- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Çok fenalar yaHemse ne numara benimkide boyle cinnet geçiriyorumm
Gece 2çeyrekte uyudu daha doğrusu bayıldı artık yorgunluktanEvettt öyle de bişe uyumuyo oyyy senin daha zor işin canımm ya 2si birden rabbim kolaylığını versinn
Ben sana dedim illaki uyuyacakk yaa duramazz kac saat uyudu sonraGece 2çeyrekte uyudu daha doğrusu bayıldı artık yorgunluktanneydi öyle ya bileklerim kollarım ayaklarım ağrıdı hep
Oluyoo evett emerken gelmezz bendede oluyo o illaki doyuyodurr ama ya susuyodurr illakii sen onu uyutmaya gayret goster bol su iç bende yasiyorum ne yazıkki çook yoruldumKızlar ya süt bitme gibi bi durum olur mu kızım sürekli göğsümde yumusacık oldu dolmasına izin vermiyor sıkınca gayet geliyor süt ama bebek emerken gelmiyor sanki ya da bos cekiyor anlamadım gitti
Ay yarım saat uyuyo uyanıyo adam akıll uyusa keskeOluyoo evett emerken gelmezz bendede oluyo o illaki doyuyodurr ama ya susuyodurr illakii sen onu uyutmaya gayret goster bol su iç bende yasiyorum ne yazıkki çook yoruldum
İşte yapamıyorlar bnm gibi kafayı yiyorlar genelde
Bebekler için olan çamaşır sulu deterjan varya onu dene bence çok iyi gerçektenKızlarr acil yardım bebeğin kıyafetleri makinedeydi ben yokken esim acmamıs ve küflenmiş kustugu yerler yıkayınca farkettim ama gecmedi yeni aldıgım cicilerdi cok uzgunum çamaşır suyuna koyarsam beyazlar bi çözümü var mıı
Ahaa benimki yanii oynayacan oyalandırcaksın hep onu yoksa meme istiyo surekli emsede kusuyo hep yada uyuyamıyodurr ondan meme istiyodurrAy yarım saat uyuyo uyanıyo adam akıll uyusa keske
Ben günlük yıkamada 60 derece yıkayınca çıkıyo kuzu camasir suylada çıkar gerçi benimki kaka yapınca geliyo başımaKızlarr acil yardım bebeğin kıyafetleri makinedeydi ben yokken esim acmamıs ve küflenmiş kustugu yerler yıkayınca farkettim ama gecmedi yeni aldıgım cicilerdi cok uzgunum çamaşır suyuna koyarsam beyazlar bi çözümü var mıı
Yaa kuzum işte o uyusun da dinleneyim diyo insanBen sana dedim illaki uyuyacakk yaa duramazz kac saat uyudu sonra
Iyi barii bizimkide oyle zatne o uyuduğu zaman dinleniyosun sonra çok uyudumu uyan kızım nasıl uyudun bukadar diyorumYaa kuzum işte o uyusun da dinleneyim diyo insanyatınca üç saat sonra mızıldandı emdi fln işte yatırdım
Ben bunu niye şimdi gördümmyaaaKucakta hiç sallama yoksa yandın
Beyaz sabun ile küflenen yerleri yıkayın tekrar atın makineye çıkacak mı.Kızlarr acil yardım bebeğin kıyafetleri makinedeydi ben yokken esim acmamıs ve küflenmiş kustugu yerler yıkayınca farkettim ama gecmedi yeni aldıgım cicilerdi cok uzgunum çamaşır suyuna koyarsam beyazlar bi çözümü var mıı
Amann kuzuu bebek istemediği sürece istemez kucakta rahat ettikleri için öyle istiyolar ama kucakta uyuması kadar güzel bi huzur yok inanBen bunu niye şimdi gördümmyaaa
Neden öyle dedin bak korktumben rahat ederim diye düşünüyodum
Hiç ayağımda daha sallamadım , seviyomu daha onu çözemedim şuan yatağında uyuyoo genellikleee, yada emzirirken kucağımda uyuya kalıyoAmann kuzuu bebek istemediği sürece istemez kucakta rahat ettikleri için öyle istiyolar ama kucakta uyuması kadar güzel bi huzur yok inan
Benimki mesela ayağımda sallanmayı sevmiyo sevse severdi anne kucağında rahat ediyolsr güvende hissediyolarr zamanla bitecek oda
Amann kuzuu bebek istemediği sürece istemez kucakta rahat ettikleri için öyle istiyolar ama kucakta uyuması kadar güzel bi huzur yok inan
Benimki mesela ayağımda sallanmayı sevmiyo sevse severdi anne kucağında rahat ediyolsr güvende hissediyolarr zamanla bitecek oda
Evett kuzumm yakalayamayızz oyüzden ben dert etmiyorumm hiç bazen 1hafta hiç kucağımda uyumadı hep salladım nasıl özlemişim kucagımda uyumasını bide eliyle yüzüme dokunuyo alttan alttan bana bakıyoYaaa evet kucağında sana sarılıyor evde gezdire gezdire uyutuyorumbencede çok güzel bişey birde hızlı büyüyorlar bu anı bir daha yakalayamayız
Cinnet geçiriyorr canımKızlar merhaba sık yazamasam da sizleri okuyorum buradan.
Oğlum 3 4 gündür çok huzursuz gündüz neredeyse hüç uyumuyor sürekli ağlıyor 8.hafta atağıdır dedim ama ne zaman geçecek bu atak bilmiyorumbebesi böyle olan varsa ne yapıyor acaba