Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Evet kuzu söyledi bana şimdiden 😂 hatta verem aşısı 1 şişeden 5 kişiye yapılıyormuş. Onun için 5 bebeği aynı ana denk getireceklermiş. 2.ayda gelme ben çağıracam öyle gel dedi bizim hemşire. 5 kişi birden olmalı dedi. Hadi 5 çocuk yoksa yani saçmalık

Ben 30 Hazirandan beri 90 cc ye çıkardım. Çünkü 2 saatte bir uyanır kendi mamaya. 60 verdiğimde son zamanda 1.5 saatte uyanmaya başladı huzursuz oldu. 90 a çıkardım. 60 dan 90 a çıkışım da 11 gün arayla olmuş. O yalama bizde de var elini eldivenini kolunu omzumu mamadan hemen sonra bile yalıyor. Ağlama huysuzluk yoksa yetiyordur diye düşünüyorum
2 saatte bir 60 yetiyodu aslında 2 gündür ağlıyo yetmiyo gibi ama fazlamı olur die korkudan veremiyorum aradada emziriyorum bu arada

2 saatte bir 60 yetiyodu aslında 2 gündür ağlıyo yetmiyo gibi ama fazlamı olur die korkudan veremiyorum aradada emziriyorum bu arada
Ben de her artırmamda korkuyorum fazla mı olur diye. Herkes fazlasını çıkarır diyor doktorda demişti 60 a artırınca içebildiğini içsin diye. İstersen bi artır ağlaması geçecek mi ona göre davranırsın. Ama bana yetiyor gibi geldi 60 cc mama bir de emiyor. Ben 22 günlükken tamamen 60 cc ye başlamışım

Evet kuzu söyledi bana şimdiden 😂 hatta verem aşısı 1 şişeden 5 kişiye yapılıyormuş. Onun için 5 bebeği aynı ana denk getireceklermiş. 2.ayda gelme ben çağıracam öyle gel dedi bizim hemşire. 5 kişi birden olmalı dedi. Hadi 5 çocuk yoksa yani saçmalık

Ben 30 Hazirandan beri 90 cc ye çıkardım. Çünkü 2 saatte bir uyanır kendi mamaya. 60 verdiğimde son zamanda 1.5 saatte uyanmaya başladı huzursuz oldu. 90 a çıkardım. 60 dan 90 a çıkışım da 11 gün arayla olmuş. O yalama bizde de var elini eldivenini kolunu omzumu mamadan hemen sonra bile yalıyor. Ağlama huysuzluk yoksa yetiyordur diye düşünüyorum
Vuuu kızzz bune saçmaa anaa 🙄 ne göre değerlendiriyolar acaba

Yaaa abebeler herşeyden habersiz olduğu için üzülüyoruz aslındaa 😅
Kız 13yasinda kocaman olcaklar artik ne olacak. Ömer 4yasinda oldu 2koldan pekiştirme aşilarini üzülmedim 😕 Bebekken ağlayasim geliyodu cani yaniyo diye iste. Simdi Meryemede üzülüyom küçük diye ama büyüyünce nolcakmis bi aşıdan diyo insan 🤣

Teşekkürler kuzum 🤗
Kızlar ya bebeleriniz nasıl benimki uyanık olduğunda 10 dak anca sakin kalıyo devamlı bi ağlama çabası, gazını çıkarıyorum,aç deil, altını mümkün oldukça temiz tutuyorum hep normalmi ben anlamadım şaştım vallahi
Benim bebiste aynı canım,bir de 4 saat uyanık kalabilme yeteneğine sahip kendisi rekora koşuyor 😴🥺
Uyanık kaldığı süre boyunca sürekli altına yapıyor,gaz yüzünden kendini sıkıp ağlıyor,kusuyor,acıkıyor tekrar emiyor ve yine aynı döngü. Buzuki Orhan kolik albümü dinletiyorum bu sekilde rahatlayıp uyuyor denemediysen dene mutlaka.

