Herkese mrb uzun zamandır takipteyim ama anca üye oldum aranıza yenikatılanlardanım..
Lütfen yardım..
Benim adetim çok düzensiz troidin etkiside cok bunda tabi artı polikistik overda cabası
En son agustos 17 adet günüm. Eylülde hastalanmadım Ekim oldu hala ses yok. Gecen çarşamba evde test yaptım 2.cizgiyi silikte olsa gördüm. Persembe gittim kan verdim 44 cıktı değerim. Katlar diye bugun tekrar yaptırdım 98 cıktı cok düşük degilmi 4 günde bu artış. 48 saatte 2ye katlanması gerekiyordu ama sonuc ortada ( moralim bozuk hemde cok (
İnşallah ya vallahi bi kere yasadım 12 kusurdu ögrendim 2 gün sonra kanamam basladı gitti yine öyle olursa diye sıkıntılarım var tabiki herseyin hayırlısı allahtan ama insanoğlu işte umut etmeden duramıyoruzkendimden
Canım 17. Haftadan önce söylemediler mi ben de öğrenmek istedim ama 12 haftalıkken %60 erkek dedi, 13 haftalıkken de bacağı kapalı dedi.. yani o haftaya kadar beklemem mi lazim şimdi..9 haftalık hamileyim ve hamile kalmadan önce son 2 ay adet olmadım. Hiç kanamam ve lekem olmadı. Ama herkesde aynı olmuyormuş.
Ben de ağrı olmadı canımnaber kızlar nasılsınız sorum olacak hamıs anne adayları cevap verın lutfen hamıle kaldıgınızda adet sancınız oldumu adet olacak gıbı adet gunume 3gun var 2gun onceden basladı kramp ngıbı gırıyo arada ama normalde bende bır gun once baslar ara ra gırer bır gune gıtmez adet olurdummm...ama daha 3gun var regle bır de agır bırsey kaldırdıgımda sol kasıgımda bırsey varmıs gıbı agırı veye bırwsey dusuyo gıbı gelıyo bır yardım eder mısınız