Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Gerçekten öyle allah boşuna dememiş
Ama bazı adamlar maalesef anlamıyor ayaklarımıza öpeceğinee başlarin etıni yerler neseki benim eşim anlıyo halimden ama digerleri hele eski zamanların köylerii 😒
Ayy onları hiç sorma zaten Allah sabır versin eşlerine 🙄

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Benim ki gündüz uzun uyku saati var o da öğlen 2/3 saat civarı o kadar uyumadıgı saatlerde sürekli yemek emmek istiyor 🙄
Ya kızlar biraz özel bi soru belki ama eşinizle aranız yani özel durumlarınız başladı mı benim hala psikolojim bozuk gibi travma gibi yani bi yakınlaşma istemiyorum açıkçası şu an 🙄
Canım normal doğurdukya biz 1 hafta felan daha bekle istersen iyicene iyileşsin, bizde henüz bişe olmadı 10 gundur kanamam yoktu bugün yine başladı reglimi acaba kafam karıstı korkudan bi süre daha istemiyorum sprial taktircam benim bebe yıprattı beni bida gebe neyim kalırım kafayı yerim kesin 😁

20220804_234854.jpg

sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 MC06 MC06 @Y M -Murphy Lamiyaa Lamiyaa diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sena_ Sade frappe Sade frappe Dreamgirls Dreamgirls pufimo pufimo icefrezya icefrezya Mumdelisi321 Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family Maybelater Maybelater
Krglhly Krglhly D Deryat EddaHayaL EddaHayaL mutebessimm mutebessimm
scblog scblog alas67 alas67 pufimo pufimo sempatik_kiz sempatik_kiz lego lego
turkish-americano turkish-americano Aysen012 Aysen012 Boncuk000 Boncuk000 leylav leylav
E Eylul9921 BHCMELEK BHCMELEK Jou Jou

bebegim 2 3 aylıkken falan kakasını pusette daha rahat yaptıgını farketmıstım :) gazı da rahat cıkarıyordu :) cok ıkınmaya basladıgında pusete koyardım :) bı deneyın belkı sızde de ıse yarar:)

bebegim 2 3 aylıkken falan kakasını pusette daha rahat yaptıgını farketmıstım :) gazı da rahat cıkarıyordu :) cok ıkınmaya basladıgında pusete koyardım :) bı deneyın belkı sızde de ıse yarar:)
Oluyo evett canımm pusette çünkü ayağını vura vura kendini rahatlatıyo denk geldim oyle

Bak doğru yapıyormuşumm ağladiğında hemen vermiyorumm alıyorum konuşuyorum oynuyorum yada ayağa kalkıyorum susuyor ağzını açıp sürekli şey yapıyorsa ozaman meme veriyorum şapur şupur emeyy😀😀😀
Aynen kuzum her agladiginda vermiycen zaten sinirli sinirli aglarken onu da kabul etmiyo benim memeyi de🤣🤣🤭 Önce sakinleştircen sora zaten aliyor😉

• Komik
Reactions: Jou
Canım normal doğurdukya biz 1 hafta felan daha bekle istersen iyicene iyileşsin, bizde henüz bişe olmadı 10 gundur kanamam yoktu bugün yine başladı reglimi acaba kafam karıstı korkudan bi süre daha istemiyorum sprial taktircam benim bebe yıprattı beni bida gebe neyim kalırım kafayı yerim kesin 😁
En büyük korkum o 😢yeniden hamile kalmak. Dikişleri n kayboldu mu senin kaç tane vardı

X