- 2 Ağustos 2013
- 34.201
- 101.955
Kuduruk çünkü bizim bebelerHahaha kesin öyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuduruk çünkü bizim bebelerHahaha kesin öyledir
Ve inatçıKuduruk çünkü bizim bebeler
Benim mesaneye vuranEki Görüntüle 3028182
Benimki akropat
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82 MC06 M -Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ Sade frappe @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Krglhly D Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimo sempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Aysen012
Nasılsın canım
Vursun boyna işeBenim mesaneye vuran
Mesaneye vuran ve akrobat olabilir istisnasız hergün popomda atma oluyorEki Görüntüle 3028182
Benimki akropat
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82 MC06 M -Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ Sade frappe @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Bakk heleee yaramazz yavvMesaneye vuran ve akrobat olabilir istisnasız hergün popomda atma oluyor
Eki Görüntüle 3028182
Benimki akropat
Bazen sakin bazen akrobat
Bence benim ki mesaneye vuranEki Görüntüle 3028130
Benimkii Akropat
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82
@Catlak-kurabiye MC06 M -Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ Sade frappe @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
Benimki tarifsiz cünkü bi gün durgun bi gün tepişip duruyorEki Görüntüle 3028182
Benimki akropat
Hahahah sıpaa işte fenaaaBence benim ki mesaneye vuran
WCden çıkamıyorum
Benimde öylee ama akropat diyorumBenimki tarifsiz cünkü bi gün durgun bi gün tepişip duruyor
Aktobat ve mesaneye vuran sanırım:)Eki Görüntüle 3028130
Benimkii Akropat
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 @cgdm82
@Catlak-kurabiye MC06 M -Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ Sade frappe @Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin @fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family @Maybelater
SıpaaAktobat ve mesaneye vuran sanırım:)
Benimki mesaneye vuran kesin tepik yiye yiye bi hal oldum yakinda tuvaletin yakınına yatak kurcamEki Görüntüle 3028182
Benimki akropat
Aynen katilıyorum hatta bizimki kudurukluktan boynuna kordon dolamışKuduruk çünkü bizim bebeler
Tekrar gittin mi düzelmiş miAynen katilıyorum hatta bizimki kudurukluktan boynuna kordon dolamış
Detaylıda öğrenmiştim. Devlet hastanesindeki doktor göremiyo galiba bisey demedi şuan ne durumda bilmiyorum ama bişey olmaz bebeklerin %50si öyle doğuyolar felan demisti ondan biraz rahatımTekrar gittin mi düzelmiş mi