arkadaşım eğer açarsanız okursunuz...konuyu açıp hemen çıkmışsınız ki ilk mesajınız...neyse ben yazayım okursunuz belki???
kimse boşanacağını bile bile dünyaya çocuk getirmez...tabi çocuk için evlenenlerin dışında...eğer hamileyseniz ve boşanacaksanız bu duruma sizin karar vermeniz lazım...yada eğer boşanmak istemiyorsanız ama eşiniz istiyorsa sizde çocuk yapıp tekrar biraraya gelmeyi düşünüyorsanız işte bundan vazgeçin....artı boşanmaya karar vediyseniz nasıl çocuğunuz olacak..((yani bu ilişkiler karı koca arasında sevgiyle olur..)) sorular çok ama siz yoksunuz ortada...
sevgiler...
ben mutsuzsam,boşanacaksam niye çocugumu mutsuz bir yaşantıya sürükleyeyimki...asla çocuk yapmayı düşünmem.evliligim kurtulacak gibiyse biraz daha bekler ona göre karar veririm, çocuk dogurmak için..
ben eşimi çok seviyorum ama ilerisi için hiç bir şeyin garanti olmadığı gibi boşanmamızın da garantisi yok.
ama çocuk hep istedim.hep istedim.ben kocamla mutsuz olabilirim ayrılabilirim ama mutsuzluğumu cocuğuma mal edemem.
insanın karısı kocası gerçekten el'dir..ama canından can olan çocuğudur..
boşanacağımı bile bile de olsa çocuk yaparım ben..
İnsan boşanacağını bile bile neden çocuk yapsınki, eşimle aram kötüyse boşanma aşamasındaysam neden çocuk yapayım.
Aslında soru çok anlamsız yada arkadaş soruyu tam olarak soramamış.