Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hangi mamadan hangisine geçtiniz canım siz?
Biz de huzursuz olunca fitil verdik, acele ettik galiba da

Hangi mamadan hangisine geçtiniz canım siz?
Biz de huzursuz olunca fitil verdik, acele ettik galiba da
Evolvia dan baby goat a geçtik. Baby goat da devam etti bi süre günde 1 kere mamasına zeytinyağı koydum sonra düzeldi şimdilik iyi gidiyor bakalım. Sanırım mamaya alışana kadar yaşıyorlar bu sorunu

Kızlar nasılsınız?
Benim kızlardan birinin günde birkaç kez kakalı bezi olurdu, mamayı artırdık ve kakalı bezi azaldı, yapmadığı günler oluyor, sizinkiler nasıl?
Mama yaparken 5 cc fazladan su koysan canım. Bir de kaka yaptırma egzersizi var.Yaptığımda her zaman işe yarıyor.Video bulabilirsem link atayım.

Kızlar ya bebeleriniz nasıl benimki uyanık olduğunda 10 dak anca sakin kalıyo devamlı bi ağlama çabası, gazını çıkarıyorum,aç deil, altını mümkün oldukça temiz tutuyorum hep normalmi ben anlamadım şaştım vallahi

Kızlar nasılsınız?
Benim kızlardan birinin günde birkaç kez kakalı bezi olurdu, mamayı artırdık ve kakalı bezi azaldı, yapmadığı günler oluyor, sizinkiler nasıl?
Bizimkide bazen zorlanıyo bacaklarını tutup dizlerini karnına doğru itip çek tam tarifte edemiyorum burdan yanlış biseyde olmasın bi videosu felan vardır illaki bi bak istersen

Canım ya ne kadar mama veriyosun sütüm yetmiyo bende mama kullanıyorum ama devamlı yumrugunu yalamaya çalışıyo doymuyomu anlamadım 60cc iciyo

Aboovv 13 yaşında bile varsa yanduk
Kız 13yasinda kocaman olcaklar artik ne olacak. Ömer 4yasinda oldu 2koldan pekiştirme aşilarini üzülmedim Bebekken ağlayasim geliyodu cani yaniyo diye iste. Simdi Meryemede üzülüyom küçük diye ama büyüyünce nolcakmis bi aşıdan diyo insan

Çogu kişiyede 3tanesi ni söylemiş mesela sweetgirlcandy a 3tane demiş birden
Evet kuzu söyledi bana şimdiden hatta verem aşısı 1 şişeden 5 kişiye yapılıyormuş. Onun için 5 bebeği aynı ana denk getireceklermiş. 2.ayda gelme ben çağıracam öyle gel dedi bizim hemşire. 5 kişi birden olmalı dedi. Hadi 5 çocuk yoksa yani saçmalık
Canım ya ne kadar mama veriyosun sütüm yetmiyo bende mama kullanıyorum ama devamlı yumrugunu yalamaya çalışıyo doymuyomu anlamadım 60cc iciyo
Ben 30 Hazirandan beri 90 cc ye çıkardım. Çünkü 2 saatte bir uyanır kendi mamaya. 60 verdiğimde son zamanda 1.5 saatte uyanmaya başladı huzursuz oldu. 90 a çıkardım. 60 dan 90 a çıkışım da 11 gün arayla olmuş. O yalama bizde de var elini eldivenini kolunu omzumu mamadan hemen sonra bile yalıyor. Ağlama huysuzluk yoksa yetiyordur diye düşünüyorum

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…