Bebek ve kuş?

eskaram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
5.079
6.047
198
Pencereme sultan papağanı geldi bugün. Çok güzel. Dışarıda bırakmaya gönlüm razı olmadı içeri aldım. Ama 1 buçuk aylık bebeğim var. Malum bununla ilgili bir sürü şey söyleniyor.
Kuşu beslemekle sahiplendirmek arasında kaldım. Çok tatlı beslemek istiyorum aslında. Evde çok toz olur mu?

Pencereme sultan papağanı geldi bugün. Çok güzel. Dışarıda bırakmaya gönlüm razı olmadı içeri aldım. Ama 1 buçuk aylık bebeğim var. Malum bununla ilgili bir sürü şey söyleniyor.
Kuşu beslemekle sahiplendirmek arasında kaldım. Çok tatlı beslemek istiyorum aslında. Evde çok toz olur mu?
iyi bakabileceğine güvendiğiniz birisine verin
çünkü tüyleri zararlı olabilir bebek için
ben papağanımla aynı odada yattım bir yıl hemen nefes sorunları başladı
astıma kadar gidebilir aynı odada sürekli durmak

Sahibine ulaşın desek bile yani kedi-köpek değil ki bu hayvan ismine dönsün baksın...
Gerçekten sahibi midir nasıl emin olunacak?
İnsanlar kediyle köpekle çocuk büyütüyor, bakımı yapılan canlılar alerjik bir durum yoksa zarar vermezler, ama bakım şart.

Bebek kuşla büyürse ileride bir çok şeye alerjisi ya az olur yada olmaz. yani iyi bile gelir.
ama bence de once sahibin bulmaya çalışın. şu an çok üzülüyor olabilir

Maşallah :) foto atar mısınız merak ettim.
Biri bu mesela :)
FB_IMG_1473447996782.webp

Bebeginizin 3 aya kadar herşeye alerjisi olabilir ama demek degil ki kalıcı olacak. Ben 2 kedi ile 2 aylık bebek bakıyorum hic sorun olmadı

Çocuğunuzun bilhassa böyle hayvanlara alerjik bünyesi yoksa hiç bir şey olmaz. Siz bakmayın elaleme, bizim milletimiz hayvanlarla yaşayabilmeyi hazmedebilmiş bir millet değil. O yüzden kediyi, köpeği, kuşu muşu insan düşmanı sanırlar.

Kuş ne zamandır dışarıda nereden nereye geldi bilmiyorum ki. Koskoca mahallede veya ilçede nereden bulunur sahibi?
Kaç gündür dışarıda kimbilir çok acıkmış hala yiyor. Pencerenin kenarında tozları yemeye çalışıyordu.

Kuş ne zamandır dışarıda nereden nereye geldi bilmiyorum ki. Koskoca mahallede veya ilçede nereden bulunur sahibi?
Kaç gündür dışarıda kimbilir çok acıkmış hala yiyor. Pencerenin kenarında tozları yemeye çalışıyordu.
Kiyamammmmmmm. Benim de var . İçeri nasıl aldın ? Nasıl farkettin ?

Back
X