- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Tosdik olunca doya doya ısıralım o zamanHe kızz büyüdükçe zayıflıyolar ya zaten bide boy uzayınca göstermiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tosdik olunca doya doya ısıralım o zamanHe kızz büyüdükçe zayıflıyolar ya zaten bide boy uzayınca göstermiyo
Bencee bu fırsatt hanii yoksa daha sevdirmiyolarpekTosdik olunca doya doya ısıralım o zaman
Ahahahahah kışın severim havucuOoooo kimi görüyorummm hadii halay a
Bi havuç yen mi
Var mı benden daha dobişkosu?@sweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82 @-Murphy @diaymonds @cherry_baby @Sena_ Sade frappe @Dreamgirls @Mumdelisi321 @fatma86 @Lumix @sydrmkn Amazing family @Maybelater
@Krglhly @mutebessimm
@alas67 @sempatik_kiz
@turkish-americano Boncuk000 @leylav
@BHCMELEK Catlak-kurabiye @Amy lee @yoncambenim @ssummer Jou Eki Görüntüle 3112308
Yazın da neyi var havuçun beeAhahahahah kışın severim havucu
Yaaaaaa ısırırımmmmm ahaa buda benimkii huuhhhhhVar mı benden daha dobişkosu?
Evett kizzz benim 58 boyu 4agustosta gitmiştik megersem kilosu boya gitmiş baya önden gidiyorr resmen seninki maşaallahh ne zamann gittin doktora mamamı veriyosun6,800 kg olmuş oğluş
Benim bebelerin küçüklüğü kilolu oluyorda,sonra hep boya veriyorlar
Bende 9 ağustosta gittim 58cm aynı senin kız gibi boyu :) Yok kuzum hiç mama vermedim emziriyorum,doktorda anne sütü alan bebekler fazla kilo alabiliyor normal dediEvett kizzz benim 58 boyu 4agustosta gitmiştik megersem kilosu boya gitmiş baya önden gidiyorr resmen seninki maşaallahh ne zamann gittin doktora mamamı veriyosun
Isırıyorumm resmen ama cığlığı basıyorr diyorum kusura bakma kizım dayanamadımYerim onun pijamasını poğaça bacaklar
Ne güzell yaa benimki pek almamış biliyomusun emziriyorumda hep gittiğimizde 5.2idi acayip uzüldümm yediklerimde hep proteindi gene normal dedi doktor amaa birazdaha olabilirdi dedi gene iyi dedi iste bilmiyorum yanii ağlamak tuttu beni genede emziriyorum bolbolBende 9 ağustosta gittim 58cm aynı senin kız gibi boyu :) Yok kuzum hiç mama vermedim emziriyorum,doktorda anne sütü alan bebekler fazla kilo alabiliyor normal dedi
Hahahah hııııııııı diye dişlerimi sıkıyorum ben deIsırıyorumm resmen ama cığlığı basıyorr diyorum kusura bakma kizım dayanamadım
Genetik yapıylada alakalı canım benim üzme kendini boş yere. Sağlıklı ya kilo önemli değil,hatta fazla kilo bu sıcak havalarda sıkıntılı. Kızlar biraz daha minyon oluyor çok normalNe güzell yaa benimki pek almamış biliyomusun emziriyorumda hep gittiğimizde 5.2idi acayip uzüldümm yediklerimde hep proteindi gene normal dedi doktor amaa birazdaha olabilirdi dedi gene iyi dedi iste bilmiyorum yanii ağlamak tuttu beni genede emziriyorum bolbol
Öyle tabii canımm hayırlısı 3eylül de gidicez bakalım.ne olcakGenetik yapıylada alakalı canım benim üzme kendini boş yere. Sağlıklı ya kilo önemli değil,hatta fazla kilo bu sıcak havalarda sıkıntılı. Kızlar biraz daha minyon oluyor çok normal
Cımcıklamaktaa bi çıglıkkHahahah hııııııııı diye dişlerimi sıkıyorum ben de
Ahaaaa bi tostik daha geldiiiEki Görüntüle 3112359
Bi tosun fotosuda benden
Hımm bana da 3gün dedi dr bakalım aşı günü hemşire ne diyecek. Bnde banyo yaptırıp götürürüm zaten . Gerçi sabah 9da gitcem bakalım artık. Ateşi de dediğin gibi calpol almıştım zaten veririm3gün demedi 1gün dedi bana ama ben zaten gitmeden banyo yaptirdim bu aksam yikiycam artik yikamadim asi oldu olali
Ateşten korkma vücut savaş veriyo o yüzden çikiyor kontrol altina alirsan yükselmiyo zaten nemli bez koydum alnina ayaklarina. Calpol verdim derken düstü.
SevmiyorumYazın da neyi var havuçun bee