- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Tamam kışın bolbol yee iyi gelirSevmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kışın bolbol yee iyi gelirSevmiyorum
Oy maşallah yesinler onuVar mı benden daha dobişkosu?
Kız maşallah bebelerinizeeeeee ısırcam yaaaaa
Allahım çıldırıyorum sizin bu bebeleri ısıracamEki Görüntüle 3112359
Bi tosun fotosuda benden
Minnoşum aramıza mı katıldın
İsırrr teyzoşuuuuu ama şuan uyuyo bence dokunmaa bogarım senii hazır bugün güzel uyuyokenKız maşallah bebelerinizeeeeee ısırcam yaaaaa
Benimkide öyle yapıyoo kuzumm cok uykusu varsa banyo yapmamak gerekir ozaman kaçıyo uykusu yaa ben bugün hic uykusu yokken yaptım.banyosunu gitti bigüzel uyuduKızlar ya bnm bildiğim banyo yapınca mis gibi uyur bebekler . Bnm ki bi garip banyo yapınca aksine uyumuyo saatlerdir uykuya dalamadı ya yoruldum
Ayyyy yapıcaktım bunu ben aklımdan çıktıı resmenn yerimm seniii kurtarıcımm
Evet kuzum hep kiloya gitseler olurlar tosbik baze kilo bazen boy bazen motor bazen zihinsel bazen duyusal gelisimler aşama aşama Sağlikla büyüsün miniklerimizHareketlenme arttıkça kilo alımı düşüyor demek ki
Ooyy senin boğumlarına gurbaannn tam isirip yemelik maşallah sanaVar mı benden daha dobişkosu?
Çikarsa verirsin canim insallah gerek kalmaz şuruba. Kolayca atlatirsinizHımm bana da 3gün dedi dr bakalım aşı günü hemşire ne diyecek. Bnde banyo yaptırıp götürürüm zaten . Gerçi sabah 9da gitcem bakalım artık. Ateşi de dediğin gibi calpol almıştım zaten veririm
Yalnız değiliz dimii
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 M -Murphy diaymonds cherry_baby Sena_ Sade frappe Dreamgirls Mumdelisi321 fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly mutebessimm
alas67 sempatik_kiz
turkish-americano Boncuk000 leylav
BHCMELEK Catlak-kurabiye Surrender yoncambenim S ssummer Aysen012
Alişmak degil bence ya kucaginda güvend ehissediyorr hele oturunca kiyametini koparıyorr ben zaten cinnet geciriyorum resmenSonra bebekler kucağa alışmaz diyolar alın örnekler
Aşkolsunn vallaha kırıldımm baktım gelmiyosun hani rahatsız ettigğimi düşündüm daha etmeyem dedim sonra busefer sonkez edeyim dedimmJou kuzucm nasılsın
Takip ediyorum topigini
Pek yazamadan da
Minnoslari gördüm maşallah hepsine ya tostosiskolar
Ayyyyy vallaaa sırf bu yüzden yatakda uyutmayı öğretmeye çalışıyorummm yoksa deliririm herhaldeAlişmak degil bence ya kucaginda güvend ehissediyorr hele oturunca kiyametini koparıyorr ben zaten cinnet geciriyorum resmen
Kiz deliiiAşkolsunn vallaha kırıldımm baktım gelmiyosun hani rahatsız ettigğimi düşündüm daha etmeyem dedim sonra busefer sonkez edeyim dedimm
Iyiyimm canımm nasıl olayimm neden yazmıyon lenn
Yalnız değiliz dimii
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 M -Murphy diaymonds cherry_baby Sena_ Sade frappe Dreamgirls Mumdelisi321 fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly mutebessimm
alas67 sempatik_kiz
turkish-americano Boncuk000 leylav
BHCMELEK Catlak-kurabiye Surrender yoncambenim S ssummer Aysen012