Gerçekten hersey çok benziyor.seni tanıdığım çok memnun oldum. Ayrıca yaşını da daha genç hissetmek ne güzel masallah sana. Iyi geceler canım en kisa zamanda görüşmek uzere:)Hakkaten bu kadar olur bende 33 yaşındayım :) hissettiğim 25 o ayrı onu karıştırmayalım
Tabi umutlu ol ya hayatta neler neler var bir anlatsam roman olur cinsten hayat yaşadım ben ama bu günüme çok şükür.
Hayatında kim olursa olsun seni üzmesine izin verme bu hayatta en değerli sensin kim canını sıkıyorsa uzaklaş ondan emin ol senin taktığın kadar onlar takmaz. Hayatta biraz boşvermeyi öğrenmek gerek.
Anlattıklarınız çok ümit verici çok teşekkür ederim.Gercekten Rabbim isterse ol derse ne kadar sorun olursa olsun bebek geliyor.saglikla büyütün evladinizi.Öncelikle çok terbiyesiz ve duyarsız akrabalarınız varmış cehaletlerine verin üzmeyin boş yere kendinizi.yaşınız anne olmak için oldukça uygun.ben 37 yaşında tüp bebekle dondurulmuş embriyo ile anne oldum.rahimde yara, iltihap, rahim eğriliği,polikistik over ve daha aklıma şu an gelmeyen bir sürü sorun vardı.tek iyi yanım çok olumlu düşünüyordum asla karamsarlığa düşmedim.bir arkadaşım defalarca tüp bebek denedi olmadı sonunda evlat edindi ve edindikten sonra öğrendi ki hamilemiş.şimdi iki oğlu var.
Amin.inşallah tez zamanda sağlıkla sıhhatle hamile kalıp anne olursunuz.bozmayın moralinizi, olumlu düşünün.hakkınızda hayırlısı olsun.Anlattıklarınız çok ümit verici çok teşekkür ederim.Gercekten Rabbim isterse ol derse ne kadar sorun olursa olsun bebek geliyor.saglikla büyütün evladinizi.
Amin canim teşekkür ederim. Inşallah hayırlı sonuç alırsın.İnşallah en kisa zamanda isteyen heekesin olur ablacim seni cok iyi anlıyorum ağustosta bende tüp bebege baslicam aynı şeyler banada oluyo takmiyorum sende takılma cok onun terbiyesizligi
Teşekkür ediyorum efenim :) bende çok memnun oldum seni tadığıma canım. Hadi artık uyku vakti sabah yepyeni umutlarla kalkman dileği ile. Senin erken yatman gerek hormonlarının düzeni içinGerçekten hersey çok benziyor.seni tanıdığım çok memnun oldum. Ayrıca yaşını da daha genç hissetmek ne güzel masallah sana. Iyi geceler canım en kisa zamanda görüşmek uzere:)
İnşallah Rabbim en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder de sizde o kendini bilmezlere gostermeyin o zaman öyle cahiller var ki benim çocugum olduğu halde kucagima vermek istemeyen hemen odadan çıkaran falan dengesizler onu gören Allah seni de görüyor bu senin imtihanin herkes farklı farklı imtihan oluyor . Öyle cahillere hiç kafana takma sen zihnini temizle sakinles ve tedavine yogunlas .inşallah sonunda evladınızi kucağıniza alırsınız.Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
Canim kiyamam sana uzulme eninde sonunda olur elbet kendini yipratma akisina birak rahat ol biraz stres de engeller hamile kalmayiahhh ahhh malesef öyle.Allah sizinde gönlünüze göre versin.
Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?