Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Kzzlar bebeğim her emzirmeden sonra kusuyo bugün üsümüs olabilir mi vücudu gayet sıcak aceba fazla mı geldi??

Kızlar bir turlu ikna olamıyorum size sormam lazım😂 bebegimi kontrole götürdüm 25 günde 800 gr almıs sadece sutle cok sukur ama bazen bebegim bos emiyor emdikten sonra sagıyorum 40 cc anca çıkıyor göğüsler yumusak sıkıyorum sut geliyor ama bebis bazen bos cekiyor ac bebek uyumaz ağlar diyorum aglamıyor cok sukur ama bid turlu ikna olamıyorum bos çektiğini görünce ayyyy cıldırcam

Kızlar bir turlu ikna olamıyorum size sormam lazım😂 bebegimi kontrole götürdüm 25 günde 800 gr almıs sadece sutle cok sukur ama bazen bebegim bos emiyor emdikten sonra sagıyorum 40 cc anca çıkıyor göğüsler yumusak sıkıyorum sut geliyor ama bebis bazen bos cekiyor ac bebek uyumaz ağlar diyorum aglamıyor cok sukur ama bid turlu ikna olamıyorum bos çektiğini görünce ayyyy cıldırcam
Emzik niyetine emdiği Zaman boş çekiyor. Misal uykuya dalacağı zaman ya da gaz acısını çıkarmak istediği zaman sebepsiz huzursuzluğu olduğu zaman hepsinin acısını memeden çıkarıyor 😅 büyüdükçe daha sinirli oluyor olmayan dişleri ile ısırıyor 😅

Emzik niyetine emdiği Zaman boş çekiyor. Misal uykuya dalacağı zaman ya da gaz acısını çıkarmak istediği zaman sebepsiz huzursuzluğu olduğu zaman hepsinin acısını memeden çıkarıyor 😅 büyüdükçe daha sinirli oluyor olmayan dişleri ile ısırıyor 😅
Ay aklım takılıyo hep ya

Wee baby manuel pompa çekimi vasattttt yarım saattir sağıyorum cıkan süt 40 cc ama göğüste sıkınca süt var 😤😤😤

Yok yok takılmasın kilo alımı gayet iyi hem aç olsa mümkün değil durması dünyayı yıkar eminim 😅
ben hic ikna olamıyorum ya öyle cektiğini görünce bazen uykudwn uyanınca veriyorum yine bos cekiyo

• Beğen
Reactions: Jou
Summercım göğüsler boşalmazmış. İnstagramda bir sürü anne sütü yani emzirme danışmanı takip ediyorum. Sağma makineleri gerçek süt miktarını belli etmezmiş. Birde çok uyarı verme bu sefer fazla süt salınımını tetikler başa çıkamazsın. Ben Lansinoh kullanıyorum sağma makinesi olarak. Ama her zaman kullanmıyorum. Bu ara özellikle çok dolmuşsa bebeğe fazla gitmesin diye 3 dk çekim yapıyorum. Göğüslerin yumuşak olmasıda süt yok anlamına gelmiyor. İçini rahat tut böyle olumsuz düşünme bebeğini o istedikçe emzir.😊

• Beğen
Reactions: Jou
Summercım göğüsler boşalmazmış. İnstagramda bir sürü anne sütü yani emzirme danışmanı takip ediyorum. Sağma makineleri gerçek süt miktarını belli etmezmiş. Birde çok uyarı verme bu sefer fazla süt salınımını tetikler başa çıkamazsın. Ben Lansinoh kullanıyorum sağma makinesi olarak. Ama her zaman kullanmıyorum. Bu ara özellikle çok dolmuşsa bebeğe fazla gitmesin diye 3 dk çekim yapıyorum. Göğüslerin yumuşak olmasıda süt yok anlamına gelmiyor. İçini rahat tut böyle olumsuz düşünme bebeğini o istedikçe emzir.😊
Canım yutkunma sesi alamıyorum bazen. Ondan endise ediyorum bazen yutkunuyor iki dk sonra yurkunmuyor süte bakıyorum akıyor. İki gündür böyle ara ara yutkunma sesi alıyorum sonra almıyorum ama ağlamıyor uykusu da var uyuyor ac bebek uyur mu aslında sorum bu😖

Canım yutkunma sesi alamıyorum bazen. Ondan endise ediyorum bazen yutkunuyor iki dk sonra yurkunmuyor süte bakıyorum akıyor. İki gündür böyle ara ara yutkunma sesi alıyorum sonra almıyorum ama ağlamıyor uykusu da var uyuyor ac bebek uyur mu aslında sorum bu😖
Benimki açken asla uyumaz asla durmaz ama her bebek farklı da olabilir yani aç olduğuna emin olduğun bir anını gözlemle tepkisi nasıl.
Bide yarım saate bir saate belki acıkmamış olması çok normal

Her zaman yutkunma sesi gelmiyor sanırım. Bence açlığı anlayacak büyüklüğe geldiler. Aç olsa illaki ağlar diye düşünüyorum. Aç olduğuna emin olduğum bir zaman gözlemle tepkilerini.. Önceden hep yutkunma sesi duyuyor muydun?

Screenshot_20220820-090428_Instagram.jpg

Madammor Madammor sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 M -Murphy Sade frappe Sade frappe Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly
turkish-americano turkish-americano Boncuk000 Boncuk000 Elsa355 Elsa355
BHCMELEK BHCMELEK @Paniksu yoncambenim yoncambenim S ssummer YunSev YunSev 1mrw 1mrw

X