Gerçekten hersey çok benziyor.seni tanıdığım çok memnun oldum. Ayrıca yaşını da daha genç hissetmek ne güzel masallah sana. Iyi geceler canım en kisa zamanda görüşmek uzere:)Hakkaten bu kadar olur bende 33 yaşındayım :) hissettiğim 25 o ayrı onu karıştırmayalım
Tabi umutlu ol ya hayatta neler neler var bir anlatsam roman olur cinsten hayat yaşadım ben ama bu günüme çok şükür.
Hayatında kim olursa olsun seni üzmesine izin verme bu hayatta en değerli sensin kim canını sıkıyorsa uzaklaş ondan emin ol senin taktığın kadar onlar takmaz. Hayatta biraz boşvermeyi öğrenmek gerek.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek
- Konu Sahibi samimi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.515
- 108
Öncelikle çok terbiyesiz ve duyarsız akrabalarınız varmış cehaletlerine verin üzmeyin boş yere kendinizi.yaşınız anne olmak için oldukça uygun.ben 37 yaşında tüp bebekle dondurulmuş embriyo ile anne oldum.rahimde yara, iltihap, rahim eğriliği,polikistik over ve daha aklıma şu an gelmeyen bir sürü sorun vardı.tek iyi yanım çok olumlu düşünüyordum asla karamsarlığa düşmedim.bir arkadaşım defalarca tüp bebek denedi olmadı sonunda evlat edindi ve edindikten sonra öğrendi ki hamilemiş.şimdi iki oğlu var.
Anlattıklarınız çok ümit verici çok teşekkür ederim.Gercekten Rabbim isterse ol derse ne kadar sorun olursa olsun bebek geliyor.saglikla büyütün evladinizi.Öncelikle çok terbiyesiz ve duyarsız akrabalarınız varmış cehaletlerine verin üzmeyin boş yere kendinizi.yaşınız anne olmak için oldukça uygun.ben 37 yaşında tüp bebekle dondurulmuş embriyo ile anne oldum.rahimde yara, iltihap, rahim eğriliği,polikistik over ve daha aklıma şu an gelmeyen bir sürü sorun vardı.tek iyi yanım çok olumlu düşünüyordum asla karamsarlığa düşmedim.bir arkadaşım defalarca tüp bebek denedi olmadı sonunda evlat edindi ve edindikten sonra öğrendi ki hamilemiş.şimdi iki oğlu var.
- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.515
- 108
Amin.inşallah tez zamanda sağlıkla sıhhatle hamile kalıp anne olursunuz.bozmayın moralinizi, olumlu düşünün.hakkınızda hayırlısı olsun.Anlattıklarınız çok ümit verici çok teşekkür ederim.Gercekten Rabbim isterse ol derse ne kadar sorun olursa olsun bebek geliyor.saglikla büyütün evladinizi.
- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 31
Amin canim teşekkür ederim. Inşallah hayırlı sonuç alırsın.İnşallah en kisa zamanda isteyen heekesin olur ablacim seni cok iyi anlıyorum ağustosta bende tüp bebege baslicam aynı şeyler banada oluyo takmiyorum sende takılma cok onun terbiyesizligi
Teşekkür ediyorum efenim :) bende çok memnun oldum seni tadığıma canım. Hadi artık uyku vakti sabah yepyeni umutlarla kalkman dileği ile. Senin erken yatman gerek hormonlarının düzeni içinGerçekten hersey çok benziyor.seni tanıdığım çok memnun oldum. Ayrıca yaşını da daha genç hissetmek ne güzel masallah sana. Iyi geceler canım en kisa zamanda görüşmek uzere:)
Bana bakma daha saat 5 olmadı kızım henüz ordan oraya koşuyor umudum var bit yerde sızıcak :) yarın görüşürüz
- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
Bahsettiğiniz arabanızın tavrı size özel olmayabilir. Lütfen üzerinde durup kendinizi üzmeyin. Allah nasip ederse kasım basi gibi benimde kızım olacak. Malum soğuklarin basladigi hastalıkların yogun olduğu bir dönem kasım ayı. Biz de şimdiden mevlidi olduğunda nasıl insanlardan kaciririz telasindayiz Yenidoğan bebek hastalığa yatkın ve herkes dokunmak belki öpmek isteyecek. Bu da bebek için risk. Yani akrabanizda belki fazlaca titizlendigi için kimselere göstermek istemiyordur size özel değildir. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir melek bağışlasın size insallah
İnşallah Rabbim en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder de sizde o kendini bilmezlere gostermeyin o zaman öyle cahiller var ki benim çocugum olduğu halde kucagima vermek istemeyen hemen odadan çıkaran falan dengesizler onu gören Allah seni de görüyor bu senin imtihanin herkes farklı farklı imtihan oluyor . Öyle cahillere hiç kafana takma sen zihnini temizle sakinles ve tedavine yogunlas .inşallah sonunda evladınızi kucağıniza alırsınız.Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.121
- 548
Demek ki, kendilerinde olmayan her şeye kıskançlıkla, hasetle bakıyorlar ki herkesi kendileri gibi düşünüyorlar. Yaptıkları terbiyesizlik ama bunun için kendini üzme. Üzüleceksen de bazı insanların kalplerinin ne kadar kötü olduğu kısmına üzül, olayı üstüne alınma. İnşallah çabucak ve sağlıkla kavuşursun bebeğine.
- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
Allah gonlune gore versiN Insallah. Boyle insanlari anlayamiyorum sanki ne olcaksa yiceksin sanki. Birak boyle insanlarla akraba olmayi suratlarina bile bakilmaz. Allah herkesin evladina uzun omurler versin kiskanilcak ne varmista boyle dusunuyorlar. Siz icinizi ferah tutun herkesin bir sinavi var buda senin sinavin bu sinavi basariyla gececegine eminim butun evlat isteyenler icin gecerli. Sabir ve dua herseyin ilaci. Allah sizinde butun isteyenlerinde kucagini tez vakitte doldursun Insallah.
- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.394
- 373
bence bu tür şeylere alınmayın çünkü ilk gittiğiniz de 6 aylıktan küçükse çoğu kişi çıkarmıyor her gelen ellerse hastalıktan kurtulamaz ki o zamanlar çok hasta oluyorlar...
size gelmemesini de sizi üzmemek için olduğunu düşünüyorum... lütfen böyle şeylere takılmayın...
kaldı ki siz geldiğiniz de direkt uyandırıp kucağınıza verilmesi de uygun olmazdı o zaman daha çok üzülürdünüz
üzmeyin kendinizi biraz daha rahat olmaya takılmamaya takmamaya çalışın
İnşallah sağlıklı hayırlı evladınız olur
size gelmemesini de sizi üzmemek için olduğunu düşünüyorum... lütfen böyle şeylere takılmayın...
kaldı ki siz geldiğiniz de direkt uyandırıp kucağınıza verilmesi de uygun olmazdı o zaman daha çok üzülürdünüz
üzmeyin kendinizi biraz daha rahat olmaya takılmamaya takmamaya çalışın
İnşallah sağlıklı hayırlı evladınız olur
- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.694
- 158
Boyle insanlar var malesef. Benim en sinir oldugum tavirdir bu. Inanin sadcee size yapilmiyor boyle seyler. Baska bir versiyonu benimde basima geldi. Bir arkadasim nisanlandi alyansina bakayim dedim cikardi elime verdi bende refleks olarak parmagima takip bakmak istedim bir ciglik atti ne yapiyorsun sen ugursuzluk getirir zaten nisanlima nazar deyecek diye korkuyorum dedi. O kadar bozuldum ki anlatamam. Sonra bir kac yil sonra ben nisanlandim bir arkadasim alyansin ne guzelmis dedi bende cikardim taksana dedim ugursuzluk getirmesin dedi ne ugursuzlugu ben inanmiyorum oyle seylere dedim taktirdim alyansimi ve bu birkac arkadasimda daha oldu. Ne basimiza bir ugursuzluk geldi ne de baska bir sey.
Baska bir akrabamda ailesi cok karistigi icin durmadan esiyle arasinda kavga cikiyordu ama sebebi hep nazara bagliyordu. Dugunleri cok guzel olmusta milletin nazari deymis evliligine. Icimden guluyordum sen once anneni evliligine karistirma da sonra nazari dusun diye.
