- 2 Ağustos 2013
- 34.201
- 101.959
Ben almadım da doktor maflor damla+ önerdi. Yorumlara baktım iyi diyorlarKızlar hangi gaz damlasını kullanıyosunuz colinox kullanıp memnun kalan var mı ?
Hangi mamadan hangisine geçtiniz canım siz?Kabız değil ıkınmıyorsa sorun olmaz canım. Benimki de başta çok yapıyordu sonra mama kabız yaptı biz sabun kaçırdık 1 2 kere poposuna öyle yaptı. Sonra mamayı değiştirdik ona alıştı. Mamaların çoğu kabız yapıyor artırınca öyle olmuştur belki
Evolvia dan baby goat a geçtik. Baby goat da devam etti bi süre günde 1 kere mamasına zeytinyağı koydum sonra düzeldi şimdilik iyi gidiyor bakalım. Sanırım mamaya alışana kadar yaşıyorlar bu sorunuHangi mamadan hangisine geçtiniz canım siz?
Biz de huzursuz olunca fitil verdik, acele ettik galiba da
Ben nurse harveys kullanıyorum dedin damlayı kullanmadım ama bundan memnunumKızlar hangi gaz damlasını kullanıyosunuz colinox kullanıp memnun kalan var mı ?
Valla bana verdiği bi değişik ya krem gibi çığlık çığlığa kalıyo onu verdiğimde tadı baya kötü sanırımBen almadım da doktor maflor damla+ önerdi. Yorumlara baktım iyi diyorlar
Iyy hiç sevmem öyle şeyleri hepsi berbat benceValla bana verdiği bi değişik ya krem gibi çığlık çığlığa kalıyo onu verdiğimde tadı baya kötü sanırım
Mama yaparken 5 cc fazladan su koysan canım. Bir de kaka yaptırma egzersizi var.Yaptığımda her zaman işe yarıyor.Video bulabilirsem link atayım.Kızlar nasılsınız?
Benim kızlardan birinin günde birkaç kez kakalı bezi olurdu, mamayı artırdık ve kakalı bezi azaldı, yapmadığı günler oluyor, sizinkiler nasıl?
AaaaaaaaAşı için kızlarr bilgiler böyleee
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921BHCMELEK
Eki Görüntüle 3094124
Çogu kişiyede 3tanesi ni söylemiş meselaAaaaaaaaBen sadece 2.ayda verem aşisi olcaz diye biliyodum 3tane imiş Ama bana hemşir verem aşisi olcak dedi digerlerini söylemedi
Aşko ben saglik ocagina baktim da tabloda 1tane gördüm sadece veremdi oda. Acaba ben mi yanlis hatirliyom bilemedim. Olsun yapcak yok er geç olacaklar o aşılari
Vallahaa olacaklarr neseki 3cü ayda yokmuş aşıAşko ben saglik ocagina baktim da tabloda 1tane gördüm sadece veremdi oda. Acaba ben mi yanlis hatirliyom bilemedim. Olsun yapcak yok er geç olacaklar o aşılari
Bizimkide bazen zorlanıyo bacaklarını tutup dizlerini karnına doğru itip çek tam tarifte edemiyorum burdan yanlış biseyde olmasın bi videosu felan vardır illaki bi bak istersenKızlar nasılsınız?
Benim kızlardan birinin günde birkaç kez kakalı bezi olurdu, mamayı artırdık ve kakalı bezi azaldı, yapmadığı günler oluyor, sizinkiler nasıl?
Canım ya ne kadar mama veriyosun sütüm yetmiyo bende mama kullanıyorum ama devamlı yumrugunu yalamaya çalışıyo doymuyomu anlamadım 60cc iciyoKabız değil ıkınmıyorsa sorun olmaz canım. Benimki de başta çok yapıyordu sonra mama kabız yaptı biz sabun kaçırdık 1 2 kere poposuna öyle yaptı. Sonra mamayı değiştirdik ona alıştı. Mamaların çoğu kabız yapıyor artırınca öyle olmuştur belki
4 yasina kadar varVallahaa olacaklarr neseki 3cü ayda yokmuş aşı
Aboovv 13 yaşında bile varsa yanduk4 yasina kadar vargerci 2yasinda bitiyo asilari ama sora 4yasina kadar yok 4 yas pekistirme iki koldan Sora rahatiz 13yasina kadar yoook
Kız 13yasinda kocaman olcaklar artik ne olacak. Ömer 4yasinda oldu 2koldan pekiştirme aşilarini üzülmedimAboovv 13 yaşında bile varsa yanduk
Aşı için kızlarr bilgiler böyleee
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921BHCMELEK
Eki Görüntüle 3094124
Evet kuzu söyledi bana şimdiden
Ben 30 Hazirandan beri 90 cc ye çıkardım. Çünkü 2 saatte bir uyanır kendi mamaya. 60 verdiğimde son zamanda 1.5 saatte uyanmaya başladı huzursuz oldu. 90 a çıkardım. 60 dan 90 a çıkışım da 11 gün arayla olmuş. O yalama bizde de var elini eldivenini kolunu omzumu mamadan hemen sonra bile yalıyor. Ağlama huysuzluk yoksa yetiyordur diye düşünüyorumCanım ya ne kadar mama veriyosun sütüm yetmiyo bende mama kullanıyorum ama devamlı yumrugunu yalamaya çalışıyo doymuyomu anlamadım 60cc iciyo