Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Dayan canım geçecek hepsi ilk zamanlar zor oluyor gerçekten uykusuzluk bir yandan emzirme, gaz çıkarma, göğüs ağrıları vs.. bir yandan.. 3. Aydan sonra uykular çoğalıp gece emzirmeleri azalıyormuş. Hatta kardeşimin arkadaşı 3. Aya geçmeden emme süresi 5-6 dk ya kadar indiğini söyledi. Az emiyor diye doktora götürmüş. Doktor normal o artık o kadar sürede doyuyor demiş. Duyunca şaşırdım bende 😀
Aaaa yok artık . Kız bu bir buçuk saat emdiği oluyor kafayı yememe az kaldı ya tüm Bebeli analara sürekli soruyorum bunun. Gibi yok . Obur doğdu kız resmen . Göğsüm iyi olsa sorun değilde yaralar iyice arttı sayesinde . Bir ay doldu benim kızın bu gün desene kaldı iki ay 🥲

Evett anne kadar yük olamazz esimde bakıyorr ama biyere kadar mesela dün bi kusma geldi agzına bana getirdi hemen çok kötü oluyo
Benim kız üstüne pisledi eşşmin 😂😂😂
Mutfakta yemek yapıyorum bi baktım eşim çığlık atıyor 😂 kızın gazını çıkarırken bi yapmış çocuk eşimin üstüne kadar gelmiş ne gülmüştüm 😂😂😂 sonra bi gün popişi açık banyoya götürüyorduk bu defa halıya pisledi 😂😂😂😂😂

• Komik
Reactions: Jou
Benim kız üstüne pisledi eşşmin 😂😂😂
Mutfakta yemek yapıyorum bi baktım eşim çığlık atıyor 😂 kızın gazını çıkarırken bi yapmış çocuk eşimin üstüne kadar gelmiş ne gülmüştüm 😂😂😂 sonra bi gün popişi açık banyoya götürüyorduk bu defa halıya pisledi 😂😂😂😂😂
Emzirdikten sonra ben getirmiyorumm haa önce altinı iyice pislettikten sonra banyo ediyorumm😀
Adamin başına gelmiss o baş gelenler benim.başıma geldi😀😀😀😀

Aaaa yok artık . Kız bu bir buçuk saat emdiği oluyor kafayı yememe az kaldı ya tüm Bebeli analara sürekli soruyorum bunun. Gibi yok . Obur doğdu kız resmen . Göğsüm iyi olsa sorun değilde yaralar iyice arttı sayesinde . Bir ay doldu benim kızın bu gün desene kaldı iki ay 🥲
Canım sen en fazla yarım saat emzir yeterli o seni emzik yapmış.Ilk bebeğimde uzun emerdi böyle.Çocuk doktorumuz 20 dk dan fazla tutma memede demişti.Emzik verebilirsin alıyorsa.

Her bebek farklı gerçekten.Benim arkadasların bebeleri 1 yaşa gelmişti saat başı kalkıyorlardı hala.Her uyandığında beslememek lazım bence biraz büyüdüklerinde.Sallayıp uyutmalı doktor bana ne zamanki 5 saat beslemeden uyuyabilir demişti uyandıgında beşiği sallayıp uyutuyordum kucağa almadan.
Elbette bebek müsaade ederse bu duruma.Yoksa alışkanlık haline getiriyorlar.

• Beğen
Her bebek farklı gerçekten.Benim arkadasların bebeleri 1 yaşa gelmişti saat başı kalkıyorlardı hala.Her uyandığında beslememek lazım bence biraz büyüdüklerinde.Sallayıp uyutmalı doktor bana ne zamanki 5 saat beslemeden uyuyabilir demişti uyandıgında beşiği sallayıp uyutuyordum kucağa almadan.
Elbette bebek müsaade ederse bu duruma.Yoksa alışkanlık haline getiriyorlar.
Dogrudur cano bende uyandığında hemen almıyorum.bekliyorumm bibakıyorum gözünü vuruyor gidiyor ee ee totosuna edince

Canım sen en fazla yarım saat emzir yeterli o seni emzik yapmış.Ilk bebeğimde uzun emerdi böyle.Çocuk doktorumuz 20 dk dan fazla tutma memede demişti.Emzik verebilirsin alıyorsa.
Almıyor bakıyor önce süt geliyor mu ondan gelmediğini anlayınca tükürüyor direk 🙄
Kız feryad ediyor dayanamıyoruz ağlıyor resmen elleri yımruk yapıp ağzına sokuyor susmuyor da

Emzirdikten sonra ben getirmiyorumm haa önce altinı iyice pislettikten sonra banyo ediyorumm😀
Adamin başına gelmiss o baş gelenler benim.başıma geldi😀😀😀😀
Vallahi afedersin hep 💩 lu geziyordum sayesinde sırttan aşağı batırıyor du 😂😂😂😂

• Komik
X