Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya paylaşımlar etmiştimm zaman zaman anlamlı günlerde paylaşacağummGeldim kuzum
Bakacağım şimdi hepsine canım, hepimize lazım olacak bilgiler vardır eminimBaya paylaşımlar etmiştimm zaman zaman anlamlı günlerde paylaşacağumm
Hemde çok kuzumm çocuklarımız doğuruncada baya bilgilerim açık olcakk daha çok var gelişimi içinBakacağım şimdi hepsine canım, hepimize lazım olacak bilgiler vardır eminim
Tamam kuzum bekliyoruzHemde çok kuzumm çocuklarımız doğuruncada baya bilgilerim açık olcakk daha çok var gelişimi için
Tamam kuzum bekliyoruz
Benimde direk ilgimi o çekti bizimkiler kesin öyle olacak sanırımOyyyy yerim ben onun ballarını boks eldiveni giydirdikleri fotiye bayldım hahahaha
Canımm benimm ne mutlu banaJou Emeğine sağlık canimm çok çok teskkurler senden öğreneceğim seyler cok.
Canım kilosu son aylarda önemli çünkü 3 kg dan az doğunca kuvöze alıyorlar. 3 kg a ulaşınca taburcu ediyorlar.Şu an bunları kafana takma:)Allahuummm ama benim altımda 6 gr diyo benim hep kafam karıştı artık
Tamam canımm sağolllCanım kilosu son aylarda önemli çünkü 3 kg dan az doğunca kuvöze alıyorlar. 3 kg a ulaşınca taburcu ediyorlar.Şu an bunları kafana takma:)
Kucağımda olan bebeden karnımın içindeki ne yapıyor hiç aklıma gelmiyor İlk başka olur derlerdi doğruymuşNeredeyse her hafta dr a giderdim ilkinde Şimdi 3 haftada 1 gidiyorumAnne karnında olan bebeğimizz neler yaparr
Madammor Balkiz94 -C-A-N-A-N- sweetgirlcandy Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 newnew Gizemm0 Gugubi MC06 Pambikpiremses ozim84 M -Murphy Vitaminler Lamiyaa karaca3443 K kdv diaymonds rollercoaster My-little-bird
Ben nerdeyse 1 aydır gittiğimm yohhh doktor resmen 1 ay attı hep beniiiKucağımda olan bebeden karnımın içindeki ne yapıyor hiç aklıma gelmiyor İlk başka olur derlerdi doğruymuşNeredeyse her hafta dr a giderdim ilkinde Şimdi 3 haftada 1 gidiyorum
Senin dr neden öyle yaptı kiNormalde 2 haftada 1 yapılıyor takipler devlette dahi.Ben nerdeyse 1 aydır gittiğimm yohhh doktor resmen 1 ay attı hep beniii
Hahaha doğrudurrr
Bi benim değilki canımm çoğu kişilerdede öylee çünkü birproblemim kalmadı artıkk kuzum herşey yoluna girdiği icin sadece vitamin vermişti bana okadarr yarın gideceğimm allahın izniyleSenin dr neden öyle yaptı kiNormalde 2 haftada 1 yapılıyor takipler devlette dahi.
İkili tarama için çağırmış sanırım.Kontrolün güzel geçer inşallah canım.Bi benim değilki canımm çoğu kişilerdede öylee çünkü birproblemim kalmadı artıkk kuzum herşey yoluna girdiği icin sadece vitamin vermişti bana okadarr yarın gideceğimm allahın izniyle
Herhalde canım bakalımm 1 ay oldu zaten bi zahmet gelem göriyimmİkili tarama için çağırmış sanırım.Kontrolün güzel geçer inşallah canım.
Ablamda olmamıştı bak benim
Ogluma hamileyken cok hafif vardi benim Dogumdan sonra geciyor