hep bi dusunce kaliyo biz dusunmesek bile soruyorlsr aklina geliyo ister istemez dusunuyorsun hayrlisi olsun cok sevindim senin adina inslalah ben ve butun anne olmak isteyenler anne olabilirler

Benimde eşimde sorun geçen yıl gebeydim olmadı kürtaj oldum maalesef bu yıl karar verdik olmuyor diye dr gttik bende sorun yok eşimde sperm düşük hareketlilik yok gibi umudum yok

Bir arkadasimin cocugu olmuyordu. Hormonlarinda vs hicbir sorun da yoktu. Yillarca denedi olmadi olanda dustu ve sonra ogrendi ki colyak hastasiymis. Bir baktirin derim

Farkli hkimlere gorundum 22 yasndaym esimde 24 9 aylik evliyim. Bir suru hormon testi yaptilar yani. Esimede yapildi hersey olmadi gerekenin ustinde cok iyi cikiyo oyle deniliyo. 2 sene dolana kadar olmazsa asilama tedavisi uglulancak diyo

Daha yaşın çok genç. İnternetten ovulasyon testi al yumurtlama gününü takip et pozitif çıktığında da ilişkiye gir iki gün üst üste. O zaman kalırsın.

Back