Bebek ziyareti

Bebeğini görmeye, hayırlı olsun'a gittiğim ev sahibinden hiçbir şey beklemem. Ben yapabiliyorsam yapar götürürüm yoksa alır götürürüm. Kahve + atıştırmalık da gayet yeterli
Vallahi bu yorumu bilbordlara assınlar ne olur
Sezaryanla doğum yaptım dikişlerim tutmadı açıldı o acı içinde bir şeyler hazırlamaya çalıştıkça iyileşmem 50 günümü aldı kimse bi tabak bir şey yapıp bebek görmeye gelmedi görünce çok duygulandım gözlerim doldu ☹️

Vallahi bu yorumu bilbordlara assınlar ne olur
Sezaryanla doğum yaptım dikişlerim tutmadı açıldı o acı içinde bir şeyler hazırlamaya çalıştıkça iyileşmem 50 günümü aldı kimse bi tabak bir şey yapıp bebek görmeye gelmedi görünce çok duygulandım gözlerim doldu ☹️
Ay kıyamam ya. Önceden başsağlığına insanlar yemek yapıp getirirdi acınız var, aklınıza gelmez yemek yapmak diye. Şimdi yemek bekliyorlar çay servisi bekliyorlar ayaklarına. Aynısı bebek görmelerinde de oluyor demek :KK43: bebekli insandan ne evinin derli toplu olması beklenir ne kendisinden yemek beklenir benim gördüğüm bildiğim. Öpüyorum kızınızın ayacıklarından 🧡

Pastaneden borek, poncik ,kek gibi seyler alin cay yapin bence.
Ben de hasta ziyareti veya bebek ziyaretinde bir sey beklemem ama biz de cay yanina bir seyler konulur.
Bu arada normal zamanda borek sarip buzluga atabilirsin, kek pisirip buzluga atabiirsin😁 pratiklik acisindan

1 gün önceden bebek görmek için haber verenlere birşeyler yapmam gerekir mi? Bebeğim 3.5 aylık ancak evi toplayabiliyorum.
Kahve ve yanına ikramlık çikolata hazır bir iki atıştırmalık tarzı bişeyler koysam olur mu?

Onların getirmesi lazım sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Kahve yanı marketten pastaneden hazır alacağınız atıştırmalıklar yeterlidir 🥰
Tam da aynısı yazacaktım succulentaski succulentaski ‘a katılıyorum

Aman diyim bu mevsimde kimse gelmesin. Çok kötü bir salgın var. Çocuklarım perişan oldu. 20 günlük bebişim de kaptı hastanede yattık. O yüzden bence herkes yaza gelsin
Sizin yerinizde olsam kimseyi misafir etmem. Çok fazla hastalık var, bence iptal edin musait olmadığınızı söyleyin. Sonrasında da kimseyi kabul etmeyin.
Bende korkuyorum da işte 3 aylık oldu bi görelim diyerek gelmek istiyolar yani büyümüş gibi, bende aradan çıksın bari diye kabul ettim

Biraz kabaca olucak belki ama ben çay bile demlemem kahve içilsin yanına çikolata tatlı max 1 saat oturma gitsinler lütfen sonra. Bebek görmeye şu zamanda salgın çokken çokça oturmaya gerek yok hele ki kalabalıksa. Yakın zamanda anneannem vefat etti yanında yemek getiren akrabalarımız kendi yemeklerinden istedi. Getirinde yiyelim diye artık bişey diyemiyorum bu zamanlarda insanların sürekli yeme içme düşünmesine. Millete hizmet etmekten acımızı yaşıyamadık. O yüzden baş sağlığı bebek görme geçmiş olsun gibi aktiviteleri kısa tutmak gerekiyor kesinlikle. Kendi içimde atarlandım biraz kusura bakmayın😅

yarın bebek görmeye gideceğim. Üstelik benim de 7 aylık ve 5 yaş olmak üzere iki küçük evladım var. Ona rağmen kek yaptım ve sabah da börek pişirip götüreceğim. Bebek görmeye eli boş gidilmesine çok karşıyım ben.

Bende korkuyorum da işte 3 aylık oldu bi görelim diyerek gelmek istiyolar yani büyümüş gibi, bende aradan çıksın bari diye kabul ettim
Onların ne dediğinin bir önemi yok aslında. Salgından bebek hastanelerde sürünürken siz çekeceksiniz onlar evlerinde totişlerini devirip bir de bakamamış çocuğa diye sizi eleştirecekler.

Çağırmakta kararlıysanız alın pastaneden kuru pasta geçin. Yeni bebekli evden hizmet beklemesin kimse ayıp

X