- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
Bi dene canım . Bn ilk kızımda değiştirince farketmişti. Philips aventle başladım direk bunda bu seferBaşka alsm alirmi diyorum da bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi dene canım . Bn ilk kızımda değiştirince farketmişti. Philips aventle başladım direk bunda bu seferBaşka alsm alirmi diyorum da bide
Benimkide o işte almayyy pohluuBi dene canım . Bn ilk kızımda değiştirince farketmişti. Philips aventle başladım direk bunda bu sefer
Ben çerkezköyde oturuyorumEnfeksiyon 2.13 çıkmış crp bakılıyor kanda. 0-5 referans aralığı o yüzden bizi yollamazlar . Pazara kadar burdasınız dediler. Tekirdağ da olan varsa yanlız hissetmem. Sevk yapmıyorlar memleketime dönmem lazım. Kimseyi tanımıyorum burda. Eşimle bulunduğumuz yer arası 33 km. Kalakaldım
Yeni çiftliğe geldik tatile. Eşim tatile devam ediyor ben hastanedeyim. Sen tadını çıkar dedim . Namık Kemal üniversitesinde bayram tatilindeyimBen çerkezköyde oturuyorum
Pazarda çokmuş tekirdağa ne için geldinki nerde kalıyosun Zekta1 de terkidağda oturuyo
Gözetimde olması bir yandan iyi tatlım, şimdi nasılsınız?Yok ateşimiz ama salmıyorlar önlem olarakmış küçük diye
Kız olmamı Köpürmediği için temizliyormuş gibi hissetmediğim bir tane var mikrobu kırılsın yeter dimiAynen o şekilde oluyo benimkide
Onla yıkamadım bilmiyodum varmıydı oyle bise emzik temizleyicisi
Benim bebe de aynı yaaa bir de ters tutmaya başladı uçları ağrıyor. Zaten lenf nodüllerimde şişmişti süt solunca iyice ağrım tavan yapıyorEvettt mememide emzik gibi kullaniyo bide
Çok geçmiş olsun tatlım. Neden olabilir ki Eşin yanında değil mi Hiç mi tanıdık yok akraba eş dost.. Yakın olsaydık keşke.. Moralini bozma çalışan ebe ya da hemşirelerden iyi olanlar vardır inşallah yardımcı olurlar manevi olarakta..Enfeksiyon 2.13 çıkmış crp bakılıyor kanda. 0-5 referans aralığı o yüzden bizi yollamazlar . Pazara kadar burdasınız dediler. Tekirdağ da olan varsa yanlız hissetmem. Sevk yapmıyorlar memleketime dönmem lazım. Kimseyi tanımıyorum burda. Eşimle bulunduğumuz yer arası 33 km. Kalakaldım
Haha kız alemsin bebeye pekmez mi verdin dur daha erkenOnu da denedim pekmeze batırıp verdim emip pekmez bitince atıyor
Off sorma o bizde de var yanüyyrümmmmEvettt mememide emzik gibi kullaniyo bide
Cif emzik biberon temizleyiciyi çok beğendim benBen de öyle düşündüm sonra zarar verir miyim ki dedim kaldıydı. Kaynar suda bekleteyim o zaman.. Öncesinde biberon emzik temizleyicisi ile yıkadın mı? Benim bebişte emzik almıyor 1 sn durdu durmuyor pırt attırıveriyor
Pekmez doğumdan itibaren verilebiliyor kizHaha kız alemsin bebeye pekmez mi verdin dur daha erken
Off sorma o bizde de var yanüyyrümmmm
Erkek almıyorlar eşimde kaldığımız yere döndü mecbur bende tek kaldımÇok geçmiş olsun tatlım. Neden olabilir ki Eşin yanında değil mi Hiç mi tanıdık yok akraba eş dost.. Yakın olsaydık keşke.. Moralini bozma çalışan ebe ya da hemşirelerden iyi olanlar vardır inşallah yardımcı olurlar manevi olarakta..
Bende de minorisin var. Arada yapıyorum sonra hep kaynatma yapıyorum yağlıda olsa.. Ben temiz içeriğe taktım o yüzden zamanında seçmiştim. Temiz oluncada köpürmüyorCif emzik biberon temizleyiciyi çok beğendim ben
Bir damla yetiyor mamadan sonra yağlı yağlı kalıyor biberon kaynar suda bekletsen bile
Bizim kullandığımız deterjanı da gönlüm razı gelmiyor
Aaaaa öyle mi çok şaşırdım ben hiçbir şey verilmiyor diye biliyordum.. Mama kullananlar için mi geçerli..Pekmez doğumdan itibaren verilebiliyor kiz
Alerji mamalarinin içine vs doktor katın diyor
Kabızlığa da çok iyi geliyor aklında olsun
Çok değil sadece 1 damla
Sen nasılsın bu arada panikçim uzun zaman oldu
Beben iyi mi
Saçmalık Devlet hastanesi mi? Tekli oda değil sanırım.Erkek almıyorlar eşimde kaldığımız yere döndü mecbur bende tek kaldım
Mecbur kalmadıkça verilmemeli tabi deAaaaa öyle mi çok şaşırdım ben hiçbir şey verilmiyor diye biliyordum.. Mama kullananlar için mi geçerli..
Aa ciddi mi ben hiç duymamıştım onuPekmez doğumdan itibaren verilebiliyor kiz
Alerji mamalarinin içine vs doktor katın diyor
Kabızlığa da çok iyi geliyor aklında olsun
Çok değil sadece 1 damla
Sen nasılsın bu arada panikçim uzun zaman oldu
Beben iyi mi
Nazını yirim onun bacaklarını ısır yerimeAa ciddi mi ben hiç duymamıştım onu
Tamam aklımda bulunsun
İyi çok şükür canım benim gaz sıkıntıları ve sebepsiz ağlamaları oluyor işte krizlere giriyoruz emzik tutmadı sürekli meme istiyor gazı oluyor meme istiyor nazı oluyor meme istiyor, memeler isyanda
Butün bebeler aynı anlaşıldıHaha kız alemsin bebeye pekmez mi verdin dur daha erken
Off sorma o bizde de var yanüyyrümmmm
Hep kadınların çilesi vallahaaBenim bebe de aynı yaaa bir de ters tutmaya başladı uçları ağrıyor. Zaten lenf nodüllerimde şişmişti süt solunca iyice ağrım tavan yapıyor