• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek

Arkadaslar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bazi arkadaşlar tavrı size değildir diye yazmış ama tavrı direk bana idi malesef.cunki diğer gidenlere bu şekilde davranmamis ve hepsinin evine gidiyor bir tek bana gelmiyor. Bunu bir tek ben fark etmedim.HA bir de aramızda bunu yapması için yani uzak durması için başka sebep yok. Boş bir alınma değil yani

imrenebilirsiniz
bende imrendim bende tedavi oldum
3 denemede hamile kaldım ben.
ve bunuda hiç saklama gereği duymadım
herneyse
sız ınsallah bebegınız oldugunda gereklı cevapları verırsınız cok kırıcı seyler bunlar acıkcası benım tum ama tum akrabalarım benımle agladılar hamıle kalamadıgımda hamıle kaldıgımda en az benım kadar sevındıler dua ettıler.
ne kadar pıs ınsanlar etrafınızdakı aıle.
verende allah Alanda bişey soylemek ıstemıyorum ama sankı kendı basarılarıymıs gıbı ovunmelerıne gerek yok

imrenebilirsiniz
bende imrendim bende tedavi oldum
3 denemede hamile kaldım ben.
ve bunuda hiç saklama gereği duymadım
herneyse
sız ınsallah bebegınız oldugunda gereklı cevapları verırsınız cok kırıcı seyler bunlar acıkcası benım tum ama tum akrabalarım benımle agladılar hamıle kalamadıgımda hamıle kaldıgımda en az benım kadar sevındıler dua ettıler.
ne kadar pıs ınsanlar etrafınızdakı aıle.
verende allah Alanda bişey soylemek ıstemıyorum ama sankı kendı basarılarıymıs gıbı ovunmelerıne gerek yok

Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
Allah size de en güzelinden çifter çifter nasip etsin inşallah
terbiyesizlik etmişler. Ayıp . GÜNAH

Olur tabi neden olmasın ki inanmak dua ve tevekkül bunlar olduktan sonra kısaca allah dedin mi gerisi geliyor çok şükür.
Ben benimi aldırdım ve daha mutluyum böyle :) benimde çok kayıplarım oldu en son kızım 7. Hamileliğimde oldu :) he erken doğum yapıyorum ben ikiside prematüre ama olsun sağlıklılar çok şükür. İstediğin zaman yaz bana kk benim evim gibi her dakika burdayım :) elimden geldiğince yardım ederim
Dün bir üye yana yakıla hamile miyim diye soruyordu. Aklıma sen geldin. Ultrasonunu kapsa gelse diye ama nickini hatırlayamadım. Şimdi kediyi görünce tanıdım. Sen şu ultrasonu kolay ulaşabileceğimiz bir yere bırak, çok sık lazım oluyor.

Erken doğanlar daha akıllı oluyor, kendimden biliyorum. :KK54:

Konu sahibesine de sağlıklı bebekler diliyorum.

Bunu yapan kişi esimin kuzeni. Evet bebeklerin ilk 6 ay bagısıklık sistemleri zayıf oluyor. Bende zaten cocugu kucagıma alıp şapur supur öpcek halim yok.Ben cok iyi niyetle gittim eger gitmeseydim bu seferde sanırım kıskandı da gelmedi derdi. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Arkadaslar bugün çok yogunum hemen cevap yazamazsam kusura bakmayın.Ayrıca desteginiz ve dualarınız için size cok tesekkür ederim Allah'ım sizinde gönlünüze göre versin:)

Acaba onlar, üzülürsün yada etkilenirsin diye mi göstermek istemiyorlar ? Yoksa kıskanırsın diye mi ?
Her halükarda saçma bir hareket ama ne bileyim, sanki vebalı gibi çocuğu uzak tutmak neyin mantığı ?!
Çok çirkince birşey...Olmadı gidin konuşun.

Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
O canım ya, cahil de geç. Ben o bebeğe üzüldüm asıl, nasıl sığ kafalı bir ailede büyüyecek zavallı.

Rabbim tez zamanda en hayırlısından bir evlat da size versin inşallah. Benim bir tanıdığımın da 10 sene çocuğu olmadı. Şimdi hem oğlu hem kızı var.

Dün bir üye yana yakıla hamile miyim diye soruyordu. Aklıma sen geldin. Ultrasonunu kapsa gelse diye ama nickini hatırlayamadım. Şimdi kediyi görünce tanıdım. Sen şu ultrasonu kolay ulaşabileceğimiz bir yere bırak, çok sık lazım oluyor.

Erken doğanlar daha akıllı oluyor, kendimden biliyorum. :KK54:

Konu sahibesine de sağlıklı bebekler diliyorum.
Beni güldürdün ya allah ta seni güldürsün inşallah. Sürtünüp Sürtünüp geliyorlar sonra hamilemiyim biz yıllarca bekledik bileydik onlar gibi yapardık tövbe yarabbim :)
Benim kızlar zehir gibi maşallah hele küçük minti ama işlev o biçim sabahtan beri çene çalıyoruz 18 aylık daha :)
Allah ım isteyen herkese versin inşallah.

