• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek

Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
RABBİM YARDIMCIN OLSUN

Allah tez zamanda nasip etsin,bosverin o onların terbiyesizliği, bakın Dr piskolojinizi önemsiyor siz de önemseyip sizi böyle yıpratan insanlar ile iletişim kurmayin hayata akın hayatınızı güzelleştirin eşinizle yeniden flört edin mesela

Acaba gucendiririz uzulurmu diyemi dusunduler yada kirki cikmadan yakin akrabalarin disinda bebegi gelen gidene gostermek dogru degil diye kitaptada okudum kucukken gozlerinde perde olmuyormus bebek etkilenebilirmis gerci onlar gorebiliyorlarmi bilmiyorum sizinle alakasi yok tabi bu durumun bi alim zat soylemis eskidrn kucuk bebeklrrin olum sebebinin yarisindan fazlasi nazar degmesiymis..Allah insallah size nasib eder

Hepinize iyi akşamlar.Hiç uzatmadan konuya geleyim 33 yasındaym 8 yıllk evliyim ve malesef bebeğim yok. Tekrarlayan düşüklerim,2 tane basarısız aşılamam var.Tüp bebek için tedaviye basladım fakat drum psikolojim hazır olmadığı için embriyolarmı dondurup bana sakinleştirici verdi.Hazır olunca transferim yapılacak. Benim sorunum şu bir akrabamz doğum yaptı ve bizde tebriğe gittik ve bebeği yanmıza cıkarmak istemediler.Zoraki getirip gösterdiler bende kucagıma alsam mı? almasam mı? çok sasırdım. Bebek suan büyüdü ve bize gelmiyorlar.Çok üzülüyorum bu duruma.Ben kimsenin bebeğini kıskanmam ki.Allah herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Sadece içimi dökmek istedim.Okuduğunuz için cok tesekkür ederim..........
canım sen şuan bu konuda hassas olduğun için belki sana öyle gelmiş de olabilir. velev ki sana göstermek istememiş olsalar da bu onların ayıbı, sen hiç takma. umarım gönlüne göre olur herşey, sen de bebişini kucağına alırsın

belki de seni üzmemek için de tereddütte kalmış olabilirler, hani gözüne sokmak gibi olur da üzülür fln die

Inşallah sende anne olursun ve olucaksin allahin izniyle hissediyorum sende onlara bebegini göstermesin bu kadar.hiç acima kim sana ne yaptıysa aynını yap.kinsenin de bebegini sevme boşver sevme.cocuk lu ortamlardan kaaaaccc asla bulunma.5 yıl bebegi olmayan bir kiz annesiyim hepsini yaşadım tek çare uzak durmak insanlar çok fena uzak dur yeter kafan rahat olsun.sana dua edeceğim insallah olacak bebegin allahım nasip et amin

Akrabanizin dusuncesizligi, saygisizligi. Yiyeceksiniz sanki o cocugu. Getir, sevsin kadincagiz ne olacak. Ama bu sadece sizinle ilgili degil merak etmeyin, bazi insanlar oyle bebeklerini insan icine cikarmazlar, sevdirmezler, gostermezler. Bana da oluyordu boyle. Guya cocuklarina nazar deger. Siz gonlunuzu ferah tutun, Allah hayirli ve saglikli evlat versin insallah. Yasiniz da gayet genc, hic uzulmeyin.

Rabbim inşallah sana anne olmayı nasip eder boyle boyle çocukların olur inşallah 'kun fe ye kun ' ol der oluverir

Çok üzüldüm bunu okuyunca Rabbim kötü insanlardan korusun bizi

Akrabanizin dusuncesizligi, saygisizligi. Yiyeceksiniz sanki o cocugu. Getir, sevsin kadincagiz ne olacak. Ama bu sadece sizinle ilgili degil merak etmeyin, bazi insanlar oyle bebeklerini insan icine cikarmazlar, sevdirmezler, gostermezler. Bana da oluyordu boyle. Guya cocuklarina nazar deger. Siz gonlunuzu ferah tutun, Allah hayirli ve saglikli evlat versin insallah. Yasiniz da gayet genc, hic uzulmeyin.
Ne insanlar var ya çok üzüldüm

