Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Merhabaaa ifindimmm
Bende gelebilir miyimm 😅😅
tenor.gif

Bulamadım canım eşim geldiğinde çektireyim fırsat bulursam atarım sana.
Tamam canım
Fazla deilmi ya biz bile 3 günden fazla dayanamıyoruz
Valla ben de şaşırdım, bana da çok geldi
Biz hemen değiştirdik diğerinde de oldu sonra düzeldi belki sizin de düzene girer. Doktoruna zeytinyağı sorabilirsin bazıları mamaya 1 çay kaşığı koyun diyor. O baya iyi gelmişti bize
Biz de değiştirdik artık, inşallah Bununla iyi olur
Dün çok ağladı yine, fitil verdik biz de. Afedersiniz bayağı kıvamlı yaptı minnoşum😞

Tamam canım

Valla ben de şaşırdım, bana da çok geldi

Biz de değiştirdik artık, inşallah Bununla iyi olur
Dün çok ağladı yine, fitil verdik biz de. Afedersiniz bayağı kıvamlı yaptı minnoşum😞
Kuzum ya baya zorlanıyorlar benimki beyaz tenli ıkınırken kıpkırmızı oluyor. 2 gündür yine oldu yağ veriyorum yine bende

Kızlar gaz ilacı kullanan varmı bebiş için varsa bi öneride bulunabilirmisi? Sabsimplex mi yoksa nurse harveys mi iyidir etrafinizda kullanan felan varmi?

Kızlar gaz ilacı kullanan varmı bebiş için varsa bi öneride bulunabilirmisi? Sabsimplex mi yoksa nurse harveys mi iyidir etrafinizda kullanan felan varmi?
Nurse harveys kullanan vardı bir topikte hangisi hatırlayamadım. Doktor önermeden kullandım sonra doktora sordum devam et dedi demişti. Bana biogaia mıydı ondan verdi 5 damla sen 5 damla bebek kullansın dedi. Ama ben kullanmadım daha 🙈

Nurse harveys kullanan vardı bir topikte hangisi hatırlayamadım. Doktor önermeden kullandım sonra doktora sordum devam et dedi demişti. Bana biogaia mıydı ondan verdi 5 damla sen 5 damla bebek kullansın dedi. Ama ben kullanmadım daha 🙈
Günde kaç defa veriyosun

Biz sab Simplex kullanıyoruz ama şu sıralar pek fayda etmiyor gibi 😬

Biz sab Simplex kullanıyoruz ama şu sıralar pek fayda etmiyor gibi 😬
Eşimde ondan almış kullandık akşam ama henüz bi deişiklik yok gibi, uyumadığı saatler dışında hep ağlıyo napcam şaştım vallahi😒 doktorada danışmadan aldık eczacı her öğün demiş ama fazla deilmi siz nasil kullaniyosunuz

Eşimde ondan almış kullandık akşam ama henüz bi deişiklik yok gibi, uyumadığı saatler dışında hep ağlıyo napcam şaştım vallahi😒 doktorada danışmadan aldık eczacı her öğün demiş ama fazla deilmi siz nasil kullaniyosunuz
Bize önce başka damla yazdı eğer bunlar fayda etnezse Simplexi 4*15 damla şeklinde yazdı. Ama burada arkadaşlar 6*4 ya da 8*4 olarak kullanıyormuş. Biz önce 6*4 ile başladık yeterli olmadı 8*4 yaptık iyi gidiyordu ama bir kaç gündür saatlerce gazını atamıyor kıvranıyor 😒🥺

Bize önce başka damla yazdı eğer bunlar fayda etnezse Simplexi 4*15 damla şeklinde yazdı. Ama burada arkadaşlar 6*4 ya da 8*4 olarak kullanıyormuş. Biz önce 6*4 ile başladık yeterli olmadı 8*4 yaptık iyi gidiyordu ama bir kaç gündür saatlerce gazını atamıyor kıvranıyor 😒🥺
Oy kıyamam ya insanın içi gidiyo ya😔 günde 8 defa 4 damla dimi doğrumu anladım

Oy kıyamam ya insanın içi gidiyo ya😔 günde 8 defa 4 damla dimi doğrumu anladım
Tam tersi günde 4 defa 8 damla. Uyku sersemi yanlış yazmış olabilirim 🤭
Aynen ya kıvrandığını görünce onunla içim gidiyor ne kadar zorlanıyor minicik haliyle 🥺 inşallah çabucak geçer bu günleri tüm Bebişlerin

Biogaia tek geçerim. Bana dua
Merhaba kızlaarr 🥰
hem sohbetimiz hemde bebeğin gelişimiyle ilgili konuşabiliriz
Anne karnında neler gelişiyor mesela
Bildiğimiz bilmediğimiz şeyler öğrenebiliriz burda 🥰
Resimli anlatımlı hepsi
Tektek paylaşımlarda yapabikiriz hani olurda belki denk gelir de işimize yarabilir 🤗
Biliyormuydunuz ? 🥰

Eki Görüntüle 2889817
Canım çok iyi olmuş walla 👏🏻👏🏻 Bn pek bakamadım son günlerde ya . Yetişemiyoruuuummm koşun yardıma 😅🙈

• Muhteşem
Reactions: Jou
X