- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
Ben hep onu yaptım en basiti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma kız ben böyle hissedeceğimi hiç tahmin etmezdimAhahah düşman gibi oldular garipler
İkinci çocuk mu o ne kör topal sagır muamelesi yaparım orayı da kilitler yatarımHahahahaha ayyy bu naulari beni öldürdüü yavvv hahaah ay hiç güleceğim yoktu yerimm senii canımm
Adamı çilleden çıkartcan 2 ci cocuğa nau nau diycek en sonda
Ayy onları hiç sorma zaten Allah sabır versin eşlerineGerçekten öyle allah boşuna dememiş
Ama bazı adamlar maalesef anlamıyor ayaklarımıza öpeceğinee başlarin etıni yerler neseki benim eşim anlıyo halimden ama digerleri hele eski zamanların köylerii
Hahahahaha yaparsınn kızzz bi kardeşİkinci çocuk mu o ne kör topal sagır muamelesi yaparım orayı da kilitler yatarım
En az beş yıl yokkkkHahahahaha yaparsınn kızzz bi kardeş
Anca otururr zatenn hahahahEn az beş yıl yokkkk
Canım normal doğurdukya biz 1 hafta felan daha bekle istersen iyicene iyileşsin, bizde henüz bişe olmadı 10 gundur kanamam yoktu bugün yine başladı reglimi acaba kafam karıstı korkudan bi süre daha istemiyorum sprial taktircam benim bebe yıprattı beni bida gebe neyim kalırım kafayı yerim kesinBenim ki gündüz uzun uyku saati var o da öğlen 2/3 saat civarı o kadar uyumadıgı saatlerde sürekli yemek emmek istiyor
Ya kızlar biraz özel bi soru belki ama eşinizle aranız yani özel durumlarınız başladı mı benim hala psikolojim bozuk gibi travma gibi yani bi yakınlaşma istemiyorum açıkçası şu an
Bi alsa keşke bunlara uysam bendeEki Görüntüle 3107631
sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 @Y M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921 BHCMELEK Jou
Bak doğru yapıyormuşumm ağladiğında hemen vermiyorumm alıyorum konuşuyorum oynuyorum yada ayağa kalkıyorum susuyor ağzını açıp sürekli şey yapıyorsa ozaman meme veriyorum şapur şupur emeyyEki Görüntüle 3107631
sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 @Y M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921 BHCMELEK Jou
Oluyo evett canımm pusette çünkü ayağını vura vura kendini rahatlatıyo denk geldim oylebebegim 2 3 aylıkken falan kakasını pusette daha rahat yaptıgını farketmıstım :) gazı da rahat cıkarıyordu :) cok ıkınmaya basladıgında pusete koyardım :) bı deneyın belkı sızde de ıse yarar:)
Ben de zor alıstırdım ya. Arada hala atsada alisti baya. İnsallah biraktirmakta kolay olur yasina girerken birakmisti oglumBi alsa keşke bunlara uysam bende
Aynen kuzum her agladiginda vermiycen zaten sinirli sinirli aglarken onu da kabul etmiyo benim memeyi de Önce sakinleştircen sora zaten aliyorBak doğru yapıyormuşumm ağladiğında hemen vermiyorumm alıyorum konuşuyorum oynuyorum yada ayağa kalkıyorum susuyor ağzını açıp sürekli şey yapıyorsa ozaman meme veriyorum şapur şupur emeyy
Evettt pohluuu çok fenalarr ve çok akıllılarrAynen kuzum her agladiginda vermiycen zaten sinirli sinirli aglarken onu da kabul etmiyo benim memeyi de Önce sakinleştircen sora zaten aliyor
En büyük korkum o yeniden hamile kalmak. Dikişleri n kayboldu mu senin kaç tane vardıCanım normal doğurdukya biz 1 hafta felan daha bekle istersen iyicene iyileşsin, bizde henüz bişe olmadı 10 gundur kanamam yoktu bugün yine başladı reglimi acaba kafam karıstı korkudan bi süre daha istemiyorum sprial taktircam benim bebe yıprattı beni bida gebe neyim kalırım kafayı yerim kesin
Yaşasın oturmakAnca otururr zatenn hahahah
Benim doktorumda sadece mama aldığı için su ver diyor