Işte buBugün bacaklarım arasına karnı gelecek şekilde koydum elimle destekli olarak çok rahatlattı kızlar gazını çıkardı
Evet o yöntem cok güzel bana da annem ögrettiBugün bacaklarım arasına karnı gelecek şekilde koydum elimle destekli olarak çok rahatlattı kızlar gazını çıkardı
Evet bunu biliyorumm kuzuş ayni sey gerçi ya ama neseki gaz konusunda sıkıntı yok
Ayyyy inann 40ım bitsede gene kahve lekelenmem oldu ustune bide regl oldumm yanii benim 60 gun surdu resmen lohusamBenim ki gündüz uzun uyku saati var o da öğlen 2/3 saat civarı o kadar uyumadıgı saatlerde sürekli yemek emmek istiyor
Ya kızlar biraz özel bi soru belki ama eşinizle aranız yani özel durumlarınız başladı mı benim hala psikolojim bozuk gibi travma gibi yani bi yakınlaşma istemiyorum açıkçası şu an
Ya korkuyorum aşırı derecede . Korkudan dikişime bile bakamadım yok olana kadar dikişAyyyy inann 40ım bitsede gene kahve lekelenmem oldu ustune bide regl oldumm yanii benim 60 gun surdu resmen lohusamilişki yasadık gel gorki gerdek gecesi gibi canım acıdi rahim daraldığı için maalesef kadın olmak ne zor yavv bence biran önce yapkii genişlesin gittikçe daralacak
Pff sorma yaaa tam anlamıyla değil. Bende yanlışlıkla hamile kalırsam korkusu oluştu. Kk da milletle dalga geçiyorduk nasıl oluyor da korunurken hamile kalıyorsunuz diyeBenim ki gündüz uzun uyku saati var o da öğlen 2/3 saat civarı o kadar uyumadıgı saatlerde sürekli yemek emmek istiyor
Ya kızlar biraz özel bi soru belki ama eşinizle aranız yani özel durumlarınız başladı mı benim hala psikolojim bozuk gibi travma gibi yani bi yakınlaşma istemiyorum açıkçası şu an
Isimiz var vallahiii hala acıyoYa korkuyorum aşırı derecede . Korkudan dikişime bile bakamadım yok olana kadar dikişcanım acır da tekrar kötü olurum diye çok korkuyorum Benim ki bitti sanırım 3 gündür bişey yok kırkı da çıktı şimdi kuzunun
Benim psikolojim onu da kaldırmıyor iştePff sorma yaaa tam anlamıyla değil. Bende yanlışlıkla hamile kalırsam korkusu oluştu. Kk da milletle dalga geçiyorduk nasıl oluyor da korunurken hamile kalıyorsunuz diyeŞimdi aynısından korkuyorum bende
Ya bide normal yaptığım için Benim vajina inceldi ya hala çok inceIsimiz var vallahiii hala acıyo
Yaaa doğruuu normal oldu dimi seninn yırtılana kadar gene devamYa bide normal yaptığım için Benim vajina inceldi ya hala çok inceve hassas
Kız ne yırtılması ya vallahi dayanamamYaaa doğruuu normal oldu dimi seninn yırtılana kadar gene devam
Ay bilmiyorum ben böyle seyi ilkkez duydumm ya yaşayincaanladım belki acimazz belli mi olurrKız ne yırtılması ya vallahi dayanamam
Adama yazıkk bee bekledii durduu ver gitsin kızzBenim psikolojim onu da kaldırmıyor iştesweetgirlcandy o korku da bitiriyor beni eşime aşık bakmaktan çok zarar verici bi madde gibi başladım nerdeyse
Mızmızlanıyor artık bitmedi mi bitmedi mi diye ama yok ben istemiyorum da diyemiyorum ki
Bacım ne çekşyorsa kadın çekşyor Allah boşuna ayağımıza cenneti sermemişAy bilmiyorum ben böyle seyi ilkkez duydumm ya yaşayincaanladım belki acimazz belli mi olurr
Zekta1 seninki acıdımı kızz gerçi yaşadınmi oda var
Bir ay daha nau nau diyicem öyle düşünüyorumAdama yazıkk bee bekledii durduu ver gitsin kızz
Hahahahaha ayyy bu naulari beni öldürdüü yavvv hahaah ay hiç güleceğim yoktu yerimm senii canımmBir ay daha nau nau diyicem öyle düşünüyorum
Gerçekten öyle allah boşuna dememişBacım ne çekşyorsa kadın çekşyor Allah boşuna ayağımıza cenneti sermemişidrarıma bile dayanamıyorum ben vallahi
Ahahah düşman gibi oldular gariplerBenim psikolojim onu da kaldırmıyor iştesweetgirlcandy o korku da bitiriyor beni eşime aşık bakmaktan çok zarar verici bi madde gibi başladım nerdeyse
Mızmızlanıyor artık bitmedi mi bitmedi mi diye ama yok ben istemiyorum da diyemiyorum ki