Nazar yoktur demiyorum var ama oyle bir tehlike sezilirse felak nas ayetel kursu okunur cocuga ve Rabbime guvenilir. Boyle yaparak insanlari kirmak uzmek cok bencilce geliyor bana.
Rabbim insaallah sizede en kisa zamanda hayirli bebekler nasip eder.
Baska bir akrabamda ailesi cok karistigi icin durmadan esiyle arasinda kavga cikiyordu ama sebebi hep nazara bagliyordu. Dugunleri cok guzel olmusta milletin nazari deymis evliligine. Icimden guluyordum sen once anneni evliligine karistirma da sonra nazari dusun diye.
Nazar yoktur demiyorum var ama oyle bir tehlike sezilirse felak nas ayetel kursu okunur cocuga ve Rabbime guvenilir. Boyle yaparak insanlari kirmak uzmek cok bencilce geliyor bana.
Rabbim insaallah sizede en kisa zamanda hayirli bebekler nasip eder.
- 28 Kasım 2010
- 41.687
- 138.146
- 798
Canim kiyamam sana uzulme eninde sonunda olur elbet kendini yipratma akisina birak rahat ol biraz stres de engeller hamile kalmayiahhh ahhh malesef öyle.Allah sizinde gönlünüze göre versin.
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- 27 Temmuz 2010
- 15
- 7
- 86
buna benzer bi konuda birisi yorum yapmisti 'biz sizin bebeginizi istemiyoruz merak etmeyin, kendimizinkini istiyoruz' tarzinda bir sey. hic uzulme canim. cehalet boyle bir sey iste. sen doktorunun dediklerini yap, kafani rahatlat. her seyin bir vakti saati var. Allahin izniyle sen de anne olacaksin insaallah. bak ben 10. yilimda 6. tup bebek denememde dondurulmuslarla bebek sahibi oldum. simdi her kucagima aldigimda dua ediyorum, Allahim isteyen herkese hayirlisiyla versin.
Üzülme bebeğim ya allah sana da nasip eder. Bazı insanlar hurafeler çok takılıyor. Yan komşumuz benim çocuğum olduğu halde ona gidince çocuğu içeri saklar. Çocuk 2 yasin üzerinde daha görmedik çocuğu aman boşver napcan onun sümuklu bebesini inşallah senin olur onu seversin. Olmasada dünyanın sonu değil. Bende çok uğraştım 4. De buldum çok şükür iki oğlum var ama olmasalardi evlatlık alacaktim.hala bile düşünüyorum. Sende bi evlatlık al can evladın olsun.
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Size özel yapılmış birşey olmayabilir çevrenizde sanki sizden başka çocuğu olmayan yok mu yeni doğan bebekler ek insan içine çıkarılmak istenmez. Çocuklu ailelerde genelde pğek misafirliğe gitmiyor çocuk durmuyor diye ve hassasınız anlıyorum. Ben de 8 sene olacak evliyim çocuğum yok tedaviler gördüm olumsuz daha devam edeceğim ve teyzeme gitmiştim bir bayram memlekete gelini ile aynı apartmandalar yeni bebeği var baya sevdim kucağıma aldım sonra akşam baya ağladı etti nedensiz kız nazar değdi herhalde dedi ama biz bizeyiz yani bende üzerime alınıp üzülmüştüm takmayın böyle şeyleri Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin.
- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- 348
Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
yorumları okumadım ama kesin "seni düşünmüştür üzümeyesin diye göstermemiştir" vs diyen arkadaşlar vardır muhakkak.
yapmayın etmeyin diyorum sana bebeğini göstermeyen ve bize iyilik ettiği düşüncesini taşıyan herkese. yahu sizin bebeğiniz sizindir bizim sizinkiyle ne işimiz var? görünce ayyy benim olsa bu keşke mi diyeceğiz?
sen umursama canım ya millet işte güya bizi çok düşünüyo bizi üzmemek için sağolsun ellerinden geleni ardlarına bırakmıyor! biz de sayelerinde kendimizi eksik gibi yetersiz gibi nazar değdirme makinesi gibi hissetmiyoruz! sağolsunlar!