Merhaba arkadaşlar ufak bir sorum olacaktı hamileliğin ilk zamanlarında bebek yerleştiği zaman kanama olur mu yani implantasyon diyorlar ama anlamadım her kadında olur mu olmaz mı bilemedim valla :) ben 5 haftalık hamileyim öyle bir yerleşme kanaması felan olmadı anlamadım bişey :-/
Hayırlı olsun bende burda okuyordum lekelenme felan oldu diye Yerleşme kanaması felan bendede olmuyordu 6. Hafta da oldu işk gördüğümde tansiyonum düştü korkudan çok üzüldüm sizlerde inşallah olmaz
kizlar bagzi insanlarda yerlesme kanamisi olur bagzilarinda olmaz bunyeyle alakli.ben iki dogum yaptim ikisindede yerlesme kanamasi olmadi.bebek rahme yerlesirken bir damara falan denk gelirse yada rahimde onceden kan kaldiysa vucut onu disa atiyor hepsi bu olmak zorunda deyil.akintilar bagzen tehlikeli olabiliyor olmasin daha iyi
Parol ya da minoset iç bende hamileyken onlardan fayda görmüştümacil yardıma ihtiyacım var 4 hafta 4 gunlukgebeymısım bugun ogrendim.şuan ateşler yanıyorum .tıtreme var donuyorum napcam evde de yalnızım
acil yardıma ihtiyacım var 4 hafta 4 gunlukgebeymısım bugun ogrendim.şuan ateşler yanıyorum .tıtreme var donuyorum napcam evde de yalnızım
Parol ya da minoset iç bende hamileyken onlardan fayda görmüştüm
hamileliği öğrendikten sonramı oluyo yerleşme kanaması öncemiÖff bende 5 haftalık gebeyim yerleşme kanaması ilk gebeliğimde de oldu bunda da oluyor şuan.
Hiç iyi bir şey değil her an düşük yapıyormuşum gibi bir his var içimde
Ben 6. haftamdayım benimde lekelenmelerim var. Her an düşük yapıyormuş gibi hissediyorum ama doktor sadece kırmızı kanama olursa gelin dedi. Kalp atılı olmadığı için progesteron da vermedi napcam ben