• Muhteşem
Reactions: Jou
Vallahaa olacaklarr neseki 3cü ayda yokmuş aşı😅
Geçen kızımın 2 yaş aşısı ve bebişin 1 aylık aşısını aynı gün yaptırdım. Bugün de 2 numaranın 4 yaş aşısı vardı onu yaptırdım,diyeceklerim bu kadar :ruh:

• Şaşırdım
Reactions: Jou
Geçen kızımın 2 yaş aşısı ve bebişin 1 aylık aşısını aynı gün yaptırdım. Bugün de 2 numaranın 4 yaş aşısı vardı onu yaptırdım,diyeceklerim bu kadar :ruh:
Ooyyy nassılll denk gelmiş oyle kızzz ikisininde bağrışları düsunemiyorumm 🤭

Kızlar ya bebeleriniz nasıl benimki uyanık olduğunda 10 dak anca sakin kalıyo devamlı bi ağlama çabası, gazını çıkarıyorum,aç deil, altını mümkün oldukça temiz tutuyorum hep normalmi ben anlamadım şaştım vallahi
Biyeri ağrıyodur eğer aglıyorsaa çook hep

Teşekkürler kuzum 🤗

Benim bebiste aynı canım,bir de 4 saat uyanık kalabilme yeteneğine sahip kendisi rekora koşuyor 😴🥺
Uyanık kaldığı süre boyunca sürekli altına yapıyor,gaz yüzünden kendini sıkıp ağlıyor,kusuyor,acıkıyor tekrar emiyor ve yine aynı döngü. Buzuki Orhan kolik albümü dinletiyorum bu sekilde rahatlayıp uyuyor denemediysen dene mutlaka.
Aynı canım çok bi fark yok gece uykumuz nerdeyse yok gibiydi neyseki biraz biraz tersine dönmeye başladık. Pert olmuş durumdayım, deniyim bende o dediğini sağolasın işe yarar umarım 🙏

Aynı canım çok bi fark yok gece uykumuz nerdeyse yok gibiydi neyseki biraz biraz tersine dönmeye başladık. Pert olmuş durumdayım, deniyim bende o dediğini sağolasın işe yarar umarım 🙏
benım oglum sıcak sevmez mesela azcık ustunu örteyım derım aglar uyuyamaz bi degısık buguz yapar sinirlenir. agrısı yok ac degıl uykusu var neden dıye cok dusundum. ustunu ınce gıydrıp yatırdıgımda rahatladıgını gordum gunduz de dus aldırdım falan. duzelmıstı oyle bısey olabılır belkı dıye yazayım dedım

Evolvia dan baby goat a geçtik. Baby goat da devam etti bi süre günde 1 kere mamasına zeytinyağı koydum sonra düzeldi şimdilik iyi gidiyor bakalım. Sanırım mamaya alışana kadar yaşıyorlar bu sorunu
Ben de evolvia kullanıyorum, bir de fazla kutu almıştık 🤦🏻‍♀️ Aman iyi devam etsin inşallah
Mama yaparken 5 cc fazladan su koysan canım. Bir de kaka yaptırma egzersizi var.Yaptığımda her zaman işe yarıyor.Video bulabilirsem link atayım.
10 cc fazla koyuyorum hatta😞 video linki atabilirsen çok sevinirim canım❤️
Bizimkide bazen zorlanıyo bacaklarını tutup dizlerini karnına doğru itip çek tam tarifte edemiyorum burdan yanlış biseyde olmasın bi videosu felan vardır illaki bi bak istersen
Doktora sordum da 7-10gün kadar olabilir arası dedi😱 çok rahatsız etmez mi ya o kadar uzun süre?

Ben de evolvia kullanıyorum, bir de fazla kutu almıştık 🤦🏻‍♀️ Aman iyi devam etsin inşallah

Doktora sordum da 7-10gün kadar olabilir arası dedi😱 çok rahatsız etmez mi ya o kadar uzun süre?
Bulamadım canım eşim geldiğinde çektireyim fırsat bulursam atarım sana.

Fazla deilmi ya biz bile 3 günden fazla dayanamıyoruz

benım oglum sıcak sevmez mesela azcık ustunu örteyım derım aglar uyuyamaz bi degısık buguz yapar sinirlenir. agrısı yok ac degıl uykusu var neden dıye cok dusundum. ustunu ınce gıydrıp yatırdıgımda rahatladıgını gordum gunduz de dus aldırdım falan. duzelmıstı oyle bısey olabılır belkı dıye yazayım dedım
Çok bunaltıcı şekilde giydirmiyorum ince bi pike kullanıyorum, gecede biraz daha kalın ama bi kızariyo ağlarken muhtemelen gaz sancısı günden günden gune daha çok anlamaya başladım bi yoluna gircez inşallah

Biz hemen değiştirdik diğerinde de oldu sonra düzeldi belki sizin de düzene girer. Doktoruna zeytinyağı sorabilirsin bazıları mamaya 1 çay kaşığı koyun diyor. O baya iyi gelmişti bize

X