Aaah en sevmediğiiimmmYalnız değiliz dimii
@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @-Murphy @diaymonds @cherry_baby @Sena_ Sade frappe @Dreamgirls @Mumdelisi321 @fatma86 @Lumix @sydrmkn Amazing family Maybelater
@Krglhly @mutebessimm
@alas67 @sempatik_kiz
@turkish-americanoBoncuk000 @leylav
BHCMELEK Catlak-kurabiye @Amy lee @yoncambenim @ssummer Aysen012
Benimkinin de sanırım oluştu inşallah böyle devam ederlerBizim baya oluştu uyku düzenimiz çok şükür
Gün içinde kucağıma alırım,dizlerime yatiririm sever ilgilenirim ama uyku saatinde besiğine koyup kolik müziği acıyorum. Bazen sallamadan uyuyor öyle,bazen de hafif sallayıp odadan çıkıyorum. Şimdilik nazar değmesin güzel gidiyor
Cinnet geciriyorummmAaah en sevmediğiiimmm
Ayyy sormaaa ben ölüyorum terdenn sıcakta cocuk bakmak hele eziyett inanEvet yaaa benimkisi daha koymadan koymaya yeltendigim anda gözlerini açıyoryazın bu sıcaklarda kucak kucağa çok zor oluyor zaten anında yapış yapış oluyorlar sıcaktan
Öylede beğeni bile yeter kuzumm illa gel demiyorum tabii beğeni falan bişe olmayınca rahatsız olunuyo sanıyorum etiket oyüzden biara etmedimKiz deliii
Ne rahatsızlığı ay aşk olsn
Valla okuyorum her şeyi severek
Daha çok yazayım madem yaa valla yanlış anlaşılmışım
Kucakta hiç sallama yoksa yandınAyyyyy vallaaa sırf bu yüzden yatakda uyutmayı öğretmeye çalışıyorummmyoksa deliririm herhalde
Üff evet, bi de ben ayağımda sallıyorum hepten cinnet getirtmelikAyyy sormaaa ben ölüyorum terdenn sıcakta cocuk bakmak hele eziyett inan
Perişan oluyoruzz cano yaaa hamilelik bile sıcaktan eziyet vakmakta eziyet busenenin en sıcağını yaşıyorum sanki terden ölüyorumm yaa bide üstüne ona sinirleniyorumm allah sabır versin vallahii hahahaha güzel ettin anakucağınada alıştır arada ben kucak etmekten belim cok kötü oluyo zaten iğne yerlerim sızlıyo hep sallıyorumm.bazende sallanmak istemiyo kucak istiyo değişik değişik hallerÜff evet, bi de ben ayağımda sallıyorum hepten cinnet getirtmelikbgn artık salla salla uyumayınca dayanamayıp seni sallamak bunun görevi diyerek ana kucağına oturtturdum basta ık mık etti ama yine oturdu baya bi. Böyle böyle devir teslim edicem insallah şu ana kucağına
Şansım varken bilr serinleyemiyorumki ben. Arabada aman klima çarpar diye ön tarafla arka taraf arasına kalin müslin gerdiyorum, arka taraftaki klimayı kapatıp kurdeşen döke döke yolculuk yapıyorum. Akşam serinlik çöküyor aman cam kapı acmayayım bebek etkilenmesin diyorum. Bgn azıcık serinleyelim diye annemlerin yanina yazliga geldik sahile inemedjm esiyor diye, evde pencere aciliyor gidip kapiyorum ruzgar carpmasin diyePerişan oluyoruzz cano yaaa hamilelik bile sıcaktan eziyet vakmakta eziyet busenenin en sıcağını yaşıyorum sanki terden ölüyorumm yaa bide üstüne ona sinirleniyorumm allah sabır versin vallahii hahahaha güzel ettin anakucağınada alıştır arada ben kucak etmekten belim cok kötü oluyo zaten iğne yerlerim sızlıyo hep sallıyorumm.bazende sallanmak istemiyo kucak istiyo değişik değişik haller
