Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ne güzel ben ilkinde çok aldım ama 1 yılda 56 kg ya gelmiştim. 2 hafta önce 4 kg almıştım.Şimdi yine tartıldım 2.5 kg daha almışım😂2 haftada 2.5 kg çok fazla tatlı vs de yemedim ki geçen hafta da hastaydım zaten nerden geldi bu😂
Ya hamilelikte illa aliniyor istersen ekmegi tamamen kes 🤭 Ama ben son aylar aliyorum zaten ilk hamileligimdede öyle 5ay almadim kilo. İlk aylar bulanti kusma ile gecmisti. 13kilo aldim toplamda son 4ayda onuda. Bakalim bunu kaç kiloyla tamamliycaz 😅🤷🏼‍♀️

Lakabı ne koydunuz 🤭
Madammor Madammor sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 C cgdm82 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye MC06 MC06 Pambikpiremses Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Lamiyaa Vitaminler Vitaminler diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby Hayalperestasya Hayalperestasya N Nurhafsa Sena_ Sena_ Esra1648 Esra1648 Keira- Keira- Sade frappe Sade frappe Samanthawho Samanthawho H hoppala tupaaaaa tupaaaaa Dreamgirls Dreamgirls pufimo pufimo icefrezya icefrezya Hubble-Bubble Hubble-Bubble EzgininAnnesi EzgininAnnesi Gugubi Gugubi Balkiz94 Balkiz94 B bebeklerr B Bonncuk My-little-bird My-little-bird Mumdelisi321 Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 fatma86 Lumix Lumix sydrmkn sydrmkn Amazing family Amazing family
W Warrior Women baldan_madam baldan_madam
Sade frappe Sade frappe Gugubi Gugubi

Screenshot_20220225-204029_Instagram.jpg

X