Onların terbiyesi o kadarmış.

Konunuzu okuyunca bir dizi sahnesi geldi aklıma. Kara ekmek dizisinde bebek görmeye gittiklerinde bebeği olmayan kadının nazarı değer diye bebeği kadından kaçırmışlardı resmen. Bir de utanmadan kayınvalide mi kızın annesi miydi söyleyivermişti.

Bebek görmeye gidip hayatının şokunu yaşayan kadın donup kalırken arkadaşı ağızlarının payını vermiş , arkadaşının taktığı hediyeyi de alıvermişti siz hak etmiyorsunuz diye.

Üzülmeyin desek de içten içe üzülmüşsünüzdür. Herkesin bu dünyadaki imtihanı farklı farklı. Onlar insanlıktan sınıfta kalmış.

Siz de stresinizi kontrolü altına alıp , olumsuz duygularınızı birazcık kapı dışarı ettiğinizde belki de doğal yollardan gelecek bebeğiniz tedaviye dahi gerek kalmadan.

Bende 7 senelik evliyim iki aşılama iki tüp bebek denedik hic bi sorun görünmemesine rağmen olmadı. Fakat ilk defa böyle bişey duydum benimde etrafimda çok bebegi olan tanıdık arkadas akraba var fakat hic böyle biseye sahit olmadım. Cok şaşırdım cidden. Ne kadar kaba mahlukmus onlar yau. Cok sinir oldum . Ben böyle biseyle karsilassam bidaha görüşmezdim yedik mi cocugunu herkesin cocugu kendine. Kafese koysunlar alala.. saygısız düşüncesiz gerizekalilar

Beni güldürdün ya allah ta seni güldürsün inşallah. Sürtünüp Sürtünüp geliyorlar sonra hamilemiyim biz yıllarca bekledik bileydik onlar gibi yapardık tövbe yarabbim :)
Benim kızlar zehir gibi maşallah hele küçük minti ama işlev o biçim sabahtan beri çene çalıyoruz 18 aylık daha :)
Allah ım isteyen herkese versin inşallah.
Özel mesaj atacaktım ama ayarların izin vermedi. Konu sahibesinin başlığını daha fazla meşgul etmek istemedim.

Cnm hassassın budönemde insanlarda hassas davranmak istiyor eline yüzüne bulastırıyor. Sana tavsiyem srmlerin dna hasarına baktırın. Kaan aydos tavsiye. İki tanıdığım öyle çocuk sahibi oldu biri 7 diğeri 9yıllık evliydi...ins. kucağına alırsın yavrunu

Canim seni öyle iyi anliyorumki evliligimin altıncı yılında hamile kaldım 38 haftalikken sezeryanla ölü doğum yaptım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım evliligimin 9yilinda pes etmeyin Rabbim yüzünüzü guldursun bir ortamda herkes çocuklarından bahsederken gözleri dolu dolu oluyor insanın hiç bir yuvayi cocuksuz birakmasin Rabbim tez vakitte mucizeni bebisini gondersin canım

Canim seni öyle iyi anliyorumki evliligimin altıncı yılında hamile kaldım 38 haftalikken sezeryanla ölü doğum yaptım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım evliligimin 9yilinda pes etmeyin Rabbim yüzünüzü guldursun bir ortamda herkes çocuklarından bahsederken gözleri dolu dolu oluyor insanın hiç bir yuvayi cocuksuz birakmasin Rabbim tez vakitte mucizeni bebisini gondersin canım
Amin canim Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

şimdi nazar modası çıkmış herkese karşı, yakın bir akrabamız da komşumuz da hamileliklerini aylarca herkesten gizledi komşunun karnı kocamandı 6 aylıkmıydı neydi söyledi, akrabalarımızda 7-8 aylık olana kadar tüm bebeklerinin poposu dönük olduğu için cinsiyetlerini bilmiyorlarmış tabi doğan tüm bebekler erkek artık kimsenin bebeğini kucağıma almıyorum çekiniyorum bakmıyorum bile Allah, isteyen bakabilecek herkese nasip eder inşallah hayrını görsünler

Ya inanmıyorum insanlar çok enteresan acaba sizi üzmemek için böyle davranmiş olabilirler mi

İnsanlarımız bir acayip olmuş.
Böyle hurafelere inananları, buna dayanarak kalp kıranları gördükçe sinirim tepeme çıkıyor.
Hiç uzmeyin güzel canınızı Allah en kısa zamanda sizese hayırlı güzel bi evlat nasip etsin inşallah

Cahillikten başka bir şey değil. .
Canım benim ya ..
seni beni bu durumu yaşayanlar anlar..
bende 5 yıllık evliyim. .
ahhh ahhhhhh. .
rabbim inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .

Gercekten insanlar çok garip....eses07 inşallah canım Allah hepimize tez zamanda sağlıklı tatlı evlat versin..

Back
X