Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hamilelikte illa aliniyor istersen ekmegi tamamen kes Ama ben son aylar aliyorum zaten ilk hamileligimdede öyle 5ay almadim kilo. İlk aylar bulanti kusma ile gecmisti. 13kilo aldim toplamda son 4ayda onuda. Bakalim bunu kaç kiloyla tamamliycazNe güzel ben ilkinde çok aldım ama 1 yılda 56 kg ya gelmiştim. 2 hafta önce 4 kg almıştım.Şimdi yine tartıldım 2.5 kg daha almışım2 haftada 2.5 kg çok fazla tatlı vs de yemedim ki geçen hafta da hastaydım zaten nerden geldi bu
Büyük konuşuyorum kesin tüylü bişey alacam
Hemdeçooookkk vallahaa biz alsak eve saniyelerce durmadan bakarız yavrumuzaaEvet evet herşey gayet normalll çok şükür. Ama çok güzel uzun uzun bebeğin hareketlerini izlemesiii
Tansiyon daha büyük sıkıntıHahahah yapcak bise yok neeedelimm allahtan tansiyonum iyi hep
Aa görmedim görsemde alırmıydım sanmamAaay migrosta gördüm tüylü terlik 40 liraydı alamadım pembe ve siyah vardı beyaz olsa iyiydii
DimiiiTansiyon daha büyük sıkıntı
Dayanamazdın benceAa görmedim görsemde alırmıydım sanmam
Evet belli olmaz vallaDayanamazdın bence
Kızzzz hele aldınmı acabaaBüyük konuşuyorum kesin tüylü bişey alacam
Lakabı ne koydunuz
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 Catlak-kurabiye MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler diaymonds cherry_baby Hayalperestasya N Nurhafsa Sena_ Esra1648 Keira- Sade frappe Samanthawho H hoppala tupaaaaa Dreamgirls pufimo icefrezya Hubble-Bubble EzgininAnnesi Gugubi Balkiz94 B bebeklerr B Bonncuk My-little-bird Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family
W Warrior Women baldan_madam
Sade frappe Gugubi
Eki Görüntüle 3014218
Babası kılıklıLakabı ne koydunuz
Madammor sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 Catlak-kurabiye MC06 Pambikpiremses M -Murphy Lamiyaa Vitaminler diaymonds cherry_baby Hayalperestasya N Nurhafsa Sena_ Esra1648 Keira- Sade frappe Samanthawho H hoppala tupaaaaa Dreamgirls pufimo icefrezya Hubble-Bubble EzgininAnnesi Gugubi Balkiz94 B bebeklerr B Bonncuk My-little-bird Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family
Sade frappe Gugubi
Eki Görüntüle 3014218
Minik annesi yesunnnMinik diyordum ben sadece :)
Hahahahaha tabii oğlan oluncaaa bu guzel lakab eşimde karnıma dokununca anası kılıklı hepten diyorrBabası kılıklı
MucizemmSen ne koydun peki :)
Anneçi diye sesleniyorum lakap koymadımLakabı ne koydunuz
Sade frappe Gugubi
Eki Görüntüle 3014218
Oda güzelll ama anneçiii genede lakapAnneçi diye sesleniyorum lakap koymadım