- 4 Ağustos 2021
- 1.357
- 1.887
- 30
İnşallah canımAynenn canımm benimm buda bitecekk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAynenn canımm benimm buda bitecekk
O kadar uğraş sonunda toplam uyuduğu süre 2dk sonra yine başa sarıyoruzAynen canım çözüm gerçekten yok. Her yolu denedik ozaman. Öyle saçma sapan şekillere girmiştikki uyusun diye anne karnında hissetsin diye :)
Ayyyy ne guzell yaa vallahaa otur yeCanım hep aperatif şeyler yiyoruz artık normal yemeğe hasret kaldım diyebilirim. Cuma günü adanaya gidiyoruz da artık 12 gün yemek yicimm:) ev işinide eşim gelince yapıyorum artık komple benim minike zaman ayırıyorum
İnşallah canım
Hahahaha ayy yerimm belisimii ben pohhluu yavvv çikarmayıda ögreniyolar yavv akıllılar
Hemde nasılllÖyle valla öğreniyor bıdıklar büyüyorlar artık
Vururumm seniGeldim geldim bundan sonra daha aktif olurum inşallah burda
Yok canım mamamı veriyosunHanımlar, bebeğinde kabızlık yaşayan var mı acaba?
Canın sağ olsun yaVururumm seni
Ayyy evet bekliyorum hepsiniOyyy yerimm onuu daha yeni o bakalımm 1 ay sonra hareketlenir iyice
Bizde nerdeyse 1 haftadır gündüzleri çok nadir uyuyor atak haftasında olabiliriz kesin özel yaptığımız bişi yok kucakta uyuyor koyuyoruz uyanıyor. Şansımıza uyursa ne alaKızlar merhaba sık yazamasam da sizleri okuyorum buradan.
Oğlum 3 4 gündür çok huzursuz gündüz neredeyse hüç uyumuyor sürekli ağlıyor 8.hafta atağıdır dedim ama ne zaman geçecek bu atak bilmiyorum bebesi böyle olan varsa ne yapıyor acaba
Aynı zamandayız demek kiBizde nerdeyse 1 haftadır gündüzleri çok nadir uyuyor atak haftasında olabiliriz kesin özel yaptığımız bişi yok kucakta uyuyor koyuyoruz uyanıyor. Şansımıza uyursa ne ala
Yalnız değiliz dimii
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 M -Murphy @diaymonds @cherry_baby @Sena_ Sade frappe Dreamgirls @Mumdelisi321 @fatma86 @Lumix @sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly @mutebessimm
@alas67 @sempatik_kiz
turkish-americano Boncuk000 @leylav
BHCMELEK Catlak-kurabiye @Amy lee yoncambenim S ssummer @Aysen012
EminimBi an kendimi gördüm
1 ay ve 1 ay 1-2 hafta ataklarını yaşamadık 2. Ayı da kazasız ve ataksız atlatırız inşallah
Ayy bakk iyi ne guzelll benim 2 ci ayda başladikmı bilmiyorum atakmı değilmi tam kavrayamıyorum ama geceleri uyuyo acaba uyumayıncamı anlaşıliyo1 ay ve 1 ay 1-2 hafta ataklarını yaşamadık 2. Ayı da kazasız ve ataksız atlatırız inşallah