Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hiç ayağımda daha sallamadım , seviyomu daha onu çözemedim şuan yatağında uyuyoo genellikleee, yada emzirirken kucağımda uyuya kalıyo 😍😍 tabi canım mesela göğüsümde uyuduğumdaki o tatlılık hiç bişide yok😍😍
Oyyy yerimm onuu daha yeni o bakalımm 1 ay sonra hareketlenir iyice😀

Evett kuzumm yakalayamayızz oyüzden ben dert etmiyorumm hiç bazen 1hafta hiç kucağımda uyumadı hep salladım nasıl özlemişim kucagımda uyumasını bide eliyle yüzüme dokunuyo alttan alttan bana bakıyo😍😍

Ya evet alttan alttan bakışı beni bitiriyor. Bu arada dün koca iki tabak aşure yedim jou bir süt oldu ki anlatamam 😍 sende ye bol bol canım 🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar merhaba sık yazamasam da sizleri okuyorum buradan.
Oğlum 3 4 gündür çok huzursuz gündüz neredeyse hüç uyumuyor sürekli ağlıyor 8.hafta atağıdır dedim ama ne zaman geçecek bu atak bilmiyorum 😂bebesi böyle olan varsa ne yapıyor acaba

Ohoo bizimki uzun zamandır uyumuyo gündüz 😂 birlikte zaman geçiriyoruz artık oyun halısında ana kucağında büyük çoğunlukla kucakta :)

Ya evet alttan alttan bakışı beni bitiriyor. Bu arada dün koca iki tabak aşure yedim jou bir süt oldu ki anlatamam 😍 sende ye bol bol canım 🤗
Aaaaa öylemii ama bakliyatlar falan oluyo gaz yapmazmı çok yaptımı seninki hiç

Aaaaa öylemii ama bakliyatlar falan oluyo gaz yapmazmı çok yaptımı seninki hiç

Ya içinde çok fazla koymadı kayınvalidem oyüzden yapmadı hiç. İçinde kuru incir kayısı falan vardı ya onunda etkisi oldu sanırım artık rahat gazını çıkarabiliyorlar hem sıkıntı olmaz bence canım

Ohoo bizimki uzun zamandır uyumuyo gündüz 😂 birlikte zaman geçiriyoruz artık oyun halısında ana kucağında büyük çoğunlukla kucakta :)
Uyuyamadıkça ağlıyor benimki kıpkırmızı oluyor ağlamaktan aktivite yapmak mümkün olmuyo o halde 😂🤦‍♀️ 2dk dalıyor tamam diyorum bu kez de ağlayarak uyanıyor şaşırdım kaldım 🤷‍♀️

Ya içinde çok fazla koymadı kayınvalidem oyüzden yapmadı hiç. İçinde kuru incir kayısı falan vardı ya onunda etkisi oldu sanırım artık rahat gazını çıkarabiliyorlar hem sıkıntı olmaz bence canım
Ayy dogru simdi jeton düştü benimki kaçgündür kendi kendine veriyo gazını ben hic masaj yapmadım ama acaba yemediğimdenmi kaynaklı diyorum kendimi alıştı diyorum tam adapte olamadımm sen başladınmı acı biseler yemeye

Uyuyamadıkça ağlıyor benimki kıpkırmızı oluyor ağlamaktan aktivite yapmak mümkün olmuyo o halde 😂🤦‍♀️ 2dk dalıyor tamam diyorum bu kez de ağlayarak uyanıyor şaşırdım kaldım 🤷‍♀️
Aa evet o dönem de oldu bizde canım tam 1 hafta sürdü çok zorlanmıştık bildiğim kadarı ile en fazla da bir hafta sürüyormuş

Ayy dogru simdi jeton düştü benimki kaçgündür kendi kendine veriyo gazını ben hic masaj yapmadım ama acaba yemediğimdenmi kaynaklı diyorum kendimi alıştı diyorum tam adapte olamadımm sen başladınmı acı biseler yemeye

10 gündür yiyorum en acılısından:)

Aa evet o dönem de oldu bizde canım tam 1 hafta sürdü çok zorlanmıştık bildiğim kadarı ile en fazla da bir hafta sürüyormuş
Çok yıpratıcı ya ağlarken çözüm bulamamak. Hadi inşallah geçsin hemen bugün 3.gün böyle

Yaaa yemek yapabiliyonmu yaaa ben yemeğe yetişemiyorum hepten yoruluyorum bitkin 😒

Canım hep aperatif şeyler yiyoruz artık normal yemeğe hasret kaldım diyebilirim. Cuma günü adanaya gidiyoruz da artık 12 gün yemek yicimm:) ev işinide eşim gelince yapıyorum artık komple benim minike zaman ayırıyorum

Çok yıpratıcı ya ağlarken çözüm bulamamak. Hadi inşallah geçsin hemen bugün 3.gün böyle

Aynen canım çözüm gerçekten yok. Her yolu denedik ozaman. Öyle saçma sapan şekillere girmiştikki uyusun diye anne karnında hissetsin diye :)

X