Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Evettt öyle de bişe uyumuyo oyyy senin daha zor işin canımm ya 2si birden rabbim kolaylığını versinn
Gece 2çeyrekte uyudu daha doğrusu bayıldı artık yorgunluktan neydi öyle ya bileklerim kollarım ayaklarım ağrıdı hep

Reactions: Jou
Kızlar ya süt bitme gibi bi durum olur mu kızım sürekli göğsümde yumusacık oldu dolmasına izin vermiyor sıkınca gayet geliyor süt ama bebek emerken gelmiyor sanki ya da bos cekiyor anlamadım gitti

Kızlar ya süt bitme gibi bi durum olur mu kızım sürekli göğsümde yumusacık oldu dolmasına izin vermiyor sıkınca gayet geliyor süt ama bebek emerken gelmiyor sanki ya da bos cekiyor anlamadım gitti
Oluyoo evett emerken gelmezz bendede oluyo o illaki doyuyodurr ama ya susuyodurr illakii sen onu uyutmaya gayret goster bol su iç bende yasiyorum ne yazıkki çook yoruldum

Oluyoo evett emerken gelmezz bendede oluyo o illaki doyuyodurr ama ya susuyodurr illakii sen onu uyutmaya gayret goster bol su iç bende yasiyorum ne yazıkki çook yoruldum
Ay yarım saat uyuyo uyanıyo adam akıll uyusa keske

Kızlarr acil yardım bebeğin kıyafetleri makinedeydi ben yokken esim acmamıs ve küflenmiş kustugu yerler yıkayınca farkettim ama gecmedi yeni aldıgım cicilerdi cok uzgunum çamaşır suyuna koyarsam beyazlar bi çözümü var mıı

İşte yapamıyorlar bnm gibi kafayı yiyorlar genelde
Bebekler için olan çamaşır sulu deterjan varya onu dene bence çok iyi gerçekten

Ben günlük yıkamada 60 derece yıkayınca çıkıyo kuzu camasir suylada çıkar gerçi benimki kaka yapınca geliyo başıma

Yaa kuzum işte o uyusun da dinleneyim diyo insan yatınca üç saat sonra mızıldandı emdi fln işte yatırdım
Iyi barii bizimkide oyle zatne o uyuduğu zaman dinleniyosun sonra çok uyudumu uyan kızım nasıl uyudun bukadar diyorum

Beyaz sabun ile küflenen yerleri yıkayın tekrar atın makineye çıkacak mı.
Şimdi netten baktım da tuzda baya işe yarıyormuş

Ben bunu niye şimdi gördümmyaaa
Neden öyle dedin bak korktum ben rahat ederim diye düşünüyodum
Amann kuzuu bebek istemediği sürece istemez kucakta rahat ettikleri için öyle istiyolar ama kucakta uyuması kadar güzel bi huzur yok inan
Benimki mesela ayağımda sallanmayı sevmiyo sevse severdi anne kucağında rahat ediyolsr güvende hissediyolarr zamanla bitecek oda

Hiç ayağımda daha sallamadım , seviyomu daha onu çözemedim şuan yatağında uyuyoo genellikleee, yada emzirirken kucağımda uyuya kalıyo tabi canım mesela göğüsümde uyuduğumdaki o tatlılık hiç bişide yok

Yaaa evet kucağında sana sarılıyor evde gezdire gezdire uyutuyorum bencede çok güzel bişey birde hızlı büyüyorlar bu anı bir daha yakalayamayız

Kızlar merhaba sık yazamasam da sizleri okuyorum buradan.
Oğlum 3 4 gündür çok huzursuz gündüz neredeyse hüç uyumuyor sürekli ağlıyor 8.hafta atağıdır dedim ama ne zaman geçecek bu atak bilmiyorum bebesi böyle olan varsa ne yapıyor acaba

Yaaa evet kucağında sana sarılıyor evde gezdire gezdire uyutuyorum bencede çok güzel bişey birde hızlı büyüyorlar bu anı bir daha yakalayamayız
Evett kuzumm yakalayamayızz oyüzden ben dert etmiyorumm hiç bazen 1hafta hiç kucağımda uyumadı hep salladım nasıl özlemişim kucagımda uyumasını bide eliyle yüzüme dokunuyo alttan alttan bana bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…