- 10 Ocak 2016
- 108
- 20
- 13
- 34
RABBİM YARDIMCIN OLSUNHepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
canım sen şuan bu konuda hassas olduğun için belki sana öyle gelmiş de olabilir. velev ki sana göstermek istememiş olsalar da bu onların ayıbı, sen hiç takma. umarım gönlüne göre olur herşey, sen de bebişini kucağına alırsınHepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
Akrabanizin dusuncesizligi, saygisizligi. Yiyeceksiniz sanki o cocugu. Getir, sevsin kadincagiz ne olacak. Ama bu sadece sizinle ilgili degil merak etmeyin, bazi insanlar oyle bebeklerini insan icine cikarmazlar, sevdirmezler, gostermezler. Bana da oluyordu boyle. Guya cocuklarina nazar deger. Siz gonlunuzu ferah tutun, Allah hayirli ve saglikli evlat versin insallah. Yasiniz da gayet genc, hic uzulmeyin.Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
Ne insanlar var ya çok üzüldümAkrabanizin dusuncesizligi, saygisizligi. Yiyeceksiniz sanki o cocugu. Getir, sevsin kadincagiz ne olacak. Ama bu sadece sizinle ilgili degil merak etmeyin, bazi insanlar oyle bebeklerini insan icine cikarmazlar, sevdirmezler, gostermezler. Bana da oluyordu boyle. Guya cocuklarina nazar deger. Siz gonlunuzu ferah tutun, Allah hayirli ve saglikli evlat versin insallah. Yasiniz da gayet genc, hic uzulmeyin.
Canim o kadar uzuldum ki konunu okurken.insanlarin empati yapabilmesi icin illa cocugunun olmamasi mi gerekiyo.nasil bi toplum olduk biz boyle.o kadar dua ettim ki senin icin insallah rabbim en kisa zamanda sana da nasip eder.hamile duasi kabul olurmus derler.insallah dualarim seninle...Kızlar hepiniZe çok ama çok teşekkür ederim o kadar iyi geldiniz ki güzel dileklerinizle.Rabbim tez zamanda sizlerinde gönlünün muradini versin.Benim tüp bebekte malesef tutmadı ve ekim ayında miyom ameliyatı oldum tedavi sırasında var olan küçük miyom büyümüş ve biz 3 tane biliyorduk ameliyatta 6 tane çıktı.vardır bunda da bir hayır diyorum artık.
Çok ama çok teşekkür ederim.Gözlerim doldu çok duygulandım.Allah'im ınş dualarını kabul eder ve ınş.sende sağ saglim evladını kucağına alırsın.sağlıklı ve hayırlı evlat olur ınşallahCanim o kadar uzuldum ki konunu okurken.insanlarin empati yapabilmesi icin illa cocugunun olmamasi mi gerekiyo.nasil bi toplum olduk biz boyle.o kadar dua ettim ki senin icin insallah rabbim en kisa zamanda sana da nasip eder.hamile duasi kabul olurmus derler.insallah dualarim seninle...
Amin canim insallah.o kadar iyi kalplisin ki umarim en kisa zamanda nasip olur sana da.ki o zaman en cok sevinenlerden biri de ben olcam insallah insallah insallah....Çok ama çok teşekkür ederim.Gözlerim doldu çok duygulandım.Allah'im ınş dualarını kabul eder ve ınş.sende sağ saglim evladını kucağına alırsın.sağlıklı ve hayırlı evlat olur ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?