Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Gerçektende oyle haa hele karanlık birebirr
Evet bende rutin haline getirdim. bebegim derin uykuya ancak karanlıkta dalıyor artık ve gece emmek dışında kesintisiz uyuyor 🙏 gündüz ise şekerleme yapıyor derin uykuya dalmıyor hiç

• Beğen
Reactions: Jou
Evet bende rutin haline getirdim. bebegim derin uykuya ancak karanlıkta dalıyor artık ve gece emmek dışında kesintisiz uyuyor 🙏 gündüz ise şekerleme yapıyor derin uykuya dalmıyor hiç
Heeehhh aynenn öyle oluyorr gerçektende işe yarıyor yanii gündüzleri dediğin gibi şekerleme yapıyo yarımsaat oda

2aylik olduk kac gün gecti asm den beni arayacakti hemşir ona göre gidecektim demek ellerinde aşı yok ondan aramiyorlar 😖 Yarin arayip sorayim ben bir umarim gelir
Hangi şehirdesin canım. Muhtemelen aşı gelmemiştir ondan. Bugün aile hekimim de aşı sıkıntısı var dedi. Verem aşısı bi de sürekli açılan bi aşı değil iş. Artık bende haber bekleyeceğim bakalım 😓

Hangi şehirdesin canım. Muhtemelen aşı gelmemiştir ondan. Bugün aile hekimim de aşı sıkıntısı var dedi. Verem aşısı bi de sürekli açılan bi aşı değil iş. Artık bende haber bekleyeceğim bakalım 😓
Zonguldaktayim ben. Evet asiyi acmak icin 3 5 bebek olmak zorundaymis sanirim o yüzden ariycam demisti on göre gidecektik🤷🏼‍♀️ Ama olmamasi ihtimali hiç aklima gelmemisti ben belki o kadar bebek bi araya gelmedi diye düsündüm ama illaki var merkezdeyim çünkü.Sabah arayip soracagim bakalim.

20220804_130210.jpg

Jou Jou sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 MC06 MC06 M -Murphy Lamiyaa Lamiyaa diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sena_ Sade frappe Sade frappe Dreamgirls Dreamgirls pufimo pufimo icefrezya icefrezya Mumdelisi321 Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly D Deryat EddaHayaL EddaHayaL mutebessimm mutebessimm
scblog scblog alas67 alas67 pufimo pufimo sempatik_kiz sempatik_kiz lego lego
turkish-americano turkish-americano Aysen012 Aysen012 Boncuk000 Boncuk000 leylav leylav
E Eylul9921 BHCMELEK BHCMELEK

X