Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi canım bende takipteyimMadammor @-C-A-N-A-N- Balkiz94 sweetgirlcandy Zekta1 @newnew @Gizemm0 @Gugubi Cirius @Lamiyaa karaca3443 @kdv diaymonds @hoppala M -Murphy @Vitaminler @Elsa355
@pinkbuyu
kızlarrr varsa birileri daha ekleyebilirsiniz aklıma gelenleri yazdım anca yazamadıklarım lütfenaffedin
Eki Görüntüle 2943701
Ooo hayırlı olsun takipteyimMadammor @-C-A-N-A-N- Balkiz94 sweetgirlcandy Zekta1 @newnew @Gizemm0 @Gugubi Cirius @Lamiyaa karaca3443 @kdv diaymonds @hoppala M -Murphy @Vitaminler @Elsa355
@pinkbuyu
kızlarrr varsa birileri daha ekleyebilirsiniz aklıma gelenleri yazdım anca yazamadıklarım lütfenaffedin
Eki Görüntüle 2943701
Canum teşekkür ederimm doğurduktan sonra her gelişmelerde hep burda konuşuruz paylaşırızCok iyi canım bende takipteyim
Çok oldu açalı kuzum öyle atıyordum herkes rastgele görür girer bakar düşündüm hep baktım bizim kızlar artık beraberizzJou çok güzel olmuş topik hemen aldım takibe
CanımsınnnnnnOoo hayırlı olsun takipteyim
Teşekkür ederiim canım beniimmBende takipteyim
Canımmm hep vardı duruyordu bugünlere kısmetmiş demekki artık bi anlamı olduKuzum ne güzel düşünmüşsün
Teşekkür ederiim kuzummJou çok teşekkür ederiim Harika olmuş takipteyim
Oyyy yaradana gurbaaannMadammor @-C-A-N-A-N- Balkiz94 sweetgirlcandy Zekta1 @newnew @Gizemm0 @Gugubi Cirius @Lamiyaa karaca3443 @kdv diaymonds @hoppala M -Murphy @Vitaminler @Elsa355
@pinkbuyu
Eki Görüntüle 2943701
AsgummmOyyy yaradana gurbaaann
Vaayyy be demek sende cocuk gelişimi okudun ben gibiAsgummm
Evett kuzuşumm okudum sendemi öyleydin bak hiç konuşmadık bunuVaayyy be demek sende cocuk gelişimi okudun ben gibi
Evet bende cocuk gelisimi mezunuyum cok oldu mezun olali amaEvett kuzuşumm okudum sendemi öyleydin bak hiç konuşmadık bunu
Ben de açıktan okudum kuzum daha 4 ay oldu mezun olalı sonunda bitti şükür biara dondurdum biara açtım ensonda online derste hepsini verdimEvet bende cocuk gelisimi mezunuyum cok oldu mezun olali ama
Maşallah guzumm iyi ettin tabi yaBen de açıktan okudum kuzum daha 4 ay oldu mezun olalı sonunda bitti şükür biara dondurdum biara açtım ensonda online derste hepsini verdim