- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Senmi benmiiOoyy artik fazlaca uyanik kalmaya basladik teyzoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senmi benmiiOoyy artik fazlaca uyanik kalmaya basladik teyzoş
Hepimiz cümle haziran anaları ve bebeleri uykusuz bi careSenmi benmii
Hahaha evett yaaaHepimiz cümle haziran anaları ve bebeleri uykusuz bi care
Artik deliksiz uykulara veda elçomm Kaç yaşına gelirlerse gelsinler hep bölünüyor o uykuHahaha evett yaaa
Eeeyyyy bittik desenee mervoooooooooArtik deliksiz uykulara veda elçomm Kaç yaşına gelirlerse gelsinler hep bölünüyor o uyku
Canlari sagolsun aşkommEeeyyyy bittik desenee mervooooooooo
Mamada cok farklı olabiliyor demekki canım dikkat et kabız olmasın benimki iyi yapıyoKızlar nasılsınız?
Benim kızlardan birinin günde birkaç kez kakalı bezi olurdu, mamayı artırdık ve kakalı bezi azaldı, yapmadığı günler oluyor, sizinkiler nasıl?
sweetgirlcandy bunund akabizdı birşey sürmüşlerdi totosuna neydi o kızzNasıl dikkat edeceğimi bilsem
Sabun kaçırdık onu mu diyorsunsweetgirlcandy bunund akabizdı birşey sürmüşlerdi totosuna neydi o kızz
sweetgirlcandy bunund akabizdı birşey sürmüşlerdi totosuna neydi o kızz
Normalde günde 2-3 kez yapardı, mamayı artırınca yapmamaya başladı
Bir kaç gün bekle kabız mı yoksa yapmıyor mu? Ikınıyor yapmaya çalışıyor mu?Normalde günde 2-3 kez yapardı, mamayı artırınca yapmamaya başladı
Azalt ozaman canımNormalde günde 2-3 kez yapardı, mamayı artırınca yapmamaya başladı
2 gün sonunda çok huzursuz diye fitil verdik yapması için ıkındığını farketmedim aslında, yapmıyor daha çok sweet. Normalde 2-3 kez yapıyorduBir kaç gün bekle kabız mı yoksa yapmıyor mu? Ikınıyor yapmaya çalışıyor mu?
Kilo alımı az diye artırdı canım doktor. Bu emmeyen kızımAzalt ozaman canım
Kabız değil ıkınmıyorsa sorun olmaz canım. Benimki de başta çok yapıyordu sonra mama kabız yaptı biz sabun kaçırdık 1 2 kere poposuna öyle yaptı. Sonra mamayı değiştirdik ona alıştı. Mamaların çoğu kabız yapıyor artırınca öyle olmuştur belki2 gün sonunda çok huzursuz diye fitil verdik yapması için ıkındığını farketmedim aslında, yapmıyor daha çok sweet. Normalde 2-3 kez yapıyordu
Kilo alımı az diye artırdı canım doktor. Bu emmeyen kızım