- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
Evet kuzu burnu tıkaliyken ve cok sıcakta da uyumuyo benim kız her gün duş ve rahat kiyafet giydimi ohhh missGerçektende oyle haa hele karanlık birebirr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzu burnu tıkaliyken ve cok sıcakta da uyumuyo benim kız her gün duş ve rahat kiyafet giydimi ohhh missGerçektende oyle haa hele karanlık birebirr
Evet bende rutin haline getirdim. bebegim derin uykuya ancak karanlıkta dalıyor artık ve gece emmek dışında kesintisiz uyuyor gündüz ise şekerleme yapıyor derin uykuya dalmıyor hiçGerçektende oyle haa hele karanlık birebirr
Vallahaa öylee biz bile öyle rahat ediyoruzzEvet kuzu burnu tıkaliyken ve cok sıcakta da uyumuyo benim kız her gün duş ve rahat kiyafet giydimi ohhh miss
Heeehhh aynenn öyle oluyorr gerçektende işe yarıyor yanii gündüzleri dediğin gibi şekerleme yapıyo yarımsaat odaEvet bende rutin haline getirdim. bebegim derin uykuya ancak karanlıkta dalıyor artık ve gece emmek dışında kesintisiz uyuyor gündüz ise şekerleme yapıyor derin uykuya dalmıyor hiç
Hangi şehirdesin canım. Muhtemelen aşı gelmemiştir ondan. Bugün aile hekimim de aşı sıkıntısı var dedi. Verem aşısı bi de sürekli açılan bi aşı değil iş. Artık bende haber bekleyeceğim bakalım2aylik olduk kac gün gecti asm den beni arayacakti hemşir ona göre gidecektim demek ellerinde aşı yok ondan aramiyorlar Yarin arayip sorayim ben bir umarim gelir
Zonguldaktayim ben. Evet asiyi acmak icin 3 5 bebek olmak zorundaymis sanirim o yüzden ariycam demisti on göre gidecektik Ama olmamasi ihtimali hiç aklima gelmemisti ben belki o kadar bebek bi araya gelmedi diye düsündüm ama illaki var merkezdeyim çünkü.Sabah arayip soracagim bakalim.Hangi şehirdesin canım. Muhtemelen aşı gelmemiştir ondan. Bugün aile hekimim de aşı sıkıntısı var dedi. Verem aşısı bi de sürekli açılan bi aşı değil iş. Artık bende haber bekleyeceğim bakalım
Gündüz için de karartma perde alabilirsinEvet bende rutin haline getirdim. bebegim derin uykuya ancak karanlıkta dalıyor artık ve gece emmek dışında kesintisiz uyuyor gündüz ise şekerleme yapıyor derin uykuya dalmıyor hiç
2aylik olduk kac gün gecti asm den beni arayacakti hemşir ona göre gidecektim demek ellerinde aşı yok ondan aramiyorlar Yarin arayip sorayim ben bir umarim gelir
Evet verem aşısı. Bugün aradim daha zamani var diye bekletiyomus sanirim bi kaç bebekle ayni güne denk getirecekHangi aşı için bekliyorsunuz, verem için mi?
5 bebekle aynı günEvet verem aşısı. Bugün aradim daha zamani var diye bekletiyomus sanirim bi kaç bebekle ayni güne denk getirecek
Biz de bekliyoruz bakalim. Oglumda bu kadar bekledigimi hatirlamiyorum bu defa gecikti5 bebekle aynı gün
Aaaa sıcak su torbasını hiç aklıma gelmezdiiEki Görüntüle 3107291
Jou sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921 BHCMELEK
Bende hiç duymadim aklimada gekmedi ama cok dikkat etmek gerek bebek içinAaaa sıcak su torbasını hiç aklıma gelmezdii
Aynenn sırtinı nasıl sicak sıcak ovalıyoruz oda aynı seyBende hiç duymadim aklimada gekmedi ama cok dikkat etmek gerek bebek için
BebeğemiiAyakların altına genelde koyuyorlar kuzum sıcak su torbası
Dogrudurrr oyle yapariz
Bugün bacaklarım arasına karnı gelecek şekilde koydum elimle destekli olarak çok rahatlattı kızlar gazını çıkardıEki Görüntüle 3107291
Jou sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921 BHCMELEK