Bir kendilerini doğurduğunu sanan, başka kimsenin çıkarmadığini ve bu nedenle, çooook kıymetli yavrularına nazar değeceğini düşünen insanlara ne desem bilemiyorum.
Veren de alanda yüce Rabbim.Kalp kırmanın çok büyük günah olduğunu bilmeyen bu tür görmemişlere cvp Allah verir. Herkes doğurur 15 yıl sonra başlarına ne yetişecek bu bebek bilmezler.
Konuyu acali uzun zaman olmuş. İNŞALLAH SENDE bebeğine kavuşmuştursun.Bu tür insanlarla hiç muhatap olma selam bile verme.

Terbiyesizler , çok ama çok ayıp etmişler. Sakın takma ve bu tarz gereksiz insanlarıda kafana takma. Biran önce ruh halini düzeltki artık tüp bebek transferin yapılsın. En kısa sürede müjdeni almayı nasib etsin Allah

Kızlar hepiniZe çok ama çok teşekkür ederim o kadar iyi geldiniz ki güzel dileklerinizle.Rabbim tez zamanda sizlerinde gönlünün muradini versin.Benim tüp bebekte malesef tutmadı ve ekim ayında miyom ameliyatı oldum tedavi sırasında var olan küçük miyom büyümüş ve biz 3 tane biliyorduk ameliyatta 6 tane çıktı.vardır bunda da bir hayır diyorum artık.

Kızlar hepiniZe çok ama çok teşekkür ederim o kadar iyi geldiniz ki güzel dileklerinizle.Rabbim tez zamanda sizlerinde gönlünün muradini versin.Benim tüp bebekte malesef tutmadı ve ekim ayında miyom ameliyatı oldum tedavi sırasında var olan küçük miyom büyümüş ve biz 3 tane biliyorduk ameliyatta 6 tane çıktı.vardır bunda da bir hayır diyorum artık.
Canim o kadar uzuldum ki konunu okurken.insanlarin empati yapabilmesi icin illa cocugunun olmamasi mi gerekiyo.nasil bi toplum olduk biz boyle.o kadar dua ettim ki senin icin insallah rabbim en kisa zamanda sana da nasip eder.hamile duasi kabul olurmus derler.insallah dualarim seninle...

Canim o kadar uzuldum ki konunu okurken.insanlarin empati yapabilmesi icin illa cocugunun olmamasi mi gerekiyo.nasil bi toplum olduk biz boyle.o kadar dua ettim ki senin icin insallah rabbim en kisa zamanda sana da nasip eder.hamile duasi kabul olurmus derler.insallah dualarim seninle...
Çok ama çok teşekkür ederim.Gözlerim doldu çok duygulandım.Allah'im ınş dualarını kabul eder ve ınş.sende sağ saglim evladını kucağına alırsın.sağlıklı ve hayırlı evlat olur ınşallah

Kızlar sizlerinde Allah mutadini versin dualariniz ve iyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim.

hayatta hepimizin sınavları var dışardan bakılınca çok mutlu görünen biriyim ama içimde yaşadıklarım ... o insanlar gerçekten cahil bence sizin bebeğiniz olacak içime oyle doğdu bilmiorum ama umudunuzu kaybetmeyin ve hep hayırlısını dileyin hayırlısı gönlünüzden geçen olur inşallah... kucak dolusu bebek diliyorum size ....

Çok ama çok teşekkür ederim.Gözlerim doldu çok duygulandım.Allah'im ınş dualarını kabul eder ve ınş.sende sağ saglim evladını kucağına alırsın.sağlıklı ve hayırlı evlat olur ınşallah
Amin canim insallah.o kadar iyi kalplisin ki umarim en kisa zamanda nasip olur sana da.ki o zaman en cok sevinenlerden biri de ben olcam insallah insallah insallah....

Back
X