Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ay ne güzel olmuş bu topikk.🤍
Bebişler hareketlenince de bi sakinleşse diye sızlanıyosun cottoncuğum haha. Geceleri uyutmuyor benim kuduruk içeride. Dün kaburgalarımı falan tepikliyordu yani 😂
Aaaaaaa oooyyyyy yerimmm onu benn çok hareketliii bi sıpa olacak hele deseneee 🤩🤩🤩🤩 senin içinde yararı olurr aylıkk seyleri bile paylaşmıştım tekrar paylaşırım etiket ederimm 🤩🤩

Aaaaaaa oooyyyyy yerimmm onu benn çok hareketliii bi sıpa olacak hele deseneee 🤩🤩🤩🤩 senin içinde yararı olurr aylıkk seyleri bile paylaşmıştım tekrar paylaşırım etiket ederimm 🤩🤩

Ne güzel olur 💖 teşekkür ederim

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?

twinky twinky
Madammor Madammor
Melasel Melasel Balkiz94 Balkiz94 -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- rollercoaster rollercoaster sweetgirlcandy sweetgirlcandy GeceMavi- GeceMavi- Miracelik16 Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 Zekta1 ozim84 ozim84 newnew newnew Gizemm0 Gizemm0 Gugubi Gugubi MC06 MC06 Pambikpiremses Pambikpiremses M -Murphy Vitaminler Vitaminler Lamiyaa Lamiyaa karaca3443 karaca3443 K kdv diaymonds diaymonds cherry_baby cherry_baby My-little-bird My-little-bird ayaza ayaza ayneyn ayneyn baldan_madam baldan_madam Esra1648 Esra1648 Hayalperestasya Hayalperestasya B basiliferd EzgininAnnesi EzgininAnnesi S Sebepsizk miya06 miya06 zeynep4 zeynep4 Sena_ Sena_ E ela38

Screenshot_20211128-203604_Instagram.jpg

Son düzenleme:
Alakasi yok canim ben yuvarlak karinla erkek dogurani gordüm🤭😅 Benim sivriydi hala sivri karnim 🤷🏼‍♀️ Tamamen kisisel belirtiler karin yapisida öyle herkeste farkli yani. İllaki denk gelende vardir 👍🏻

• Komik
Reactions: Jou
Alakasi yok canim ben yuvarlak karinla erkek dogurani gordüm🤭😅 Benim sivriydi hala sivri karnim 🤷🏼‍♀️ Tamamen kisisel belirtiler karin yapisida öyle herkeste farkli yani. İllaki denk gelende vardir 👍🏻
Haaa öylemi kızzzz anneminde inançlari eskide kaldı resmenn kuzu karnın aşşağıda erkek bu diyo hahahaha😁😁

Haaa öylemi kızzzz anneminde inançlari eskide kaldı resmenn kuzu karnın aşşağıda erkek bu diyo hahahaha😁😁
Oladabilir canim benim zaten 2secenek var ya kiz ya erkek 🤷🏼‍♀️😅🤭 Ama bence karin yapisiyla alakasi yok cinsiyetin. Kizda cok kilo aliniyo diyolar benim arkadsim kiz dogurdu ilk 3ayda 10kilo aldi ben 4.aya girdim 1kilo aldim anca oda 🤣😝 Tamamen kisisel diyorum 👍🏻

Oladabilir canim benim zaten 2secenek var ya kiz ya erkek 🤷🏼‍♀️😅🤭 Ama bence karin yapisiyla alakasi yok cinsiyetin. Kizda cok kilo aliniyo diyolar benim arkadsim kiz dogurdu ilk 3ayda 10kilo aldi ben 4.aya girdim 1kilo aldim anca oda 🤣😝 Tamamen kisisel diyorum 👍🏻
Hahaha tamamdırr o zamann hele benimkine öğrensek bi 😁😁

Ben daha cinsiyet öğrenmedim erkekteki gibi ama genelde kişiden kişiye değişiyo sivri karınla kızı olanlar çok da gördüm eskiler cinsiyet icin hep bişeyler demişler yuzuk testi gibi mesela 😂

Ben daha cinsiyet öğrenmedim erkekteki gibi ama genelde kişiden kişiye değişiyo sivri karınla kızı olanlar çok da gördüm eskiler cinsiyet icin hep bişeyler demişler yuzuk testi gibi mesela 😂
Evett evett yüzük de çok yapıyolarr yaa 😁
Bende öğrenemedimm vallaha senacımm
Oturmuş totosunun üstüne göstermem anne dedii🤭
Senle aynıyızz hafta olarak🥰

X