- 2 Ağustos 2013
- 34.201
- 101.955
Evet bende demiştim ya instada bi doktorda demişti nefes alıp vermedikleri için sorun olmaz diyeDetaylıda öğrenmiştim. Devlet hastanesindeki doktor göremiyo galiba bisey demedi şuan ne durumda bilmiyorum ama bişey olmaz bebeklerin %50si öyle doğuyolar felan demisti ondan biraz rahatım
Evet demistin aynen hayırlısı bakalım zaman ilerliyo sağsalim doğururuz inşallah. Bu arada sen 30a yanaşmışsin maşallahEvet bende demiştim ya instada bi doktorda demişti nefes alıp vermedikleri için sorun olmaz diye
Aynen az kaldı yaEvet demistin aynen hayırlısı bakalım zaman ilerliyo sağsalim doğururuz inşallah. Bu arada sen 30a yanaşmışsin maşallah
Hahahahaha iyice mesaneci oldu yaniiiBenimki mesaneye vuran kesin tepik yiye yiye bi hal oldum yakinda tuvaletin yakınına yatak kurcam
Akrobat ve futbolcuEki Görüntüle 3028182
Benimki akropat
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012
Ahahahah kızzz okadar nasıl belli oluyo aslinda erken değilmiAkrobat ve futbolcu
Bazen öyle bir tekme atıyor ki bağırmamak için zor tutuyorum kendimi o an. Akrobat gibi de ilginç şekillere sokuyor karnımı dışarıdan görünmesin diye saklama cabalarına giriyorum mecburen
Benim karnım çok erken çıkıyor canım şu an bile fazlaca büyük ve sivri. Dışarıdan bakan görebilir çok net belli oluyor hareket edinceAhahahah kızzz okadar nasıl belli oluyo aslinda erken değilmi
Hahaha dicekler bunun karnina neoluyoBenim karnım çok erken çıkıyor canım şu an bile fazlaca büyük ve sivri. Dışarıdan bakan görebilir çok net belli oluyor hareket edince
Ey gidi günler eyyyMesaneye vuran ve akrobat olabiliristisnasız hergün popomda atma oluyor
Hemde ne eyy ozlüyonmu kızzzEy gidi günler eyyy
Özlüyorum vallaHemde ne eyy ozlüyonmu kızzz
Ben pek özlemedim ya sadece hareketleri guzeldiÖzlüyorum valla
Ay evet ya fazla uyanık durunca uyuyamıyor bi türlü huysuz oluyorMadammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921yoncambenim Anteplililili
BHCMELEK
Eki Görüntüle 3092953
Ekran görüntüsü aldım kuzum benim oğlan uyku aralığını çok uzatıyor bu tabloya bakınca,teşekkür ederim bu güzel bilgi içinMadammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
BHCMELEK
Eki Görüntüle 3092953
Ayyy ne mutlu bana kuzuuEkran görüntüsü aldım kuzum benim oğlan uyku aralığını çok uzatıyor bu tabloya bakınca,teşekkür ederim bu güzel bilgi için
Benimkide oyleAy evet ya fazla uyanık durunca uyuyamıyor bi türlü huysuz oluyor
Ooyy artik fazlaca uyanik kalmaya basladik teyzoşMadammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
BHCMELEK
Eki Görüntüle 3092953