Oyyy yerimm onuu daha yeni o bakalımm 1 ay sonra hareketlenir iyiceHiç ayağımda daha sallamadım , seviyomu daha onu çözemedim şuan yatağında uyuyoo genellikleee, yada emzirirken kucağımda uyuya kalıyotabi canım mesela göğüsümde uyuduğumdaki o tatlılık hiç bişide yok
Evett kuzumm yakalayamayızz oyüzden ben dert etmiyorumm hiç bazen 1hafta hiç kucağımda uyumadı hep salladım nasıl özlemişim kucagımda uyumasını bide eliyle yüzüme dokunuyo alttan alttan bana bakıyo
Kızlar merhaba sık yazamasam da sizleri okuyorum buradan.
Oğlum 3 4 gündür çok huzursuz gündüz neredeyse hüç uyumuyor sürekli ağlıyor 8.hafta atağıdır dedim ama ne zaman geçecek bu atak bilmiyorumbebesi böyle olan varsa ne yapıyor acaba
Aaaaa öylemii ama bakliyatlar falan oluyo gaz yapmazmı çok yaptımı seninki hiçYa evet alttan alttan bakışı beni bitiriyor. Bu arada dün koca iki tabak aşure yedim jou bir süt oldu ki anlatamamsende ye bol bol canım
Aaaaa öylemii ama bakliyatlar falan oluyo gaz yapmazmı çok yaptımı seninki hiç
Uyuyamadıkça ağlıyor benimki kıpkırmızı oluyor ağlamaktan aktivite yapmak mümkün olmuyo o haldeOhoo bizimki uzun zamandır uyumuyo gündüzbirlikte zaman geçiriyoruz artık oyun halısında ana kucağında büyük çoğunlukla kucakta :)
Evet tam olarak durumu özetleyen kelime buCinnet geçiriyorr canım
Ayy dogru simdi jeton düştü benimki kaçgündür kendi kendine veriyo gazını ben hic masaj yapmadım ama acaba yemediğimdenmi kaynaklı diyorum kendimi alıştı diyorum tam adapte olamadımm sen başladınmı acı biseler yemeyeYa içinde çok fazla koymadı kayınvalidem oyüzden yapmadı hiç. İçinde kuru incir kayısı falan vardı ya onunda etkisi oldu sanırım artık rahat gazını çıkarabiliyorlar hem sıkıntı olmaz bence canım
Aa evet o dönem de oldu bizde canım tam 1 hafta sürdü çok zorlanmıştık bildiğim kadarı ile en fazla da bir hafta sürüyormuşUyuyamadıkça ağlıyor benimki kıpkırmızı oluyor ağlamaktan aktivite yapmak mümkün olmuyo o halde2dk dalıyor tamam diyorum bu kez de ağlayarak uyanıyor şaşırdım kaldım
Bende aynı oturduğumdan yerden aglayan bebe kalktığım an susan bi kızımm benide cinnet grcirtiyo heleki gece 11 de baslıyo 1 saat huysuzzEvet tam olarak durumu özetleyen kelime bu
Ayy dogru simdi jeton düştü benimki kaçgündür kendi kendine veriyo gazını ben hic masaj yapmadım ama acaba yemediğimdenmi kaynaklı diyorum kendimi alıştı diyorum tam adapte olamadımm sen başladınmı acı biseler yemeye
Yaaa yemek yapabiliyonmu yaaa ben yemeğe yetişemiyorum hepten yoruluyorum bitkinOhoo bizimki uzun zamandır uyumuyo gündüzbirlikte zaman geçiriyoruz artık oyun halısında ana kucağında büyük çoğunlukla kucakta :)
Hadi yaaa veriyomu gazı10 gündür yiyorum en acılısından:)
Çok yıpratıcı ya ağlarken çözüm bulamamak. Hadi inşallah geçsin hemen bugün 3.gün böyleAa evet o dönem de oldu bizde canım tam 1 hafta sürdü çok zorlanmıştık bildiğim kadarı ile en fazla da bir hafta sürüyormuş
Yaaa yemek yapabiliyonmu yaaa ben yemeğe yetişemiyorum hepten yoruluyorum bitkin
Cennet boşa annelerin ayağı altında değilmiş yaBende aynı oturduğumdan yerden aglayan bebe kalktığım an susan bi kızımm benide cinnet grcirtiyo heleki gece 11 de baslıyo 1 saat huysuzz
Hadi yaaa veriyomu gazı
Aynenn canımm benimm buda bitecekkCennet boşa annelerin ayağı altında değilmiş yahuzurlu olup ağlamasalar ben uykusuzluğa razıyım
Hahahaha ayy yerimm belisimii ben pohhluu yavvv çikarmayıda ögreniyolar yavv akıllılarEvet canım veriyor özelikle mama yerken yada emerken öyle Bi gaz çıkarıyor ki. Yada ayaklarını dikip havaya yapıyor gazını ahahaha
Çok yıpratıcı ya ağlarken çözüm bulamamak. Hadi inşallah geçsin hemen bugün 3.gün böyle