- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Evettt hepimiz öylee ondan sonra bende bolbol yürüyüş yapıcamm oturmaktan heryerimiz ağrıyacak hepBebişten önce öyleydim şu an 3. Ayımı doldurana kadar dinleniyorum çok önemli dönemdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt hepimiz öylee ondan sonra bende bolbol yürüyüş yapıcamm oturmaktan heryerimiz ağrıyacak hepBebişten önce öyleydim şu an 3. Ayımı doldurana kadar dinleniyorum çok önemli dönemdeyim
Bence de ben 20 dakikalık yürüyüş yapıp geliyorum belim çok ağrıyo uyurken dönerken bile uyanıyorum yaEvettt hepimiz öylee ondan sonra bende bolbol yürüyüş yapıcamm oturmaktan heryerimiz ağrıyacak hep
Allah razı olsun canım allah izin verirse ikiz benim bu yüzden benim her yerim nazlı oluyor siz ne çekiyorsanız ben iki katını çekiyorumHayy maşallah ikizleriniz olacak Allah sağlıcakla versin ee tabi iki can taşımak daha zor kramp agri belki ondan fazla hissediyor olabilirsin
Bu zaman şimdi etme bide 3 can taşıyorsun resmen kolay değill kii allahh sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallahhBence de ben 20 dakikalık yürüyüş yapıp geliyorum belim çok ağrıyo uyurken dönerken bile uyanıyorum ya
Kesinlikle oyledir ikiz daha zordur. Rabbim yardimcin olsun ve hepimizin Anne olmak cok zor ama bir o kadar güzelAllah razı olsun canım allah izin verirse ikiz benim bu yüzden benim her yerim nazlı oluyor siz ne çekiyorsanız ben iki katını çekiyorum
Bazen aklıma geliyor bizler hepimiz inşallah doğum yaptıktan sonra bizde boşluk oluşmicak mı ne etcez sizsiz en iyisi bebişlerin kakalarını konuşalım artık demi sence de JouKesinlikle oyledir ikiz daha zordur. Rabbim yardimcin olsun ve hepimizin Anne olmak cok zor ama bir o kadar güzel
Aminnnn canım inşallah hepimizin öyle olsun çokça aminnnnBu zaman şimdi etme bide 3 can taşıyorsun resmen kolay değill kii allahh sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallahh
Ooo doğurduktan sonra bu topikte daha neler neler öğrenicezz gelişimini konuşucazz paylaşıcaz sorucaz birbirimize oyüzden çok anlamlı bi topik olsun diye böyle açmak istemiştimBazen aklıma geliyor bizler hepimiz inşallah doğum yaptıktan sonra bizde boşluk oluşmicak mı ne etcez sizsiz en iyisi bebişlerin kakalarını konuşalım artık demi sence de Jou
Bebeklerle ilgilenmekten merak etme boşluk diye bisey olmuyorBazen aklıma geliyor bizler hepimiz inşallah doğum yaptıktan sonra bizde boşluk oluşmicak mı ne etcez sizsiz en iyisi bebişlerin kakalarını konuşalım artık demi sence de Jou
Aynen kuzu ya inşallah Rabbim hep güzel satırlar yazmamızı nasip etsin inşallahOoo doğurduktan sonra bu topikte daha neler neler öğrenicezz gelişimini konuşucazz paylaşıcaz sorucaz birbirimize oyüzden çok anlamlı bi topik olsun diye böyle açmak istemiştim
Amiiiiinnnn inşaallahhhhAminnnn canım inşallah hepimizin öyle olsun çokça aminnnn
öyle görünüyor biri dicek nerde o uykularım biri dicek nerde bendeki güzellik bakımımBebeklerle ilgilenmekten merak etme boşluk diye bisey olmuyor
Teşekkürler cano kramplar sanırım son aylara doğru oluyor özellikle uyurken
Ani kalkış dönüş hapşırırken hatta gaz birikiminden bile kramp giriyor kuzuTeşekkürler cano kramplar sanırım son aylara doğru oluyor özellikle uyurken
Bianda oluyor mesela hapşırırken öksürürkenTeşekkürler cano kramplar sanırım son aylara doğru oluyor özellikle uyurken
Bende var bi tane 4 yasinda cogu şeyi kendi yapiyor yinede bos vaktim olmuyor bazen. Küçük bebek çok daha ilgi ister hele senin ikiz bide aboovvv Allah yardimcin olsunöyle görünüyor biri dicek nerde o uykularım biri dicek nerde bendeki güzellik bakımım
Benim ilk bebişler umarım benim gibi uslu olurlar annem hep der çok usluydunuz ayy allah veriyorsa kolaylığını da verir inşallah bazen gözüm korkmuyor değilBende var bi tane 4 yasinda cogu şeyi kendi yapiyor yinede bos vaktim olmuyor bazen. Küçük bebek çok daha ilgi ister hele senin ikiz bide aboovvv Allah yardimcin olsun
Ani kalkış dönüş hapşırırken hatta gaz birikiminden bile kramp giriyor kuzu
Bianda oluyor mesela hapşırırken öksürürken
Hayırr korkmaa çok güzel birşeyy ben bide tüpe başlayacakken dr a dicektim ikiz istiyorum tabiikii ikisine bakmak genede çok zorr elbetki yardımına annen gelir bazen insanı yorabiliyorrBenim ilk bebişler umarım benim gibi uslu olurlar annem hep der çok usluydunuz ayy allah veriyorsa kolaylığını da verir inşallah bazen gözüm korkmuyor değil
Olabilirr banada bi ara oluyorKızlar o kramp o kramp değil bence
Hamilelikten dolayı bacaklarda kramp oluyor bence cotton senin attığın onun için