Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Hayırr korkmaa çok güzel birşeyy ben bide tüpe başlayacakken dr a dicektim ikiz istiyorum tabiikii ikisine bakmak genede çok zorr elbetki yardımına annen gelir bazen insanı yorabiliyorr🥰
Annem gelir tabi birde aile dostumuz teyzemiz var alt katında oturuyor o gelir sürekli inşallah baş edebilirim 6 kardeş büyüttüm çok acemilik çekmem bence :KK53:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Benim ilk bebişler umarım benim gibi uslu olurlar annem hep der çok usluydunuz 😂 ayy allah veriyorsa kolaylığını da verir inşallah :dua: bazen gözüm korkmuyor değil
Allah yardim ediyor canim yalan değil ben acemiydim ama zorlanmadim oglumu büyütürken çünkü annesi babası gibi uslu oldu 🤗🤭😅 Umarim bebişlerin sana çeker 🤲🏻

Annem gelir tabi birde aile dostumuz teyzemiz var alt katında oturuyor o gelir sürekli inşallah baş edebilirim 6 kardeş büyüttüm çok acemilik çekmem bence :KK53:
Ooo daha ne harikasınnn o zamann 🤩varsa bildiğin şeyler zamanı geldimi söylersin 🤩

Ben spor yapmak istiyorum 3. Ayım dolsun hele 2 güne bir de yürüyüşe gideyim diyorum inşallah umduğum gibi de olur
Evett canımm bende düşünüyorum gerçekten yürüyüş çok önemliymiş şu hassas dönemimizi bi atlatırsak inşaallahhhberaber yürümüşte oluruzz hatta 🥰

Evett canımm bende düşünüyorum gerçekten yürüyüş çok önemliymiş şu hassas dönemimizi bi atlatırsak inşaallahhhberaber yürümüşte oluruzz hatta 🥰
Aynen kuzum önce hassas dönemi geçelim bakalım ondan sonra :spor::spor::KK55:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Canooo hapşırsam kramp giriyo kasıklarıma veya ani bi hareket etsem 😖
Kızlar dün kontrole gittim kramp oluyor kasıklarımda dedim dr kanaman olmuş dedi. Bir dahaki ağrıda iğne yap dedi.Ağır kaldırmak koltuk vs itelemek yasakladı.Benim 10 kg bebeğim var onu taşıdığım için oldu çok dikkat edin kızlar.Ağır kaldırmakla birşey olmaz diyenlere kulağınızı tıkayın.

X