Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Geldim kuzum 😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Baya paylaşımlar etmiştimm zaman zaman anlamlı günlerde paylaşacağumm 🤗
Bakacağım şimdi hepsine canım, hepimize lazım olacak bilgiler vardır eminim 🥰😍

• Muhteşem
Allahuummm 🥺 ama benim altımda 6 gr diyo benim hep kafam karıştı artık :KK17:
Canım kilosu son aylarda önemli çünkü 3 kg dan az doğunca kuvöze alıyorlar. 3 kg a ulaşınca taburcu ediyorlar.Şu an bunları kafana takma:)

• Beğen
  • Komik
Kucağımda olan bebeden karnımın içindeki ne yapıyor hiç aklıma gelmiyor 🤣 İlk başka olur derlerdi doğruymuş😀Neredeyse her hafta dr a giderdim ilkinde 🤣Şimdi 3 haftada 1 gidiyorum🤐
Ben nerdeyse 1 aydır gittiğimm yohhh doktor resmen 1 ay attı hep beniii😒
Hahaha doğrudurrr 🤭

Senin dr neden öyle yaptı ki🤔Normalde 2 haftada 1 yapılıyor takipler devlette dahi.
Bi benim değilki canımm çoğu kişilerdede öylee çünkü birproblemim kalmadı artıkk kuzum herşey yoluna girdiği icin sadece vitamin vermişti bana okadarr yarın gideceğimm allahın izniyle

Bi benim değilki canımm çoğu kişilerdede öylee çünkü birproblemim kalmadı artıkk kuzum herşey yoluna girdiği icin sadece vitamin vermişti bana okadarr yarın gideceğimm allahın izniyle
İkili tarama için çağırmış sanırım.Kontrolün güzel geçer inşallah canım.

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- GeceMavi- GeceMavi- Madammor Madammor Balkiz94 Balkiz94 sweetgirlcandy sweetgirlcandy Miracelik16 Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk Zekta1 Zekta1 newnew newnew Gizemm0 Gizemm0 Gugubi Gugubi MC06 MC06 Pambikpiremses Pambikpiremses ozim84 ozim84 M -Murphy Vitaminler Vitaminler Lamiyaa Lamiyaa karaca3443 karaca3443 K kdv diaymonds diaymonds rollercoaster rollercoaster cherry_baby cherry_baby My-little-bird My-little-bird

images (12).jpeg

X