imrenebilirsiniz
bende imrendim bende tedavi oldum
3 denemede hamile kaldım ben.
ve bunuda hiç saklama gereği duymadım
herneyse
sız ınsallah bebegınız oldugunda gereklı cevapları verırsınız cok kırıcı seyler bunlar acıkcası benım tum ama tum akrabalarım benımle agladılar hamıle kalamadıgımda hamıle kaldıgımda en az benım kadar sevındıler dua ettıler.
ne kadar pıs ınsanlar etrafınızdakı aıle.
verende allah Alanda bişey soylemek ıstemıyorum ama sankı kendı basarılarıymıs gıbı ovunmelerıne gerek yok
Allah size de en güzelinden çifter çifter nasip etsin inşallahHepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
Dün bir üye yana yakıla hamile miyim diye soruyordu. Aklıma sen geldin. Ultrasonunu kapsa gelse diye ama nickini hatırlayamadım. Şimdi kediyi görünce tanıdım. Sen şu ultrasonu kolay ulaşabileceğimiz bir yere bırak, çok sık lazım oluyor.Olur tabi neden olmasın ki inanmak dua ve tevekkül bunlar olduktan sonra kısaca allah dedin mi gerisi geliyor çok şükür.
Ben benimi aldırdım ve daha mutluyum böyle :) benimde çok kayıplarım oldu en son kızım 7. Hamileliğimde oldu :) he erken doğum yapıyorum ben ikiside prematüre ama olsun sağlıklılar çok şükür. İstediğin zaman yaz bana kk benim evim gibi her dakika burdayım :) elimden geldiğince yardım ederim
O canım ya, cahil de geç. Ben o bebeğe üzüldüm asıl, nasıl sığ kafalı bir ailede büyüyecek zavallı.Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
Beni güldürdün ya allah ta seni güldürsün inşallah. Sürtünüp Sürtünüp geliyorlar sonra hamilemiyim biz yıllarca bekledik bileydik onlar gibi yapardık tövbe yarabbim :)Dün bir üye yana yakıla hamile miyim diye soruyordu. Aklıma sen geldin. Ultrasonunu kapsa gelse diye ama nickini hatırlayamadım. Şimdi kediyi görünce tanıdım. Sen şu ultrasonu kolay ulaşabileceğimiz bir yere bırak, çok sık lazım oluyor.
Erken doğanlar daha akıllı oluyor, kendimden biliyorum.
Konu sahibesine de sağlıklı bebekler diliyorum.
Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
Özel mesaj atacaktım ama ayarların izin vermedi. Konu sahibesinin başlığını daha fazla meşgul etmek istemedim.Beni güldürdün ya allah ta seni güldürsün inşallah. Sürtünüp Sürtünüp geliyorlar sonra hamilemiyim biz yıllarca bekledik bileydik onlar gibi yapardık tövbe yarabbim :)
Benim kızlar zehir gibi maşallah hele küçük minti ama işlev o biçim sabahtan beri çene çalıyoruz 18 aylık daha :)
Allah ım isteyen herkese versin inşallah.
Canim seni öyle iyi anliyorumki evliligimin altıncı yılında hamile kaldım 38 haftalikken sezeryanla ölü doğum yaptım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım evliligimin 9yilinda pes etmeyin Rabbim yüzünüzü guldursun bir ortamda herkes çocuklarından bahsederken gözleri dolu dolu oluyor insanın hiç bir yuvayi cocuksuz birakmasin Rabbim tez vakitte mucizeni bebisini gondersin canımHepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
Amin canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinCanim seni öyle iyi anliyorumki evliligimin altıncı yılında hamile kaldım 38 haftalikken sezeryanla ölü doğum yaptım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım evliligimin 9yilinda pes etmeyin Rabbim yüzünüzü guldursun bir ortamda herkes çocuklarından bahsederken gözleri dolu dolu oluyor insanın hiç bir yuvayi cocuksuz birakmasin Rabbim tez vakitte mucizeni bebisini gondersin canım
Ya inanmıyorum insanlar çok enteresan acaba sizi üzmemek için böyle davranmiş olabilirler miHepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?