Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett benimkide kusuyo fazla geliyo bazen yalnız degilsinKzzlar bebeğim her emzirmeden sonra kusuyo bugün üsümüs olabilir mi vücudu gayet sıcak aceba fazla mı geldi??
Napalm sorucak biri yok mecburInternet bazen kafamızı karıştırmayı seviyo
Tükürüyor adeta sürekliEvet özellikle bu birkaç gündür ağzından akıyor
Aynenn bazen sormamak iyidirr boşver iyiki kk var zaten burda herşeyi öğreniyoruzz birilerine sorsak cevremize hersey cok biliyomuş gibi konuşuyolar biseyde anlamıyolarNapalm sorucak biri yok mecbur
Emzik niyetine emdiği Zaman boş çekiyor. Misal uykuya dalacağı zaman ya da gaz acısını çıkarmak istediği zaman sebepsiz huzursuzluğu olduğu zaman hepsinin acısını memeden çıkarıyor büyüdükçe daha sinirli oluyor olmayan dişleri ile ısırıyorKızlar bir turlu ikna olamıyorum size sormam lazım bebegimi kontrole götürdüm 25 günde 800 gr almıs sadece sutle cok sukur ama bazen bebegim bos emiyor emdikten sonra sagıyorum 40 cc anca çıkıyor göğüsler yumusak sıkıyorum sut geliyor ama bebis bazen bos cekiyor ac bebek uyumaz ağlar diyorum aglamıyor cok sukur ama bid turlu ikna olamıyorum bos çektiğini görünce ayyyy cıldırcam
Ay aklım takılıyo hep yaEmzik niyetine emdiği Zaman boş çekiyor. Misal uykuya dalacağı zaman ya da gaz acısını çıkarmak istediği zaman sebepsiz huzursuzluğu olduğu zaman hepsinin acısını memeden çıkarıyor büyüdükçe daha sinirli oluyor olmayan dişleri ile ısırıyor
Yok yok takılmasın kilo alımı gayet iyi hem aç olsa mümkün değil durması dünyayı yıkar eminimAy aklım takılıyo hep ya
ben hic ikna olamıyorum ya öyle cektiğini görünce bazen uykudwn uyanınca veriyorum yine bos cekiyoYok yok takılmasın kilo alımı gayet iyi hem aç olsa mümkün değil durması dünyayı yıkar eminim
Kendi ağlıyor mı emmek için uyanıncaben hic ikna olamıyorum ya öyle cektiğini görünce bazen uykudwn uyanınca veriyorum yine bos cekiyo
Hayır ben veriyorumKendi ağlıyor mı emmek için uyanınca
Önceki emmesi ile arasında kaç saat oluyor peki hani belki acıkmamıştır diye sordumHayır ben veriyorum
Değişiyor kuzucum bazen yarım saatte bir basen bi saat bazen iki anlamadım bendeÖnceki emmesi ile arasında kaç saat oluyor peki hani belki acıkmamıştır diye sordum
Summercım göğüsler boşalmazmış. İnstagramda bir sürü anne sütü yani emzirme danışmanı takip ediyorum. Sağma makineleri gerçek süt miktarını belli etmezmiş. Birde çok uyarı verme bu sefer fazla süt salınımını tetikler başa çıkamazsın. Ben Lansinoh kullanıyorum sağma makinesi olarak. Ama her zaman kullanmıyorum. Bu ara özellikle çok dolmuşsa bebeğe fazla gitmesin diye 3 dk çekim yapıyorum. Göğüslerin yumuşak olmasıda süt yok anlamına gelmiyor. İçini rahat tut böyle olumsuz düşünme bebeğini o istedikçe emzir.Kızlar bir turlu ikna olamıyorum size sormam lazım bebegimi kontrole götürdüm 25 günde 800 gr almıs sadece sutle cok sukur ama bazen bebegim bos emiyor emdikten sonra sagıyorum 40 cc anca çıkıyor göğüsler yumusak sıkıyorum sut geliyor ama bebis bazen bos cekiyor ac bebek uyumaz ağlar diyorum aglamıyor cok sukur ama bid turlu ikna olamıyorum bos çektiğini görünce ayyyy cıldırcam
Canım yutkunma sesi alamıyorum bazen. Ondan endise ediyorum bazen yutkunuyor iki dk sonra yurkunmuyor süte bakıyorum akıyor. İki gündür böyle ara ara yutkunma sesi alıyorum sonra almıyorum ama ağlamıyor uykusu da var uyuyor ac bebek uyur mu aslında sorum buSummercım göğüsler boşalmazmış. İnstagramda bir sürü anne sütü yani emzirme danışmanı takip ediyorum. Sağma makineleri gerçek süt miktarını belli etmezmiş. Birde çok uyarı verme bu sefer fazla süt salınımını tetikler başa çıkamazsın. Ben Lansinoh kullanıyorum sağma makinesi olarak. Ama her zaman kullanmıyorum. Bu ara özellikle çok dolmuşsa bebeğe fazla gitmesin diye 3 dk çekim yapıyorum. Göğüslerin yumuşak olmasıda süt yok anlamına gelmiyor. İçini rahat tut böyle olumsuz düşünme bebeğini o istedikçe emzir.
Benimki açken asla uyumaz asla durmaz ama her bebek farklı da olabilir yani aç olduğuna emin olduğun bir anını gözlemle tepkisi nasıl.Canım yutkunma sesi alamıyorum bazen. Ondan endise ediyorum bazen yutkunuyor iki dk sonra yurkunmuyor süte bakıyorum akıyor. İki gündür böyle ara ara yutkunma sesi alıyorum sonra almıyorum ama ağlamıyor uykusu da var uyuyor ac bebek uyur mu aslında sorum bu
Her zaman yutkunma sesi gelmiyor sanırım. Bence açlığı anlayacak büyüklüğe geldiler. Aç olsa illaki ağlar diye düşünüyorum. Aç olduğuna emin olduğum bir zaman gözlemle tepkilerini.. Önceden hep yutkunma sesi duyuyor muydun?Canım yutkunma sesi alamıyorum bazen. Ondan endise ediyorum bazen yutkunuyor iki dk sonra yurkunmuyor süte bakıyorum akıyor. İki gündür böyle ara ara yutkunma sesi alıyorum sonra almıyorum ama ağlamıyor uykusu da var uyuyor ac bebek uyur mu aslında sorum bu