Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili annişler benim oğlum 13 aylık çok tv seyrediyor reklam ve klip.. kötü etkilerinden korkuyorum klip sendromu, geç konuşma, dikkat bozukluğu vs.... siz günde ne kadar süre tv izletiyorsunuz..
benim kızım 3 buçuk oldu ama tvyle alakası çok az.nadir reklem izler popiler şarkıların hiç birini bilmez.sadece selana yı biliyor.onunda selena selena diye okadar.ama pc ye gelince canavar gibi çok güzel bir egitim seti almıştım .onunla maus kulanmayı ögrendi .internettende giysi giydirme oynuyor bol bol ing.çocuk şarkıları dinliyor.
radyasyon olayı da war bu işin içinde........
olabildigince uzak tutmak lasım ama hayatımızın bir parçası oldugu için uzak tutamıyoruz malesefr
cok tv seyreden cocuklar hiperaktif oluyorlar cunku surekli haraket halinde olan birseylerle buyuyorlar...
eger bunu yapmaktansa mutfakta yemek yaparken werin eline bi hawuc , taze sogan ya da salatalık ya da daha once hiç görmedigi baska bir sey bakın nasıl duruyor...
ya da bakıcısına weya bakan her kimse ona soyleyn kitap okusun
bir suru alterfnatif war yani
tv işin en kolayı