Hahahahaha aynıyızzz resmenn yaaa kapatsam oda havasız oluyoo açsamda soğuk oluyo ben bile napacağimı saşırdımm baktım 4 5 kere hapsurdu bizim kızz hemen altı ustu uzun birşey giydirdim hasta olcak diye burnunda az bise sümük geldi ayy hasta olmasın çocuklar yaŞansım varken bilr serinleyemiyorumki ben. Arabada aman klima çarpar diye ön tarafla arka taraf arasına kalin müslin gerdiyorum, arka taraftaki klimayı kapatıp kurdeşen döke döke yolculuk yapıyorum. Akşam serinlik çöküyor aman cam kapı acmayayım bebek etkilenmesin diyorum. Bgn azıcık serinleyelim diye annemlerin yanina yazliga geldik sahile inemedjm esiyor diye, evde pencere aciliyor gidip kapiyorum ruzgar carpmasin diyehakketten analık zor valla. Eşime şu klimayı kıs bebek etkilenir diyorum ben öyle gidemem diyo. Biz mi çok anaçız yoksa babalar mı çok salık anlamadım
Kuzum hala uyutmaya çalışıyorum ve sabahtan beri tüm gün tektim 2çocukla. Eşim hala işte gelmedi. Ya 10dk uyuyo kalkıyo anlamıyorum ki uykusu kaçsa kaç saattir geri gelir kaçan uykuBenimkide öyle yapıyoo kuzumm cok uykusu varsa banyo yapmamak gerekir ozaman kaçıyo uykusu yaa ben bugün hic uykusu yokken yaptım.banyosunu gitti bigüzel uyudu
Inan uyumasa hiç yoruluyo insan gece uyuyomu barii ama gündüz aksam pert oluyosun artık
Çikarsa verirsin canim insallah gerek kalmaz şuruba. Kolayca atlatirsiniz
Yok canım öyle düşünme ,genelde emzirme seanslarında buraya takılıyorum o nedenle okuyup geçiyorum hızlıcaÖylede beğeni bile yeter kuzumm illa gel demiyorum tabii beğeni falan bişe olmayınca rahatsız olunuyo sanıyorum etiket oyüzden biara etmedim
Haha numaracı bıdık seniiYalnız değiliz dimii
@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @-Murphy @diaymonds @cherry_baby @Sena_ Sade frappe @Dreamgirls @Mumdelisi321 @fatma86 @Lumix @sydrmkn Amazing family Maybelater
@Krglhly @mutebessimm
@alas67 @sempatik_kiz
@turkish-americanoBoncuk000 @leylav
BHCMELEK Catlak-kurabiye @Amy lee @yoncambenim @ssummer Aysen012
Amin amin balım iç dünyalarında neler yaşıyor yavrucaklarEvet kuzum hep kiloya gitseler olurlar tosbikbaze kilo bazen boy bazen motor bazen zihinsel bazen duyusal gelisimler aşama aşama Sağlikla büyüsün miniklerimiz
Hemse ne numara benimkide boyle cinnet geçiriyorummHaha numaracı bıdık senii
Amin amin balım iç dünyalarında neler yaşıyor yavrucaklar
Vururumm seniYok canım öyle düşünme ,genelde emzirme seanslarında buraya takılıyorum o nedenle okuyup geçiyorum hızlıca
Evettt öyle de bişe uyumuyo oyyy senin daha zor işin canımm ya 2si birden rabbim kolaylığını versinnKuzum hala uyutmaya çalışıyorum ve sabahtan beri tüm gün tektim 2çocukla. Eşim hala işte gelmedi. Ya 10dk uyuyo kalkıyo anlamıyorum ki uykusu kaçsa kaç saattir geri gelir kaçan uyku
Aynı durum bendede var canım ne yazıkkii çok yoruluyorumm ter içinde oluyorum tekim kız uyumuyo duşada giremiyorumm keyfi cok yerinde olduğu zaman koyuyorum pusete karşımda izliyo beni hemen iki dk vucudumdan aşsağa alıyorum yoksa mahvoluyorum yaNasıl gidiyor güzel anneler yazamıyorum bakamıyorum buraya umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle beraberbebeğimle ilgilenmek ev işleri derken kendime vakit ayıramıyorum havalar sıcak gün icinde 2 kere kiyafet degismem gerek ama öyle zaman geliyor ki kıyafet giyecek vaktim bile olmuyor kendimi salmış gibi hissediyorum iyice