Bebek yapmaya hazır hissetmek/hissetmemek?

Şu andaki hayatınızı bir defter olarak düşünün. Bebek doğduğu zaman hatta birkaç ay öncesinde o defteri çöpe atın.

Çünkü bambaşka bir gezegene iniş yapıyorsunuz.

Ben böyle bir sevgi görmedim o iş başka. Evet bazen pişman oluyorum. Bu rezil dünyaya çocuk mu yapılır diye düşünüp kahroluyorum.

Diyelim şimdi calısmaya başladın olmadı , dr a gıttıgınde senden rahım fılmı vs ister , cekınırsın sonra bikaç ay dene gel der , olmaz gidersın yine , sebepsizinfertilite biraz daha dene hersey normal der, derken1 yıl geçergıdersınyıne olmadı dersım, hapla yumurta gelıstırme tedavısı uygular, o da yarım yılını alır , o da olmaz aşılama denersın , en az ıkıkere , o da bi yarım yıl, oldumu sana 2 yıl . Son asama tüp bebek , tüp bebek te garantidegıl, 1. Tutmaz ara vermen gerekır, histereskopiler olursun, oldumu sana 2.5 yıl elde var, bazen dış gebelık olur beklemen gerekır bıkacay ,oldumu sana3 yıl. Yıllar oyle hıxlı gecer kişaşar kalırsın, neden daha once başlamadımki dersin , bıyolojik yaş denem bişey var ve yumurta kalıtesı 35 ten sonra cok hızla düşüyo

X