- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Bunu zamanı geldimi tekrar paylaşalumm kuzuşs heyecandan unuturuz bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madammor Balkiz94 sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi @Cirius Pambikpiremses MC06 ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds @Alfa18 rollercoaster cherry_baby My-little-bird ayaza baldan_madam
Yazmadığım kişiler varsa kusura bakmasın lütfen gelsinnn kim varsa
Eki Görüntüle 2967998
Ayyy senmi benmii artıkk bi hissetsek hareketinii
Aaaaaaa oooyyyyy yerimmm onu benn çok hareketliii bi sıpa olacak hele deseneee senin içinde yararı olurr aylıkk seyleri bile paylaşmıştım tekrar paylaşırım etiket ederimmAy ne güzel olmuş bu topikk.
Bebişler hareketlenince de bi sakinleşse diye sızlanıyosun cottoncuğum haha. Geceleri uyutmuyor benim kuduruk içeride. Dün kaburgalarımı falan tepikliyordu yani
Aaaaaaa oooyyyyy yerimmm onu benn çok hareketliii bi sıpa olacak hele deseneee senin içinde yararı olurr aylıkk seyleri bile paylaşmıştım tekrar paylaşırım etiket ederimm
Varsa arkadaşların etiket edersin kuzumNe güzel olur teşekkür ederim
Benim ki sağdaki erkek karnı gibi :) çocukta erkek doğru sanırım hahahaKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
twinky
Madammor
Melasel Balkiz94 -C-A-N-A-N- rollercoaster sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 ozim84 newnew Gizemm0 Gugubi MC06 Pambikpiremses M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds cherry_baby My-little-bird ayaza ayneyn baldan_madam Esra1648 Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi S Sebepsizk miya06 zeynep4 Sena_ E ela38
Eki Görüntüle 2977677
Alakasi yok canim ben yuvarlak karinla erkek dogurani gordüm Benim sivriydi hala sivri karnim Tamamen kisisel belirtiler karin yapisida öyle herkeste farkli yani. İllaki denk gelende vardirKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
twinky
Madammor
Melasel Balkiz94 -C-A-N-A-N- rollercoaster sweetgirlcandy GeceMavi- Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 ozim84 newnew Gizemm0 Gugubi MC06 Pambikpiremses M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds cherry_baby My-little-bird ayaza ayneyn baldan_madam Esra1648 Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi S Sebepsizk miya06 zeynep4 Sena_ E ela38
Eki Görüntüle 2977677
Haaa öylemi kızzzz anneminde inançlari eskide kaldı resmenn kuzu karnın aşşağıda erkek bu diyo hahahahaAlakasi yok canim ben yuvarlak karinla erkek dogurani gordüm Benim sivriydi hala sivri karnim Tamamen kisisel belirtiler karin yapisida öyle herkeste farkli yani. İllaki denk gelende vardir
Bakk senin denk gelmiş demekkii öyleeBenim ki sağdaki erkek karnı gibi :) çocukta erkek doğru sanırım hahaha
Oladabilir canim benim zaten 2secenek var ya kiz ya erkek Ama bence karin yapisiyla alakasi yok cinsiyetin. Kizda cok kilo aliniyo diyolar benim arkadsim kiz dogurdu ilk 3ayda 10kilo aldi ben 4.aya girdim 1kilo aldim anca oda Tamamen kisisel diyorumHaaa öylemi kızzzz anneminde inançlari eskide kaldı resmenn kuzu karnın aşşağıda erkek bu diyo hahahaha
Hahaha tamamdırr o zamann hele benimkine öğrensek biOladabilir canim benim zaten 2secenek var ya kiz ya erkek Ama bence karin yapisiyla alakasi yok cinsiyetin. Kizda cok kilo aliniyo diyolar benim arkadsim kiz dogurdu ilk 3ayda 10kilo aldi ben 4.aya girdim 1kilo aldim anca oda Tamamen kisisel diyorum
Az kaldi canim insallah ögrenmene son 10günHahaha tamamdırr o zamann hele benimkine öğrensek bi
Evett kuzuşummAz kaldi canim insallah ögrenmene son 10gün
Ben daha cinsiyet öğrenmedim erkekteki gibi ama genelde kişiden kişiye değişiyo sivri karınla kızı olanlar çok da gördüm eskiler cinsiyet icin hep bişeyler demişler yuzuk testi gibi meselaKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
twinky
Madammor
Eki Görüntüle 2977677
kız seninkini neden hala öğrenemedik :)Hahaha tamamdırr o zamann hele benimkine öğrensek bi
Evett evett yüzük de çok yapıyolarr yaaBen daha cinsiyet öğrenmedim erkekteki gibi ama genelde kişiden kişiye değişiyo sivri karınla kızı olanlar çok da gördüm eskiler cinsiyet icin hep bişeyler demişler yuzuk testi gibi mesela
1 ay attığı için olabilirmiii kuzuukız seninkini neden hala öğrenemedik :)