Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebek ve Gelişim 🤰🤱 👼

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Evettt hepimiz öylee ondan sonra bende bolbol yürüyüş yapıcamm oturmaktan heryerimiz ağrıyacak hep
Bence de ben 20 dakikalık yürüyüş yapıp geliyorum belim çok ağrıyo o_O uyurken dönerken bile uyanıyorum ya

• Beğen
Reactions: Jou
Hayy maşallah ikizleriniz olacak 😍 Allah sağlıcakla versin ee tabi iki can taşımak daha zor kramp agri belki ondan fazla hissediyor olabilirsin
Allah razı olsun canım allah izin verirse ikiz benim bu yüzden benim her yerim nazlı oluyor :KK70: siz ne çekiyorsanız ben iki katını çekiyorum 🥰😂

Kesinlikle oyledir ikiz daha zordur. Rabbim yardimcin olsun ve hepimizin 🤲🏻 Anne olmak cok zor ama bir o kadar güzel 🥰
Bazen aklıma geliyor bizler hepimiz inşallah doğum yaptıktan sonra bizde boşluk oluşmicak mı ne etcez sizsiz :63: en iyisi bebişlerin kakalarını konuşalım artık demi sence de Jou Jou :KK70:

Bazen aklıma geliyor bizler hepimiz inşallah doğum yaptıktan sonra bizde boşluk oluşmicak mı ne etcez sizsiz :63: en iyisi bebişlerin kakalarını konuşalım artık demi sence de Jou Jou :KK70:
Ooo doğurduktan sonra bu topikte daha neler neler öğrenicezz gelişimini konuşucazz paylaşıcaz sorucaz birbirimize oyüzden çok anlamlı bi topik olsun diye böyle açmak istemiştim 🤗

Ooo doğurduktan sonra bu topikte daha neler neler öğrenicezz gelişimini konuşucazz paylaşıcaz sorucaz birbirimize oyüzden çok anlamlı bi topik olsun diye böyle açmak istemiştim 🤗
Aynen kuzu ya inşallah Rabbim hep güzel satırlar yazmamızı nasip etsin inşallah 🥰🥰🤲

Bende var bi tane 4 yasinda cogu şeyi kendi yapiyor yinede bos vaktim olmuyor bazen. Küçük bebek çok daha ilgi ister hele senin ikiz bide aboovvv Allah yardimcin olsun 🤗😅
Benim ilk bebişler umarım benim gibi uslu olurlar annem hep der çok usluydunuz 😂 ayy allah veriyorsa kolaylığını da verir inşallah :dua: bazen gözüm korkmuyor değil

Benim ilk bebişler umarım benim gibi uslu olurlar annem hep der çok usluydunuz 😂 ayy allah veriyorsa kolaylığını da verir inşallah :dua: bazen gözüm korkmuyor değil
Hayırr korkmaa çok güzel birşeyy ben bide tüpe başlayacakken dr a dicektim ikiz istiyorum tabiikii ikisine bakmak genede çok zorr elbetki yardımına annen gelir bazen insanı yorabiliyorr🥰

X